По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 338
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 555
Някой знае ли хубав турски шампоан за по-бърз растеж на косата и косопад, че мои познати ще пътуват до Турция и евентуално да им поръчам да ми вземат?

# 556
  • Някъде там
Доста скъпо, не съм сигурна че си заслужават парите.

Аз ползвам ето тези - https://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8-% … ank-fruities-m681

Швейцарски са, желирани, за коса, кожа и нокти и на мнооого по-добра цена от рекламираните сини мечета.
Какъв е фекта от тях?Аз в момента пия преорин, но все още нямам наблюдения Simple Smile

# 557
Ако сте ползвали някои от двата шампона, може ли мнение? И двата ми харесват по описание, не знам на кой да се спра. Първият съм ползвала преди доста години, сякаш имаше ефект тогава, но бях с естествен тъмен цвят на косата, сега съм с по-светъл корен и руси кичури и не знам дали има значение. Същевременно косата ми е тънка. За втората марка пък чета само хубави отзиви.
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-stimulirane-na-rastezha- … s-folligen-250-ml
https://www.zlatnaribka.com/napura-s-0-anagen-shampoan-za-dopaln … -na-kosata-200-ml
С две ръце съм за Napura. Всички продукти, които съм ползвала са си изпълнявали обещаното.
На Медисуитикълс шампоаните, които съм имала не са подходящи за чувствителен скалп, раздразваха ми го.Единствено дълбокопочистващият правеше изключение.
Тук не съм съгласна. С чувствителен скалп и сежорея съм, три Шампоана на Меди съм пробвала и всички ми действат благоприятно. Първо за пръв път тази година, скалпа ми не се раздразни докато използвах шампоана за растеж. Два Ковида изкарах, косата ми изобщо не е падала, напротив, сгъсти се и имам много нови растежи.
Сега взех да пробвам и на Напура за допълнително израстване. Все още е рано да дам мнение дали има ефект. Но относно скалпа, определени с Меди ми беше по-спокоен.

# 558
Здравейте момичета, косопадът овладях за моя радост. Виждам, че коментирате по-бърз растеж, аз имам друга цел да стимулирам израстването на нова коса.
Имате ли някакви предложения? Изхарчих на Лореал за сгъстяване в синя бутилка и съм на втората такава. Освен  бързо омазняване на скалпа  друг ефект не виждам.
Минавам и с дермаролера.

# 559
Здравейте отново от мен. Аз с малко странен въпрос. Мога ли да слагам нещо за сгъстяване на косата (само на 1 място) на детенце на 3? Малката имаше тортиколис и вследствие на него плагиоцефалия като бебе. Сега има дълга и хубава косичка, но от едната страна е по - рядка (явно от невъзможността да лежи на другата страна дълго време) и като я вържа се вижда. Вече е на 3, а все рядка си стои косата там. Има ли нещо - масло, спрей, които мога да й слагам?

# 560
  • Между гори и планини
За бърз растеж съм доволна много от шампоан и балсам Здраве с хинин. Много бързо ми порасна косата. Всичките шампоани от серията Здраве са много добри. Синът ми имаше собореен дерматит на едно място на скалпа, на второто измиване имаше ефект.
Иначе веднъж седмично си правя маска с желтък, кокосово масло и някакви масла за коса от аптеката. Правя хубава каша, слагам по корените, стоя към 30-40 минути и измивам. Става разкошна косата.

# 561
Здравейте отново от мен. Аз с малко странен въпрос. Мога ли да слагам нещо за сгъстяване на косата (само на 1 място) на детенце на 3? Малката имаше тортиколис и вследствие на него плагиоцефалия като бебе. Сега има дълга и хубава косичка, но от едната страна е по - рядка (явно от невъзможността да лежи на другата страна дълго време) и като я вържа се вижда. Вече е на 3, а все рядка си стои косата там. Има ли нещо - масло, спрей, които мога да й слагам?
За малко дете освен розова вода и вода от коприва незнам друго какво би било добре да се маже освен ако не е препоръчано от лекар.

# 562
За бърз растеж съм доволна много от шампоан и балсам Здраве с хинин. Много бързо ми порасна косата. Всичките шампоани от серията Здраве са много добри. Синът ми имаше собореен дерматит на едно място на скалпа, на второто измиване имаше ефект.
Иначе веднъж седмично си правя маска с желтък, кокосово масло и някакви масла за коса от аптеката. Правя хубава каша, слагам по корените, стоя към 30-40 минути и измивам. Става разкошна косата.

Доня Дафина,

Не пада ли бята от жълтъка или не се боядисвате ?

# 563
  • Между гори и планини
Аз не съм се боядисвала никога за 43 години. Само понякога с тониращи шампоанчета. Така че не знам.

# 564

Потвърждавам за шампоаните Здраве.  Пробвала съм много шампоани - всякакви дрогерийни, от аптечната мрежа за проблемен скалп и за косопад, от био магазините също съм пробвала няколко, както и от по-достъпните професионални като Kerastase, Mediceuticals, Macadamia, Lakme и др. Единственият шампоан, който ми измива добре косата, без да я пресушава, и който не ми дразни скалпа е Здраве Актив с хума, който е против пърхут и мазен скалп. Опитвала съм няколко пъти да го сменя с уж по-хубав шампоан, но накрая пак се връщам към него, след като "хубавия" шампоан ми е раздразнил дерматита.

# 565
От известно време си мажа скалпа със смес от рициново масло, което се води базово и в него слагам по няколко капки етерични масла от мента и розмарин.
Забелязвам, че има подобрение. Добавки си взех Б комплекс витамини с витамин Ц от Зоя. Не се водят за косопад.

Не знаех, че шампоаните Здраве са толкова  добри.

# 566
Аз също съм много доволна от шампоаните на Здраве. Цялостно и за скалп (с проблмен скалп съм) и за косата.
Става мека, обемна, страхотна.
Аз ги ползвам от години вече. Винаги се връщам към тях.
В интерес на истината за мен са много добри шампоани. Особено този с чаено дърво, алое вера и този с кофеин и таурин(преди години значително ми намали  коспада точно този с кофеин).
Този с хинин обаче не ми хареса на мен.
Иначе съм пробвала почти всички видове.
До човек е, и до коса и скалп. За някои са добри, за други лоши.
Аз съм им върла фенка вече години наред.
И балсамите са хубави.

# 567
Здравейте! От една седмица отново се върнах към грижите за растеж на косата. Руса съм и доста я изтощих. По мое наблюдение преди години, маската с тривитаминол ми действа най-много са растеж и укрепване и затова реших да я започна пак. Действа безотказно и подхрани косата ми още от първия път.
Пръскали ли сте отвара от корен от репей? Четох за него и тази вечер за пръв път се пръсках.

# 568

може ли отзиви за този спрей?

# 569
Може ли повече информация за маската с тривитаминол? Как се прави и какво съдържа?

Корена от репей при мен нямаше абсолютно никакъв ефект. Преди няколко години бях гледала видеото на инфлуенсърката Теа Минкова за тази отвара от репей. Едвам си намерих от интернет и си поръчах. Слагах си от нея поне месец и ефект нула. Нейната коса е дълга, но е много изтощена, тънка и рехава.

Общи условия

Активация на акаунт