По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 205
  • 1 017
  •   2
Отговори
# 615
  • Някъде там
Да. За първи път когато го купих беше в комплект със спрей.От шампоана съм използвала около 3-4 опаковки. Преди да се нанесе върху косата трябва да се разтрие между дланите иначе не се активира и не прави пяна. Шампоана е с червен лук но гарантирам, че не мирише.
На мен ми миришеше, не точно на лук, но на нещо готвено.
Доста сме чувствителни на тема аромати и този не ми беше от най-любимите.При мен имаше леко изсушаващ ефект.Иначе върши чудесна работа за по-бързо растеж на косата, използвах го заедно със спрейчето за скалп.

Керастаз за дълга коса и Напура за израстване на косата, лично за мен са по добри от Нугела, но пък състава им не е толкова изчистен като на Нугела.

# 616
littlebutterfly за колко време порасна с 4 пръста?
4-5 месеца.Нещо такова.Но аз ползвах буквално 2 капки.

4 пръста за 4-5 месеца не е ли нормален растеж

# 617
Зависи и от пръстите все пак Grinning Но ако не са хептен като кебапчета, не звучи като много бърз растеж.
Освен ако по принцип на този човек не расте много бавно косата, имам такава приятелка. Боядисва корени два пъти по-рядко от мен...

# 618
  • Някъде там
Това е резултата при мен за 6 месеца 
Не мисля,че е бърз, но пък косата ми се е сгъстила и е по плътна което е важно за мен.
Сега
Скрит текст:
преди 6 месеца
Скрит текст:

Желаната дължина от мен е това.
Като гледам скоро няма да го стигна Laughing.

# 619
  • SF
До лятото почти ще си я стигнала.

# 620
  • Карлово
Искрице,
Чудесен резултат.
А би ли споделила с какво третираше косата за добиване на плътност?

# 621
И мен това ме интересува.

# 622
Има разлика и то осезаема,браво!Бих се радвала ако споделите с какво постигнахте този резултат!

# 623
  • волно калдъръмче
Някъде назад в темата мисля, че точно тя препоръча спрея на Меди и шампоана на Напура.

Каних се на спрея от много време и след като прочетох и други добри отзиви, го взех. Доволна съм много. Малко по-бързо ми се омазнява косата, но ползите от него са повече - много нови растежи, уплътняване в корена и намаляване на косопада.

Сега съм с шампоан на Алфапарф, но след него ще пробвам и Напурата.

Бих помолила за детайлна снимка на състава на шампоана, че не го намирам в нета.

# 624
И аз сикам да я пускам пак дълга, поне до гърдите(сега ми е 10 см над гърдите).
Ама ще има да си чакам.
Аз виждам ефект от това, с което споделих, че се мацотя, поне за сгъстяване със сигурност и растеж на нови косми( ама нямам нужда и от двете, искам дължина!).
Обаче мн свалят боята маслата и то се обезсмисля цялата работа.
И става мажеш, бояфисеаш, мацрш бояфисеаш до безкрай.
Накрая наистина ще се откажа от боята и без това нямам нужда с моите нищо и никакви бели коси, и ще си ходя рошава и естествена, но поне да порастне повечко до лятото.

# 625
  • тук-там
Този на Напура ползвам аз:
https://makeup.bg/product/551057/
А кой е спреят на Меди?

# 626
  • волно калдъръмче
Този на Напура ползвам аз:
https://makeup.bg/product/551057/
А кой е спреят на Меди?
https://www.zlatnaribka.com/advanced-hair-restoration-technology … ls-numinox-250-ml

Да помоля ли още веднъж за детайлна снимка на състава на Напурата? В сайта са обявени активните съставки.

# 627
На първо търсене откривам 3 вида спрей на Меди. Кой е за нови растежи, евентуално сгъстяване?

# 628
  • волно калдъръмче
На първо търсене откривам 3 вида спрей на Меди. Кой е за нови растежи, евентуално сгъстяване?
В Златна рибка са два, CELLAGEN FOLLICLE REVITALIZER и NUMINOX FOLLICLE REVITALIZER. Аз съм с втория.

# 629
Алегриq,ако става въпрос за състава на S2 Energy,това е
Скрит текст:
AQUA [WATER], DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ISOBORNYL ACETATE, INOSITOL, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT OIL, ABIES PECTINATA OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL [CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL], MENTHA ARVENSIS (WILD MINT) LEAF OIL, LAURUS NOBILIS LEAF OIL, CITRUS MEDICA VULGARIS PEEL OIL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, BIOTIN, POLYSORBATE 20, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM CARBOXYMETHYL COCOPOLYPROPYLAMINE, XANTHAN GUM, PEG/PPG-15/15 ACETATE DIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-10, PEG/PPG-15/15 ALLYL ETHER ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, PEG/PPG-15/15 ACETATE, AMODIMETHICONE, C12-14 SEC-PARETH-7, C12-14 SEC-PARETH-5, CI 19140 [YELLOW 5], LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE

Общи условия

Активация на акаунт