🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 430
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Песента за Мералчо ли е?

# 286
  • Испания
Елате ми на гости, за да видите как готви брат ми и какви туршии правят баба и дядо.

Има ли разрешение да пее песните на Слави? Тая е певица, колкото аз - астронавт. Дори дишането не ѝ е в ред, докато се мъчи да пее.

# 287
Актрисата (как се казваше?) говори едно такова протяжно, тихо, мъркащо, все едно е сексуално привлечена от домакините. И вчера така с Биляна като говореше за нея на камерата.

Ивана реши да се жени по телевизията, ама сега не иска да се говори за личния си живот. 😆 И пак груба към Мерал макар и да не е там - ми не идва отвътре да му готвя. 😒

# 288
Ивана не може да пее, не може да готви, баба кваси, мама меси,брат и готви....въобще страшна Черешка. Ама Биляна е голяма злобарка, вметва някакви стрелички....

# 289
На тази кой ѝ каза че може да пее..............................

Мама.

# 290
Този Уош май я хареса... А пък актрисата - уж добричка, уж всичко супер - и 8 точки...

# 291
Актрисата (как се казваше?) говори едно такова протяжно, тихо, мъркащо, все едно е сексуално привлечена от домакините. И вчера така с Биляна като говореше за нея на камерата.
Има жени, които говорят така, сякаш в момента получават оргазъм. Тази е от тях.

Уош харесва всички!

# 292
А Биляна? 10 точки за поощрение. Ега ти лицемерието. Всъщност на Уош му направи впечатление вулгарния и клип, то се видя че още като го слушаше се отврати. А Ивана обясни, че той не показвал гласовите й възможности, просто го направила, за да има някакъв продукт като почне солова кариера. Голяма тъпачка е без извинение.

# 293
Този Уош май я хареса... А пък актрисата - уж добричка, уж всичко супер - и 8 точки...

Уош много влюбчив.Всичко що му се лендзи в пола е способен да го хареса.
Но аз не бих и дала също повече от 7-8. На какво отгоре се чудя. С чужда пита- помен.

# 294
Утре ще зяпаме Илийката. Детето му е голям сладур, както и годеницата му. Познавам го лично и е голям бройкаджия, явно си е намерил майстора. Мисли се за много вървежен и голяма работа. А майсторът явно не харесва големи атрибути 😂😂😂😂😂

# 295
Има жени, които говорят така, сякаш в момента получават оргазъм. Тази е от тях.

Уош харесва всички!
Тц, повече гък няма да напиша. Докато се избуткам да го сътворя  и ти вече си го насвяткала. То бива бива еднакво мислене , амааа..

# 296
Утре ще зяпаме Илийката. Детето му е голям сладур, както и годеницата му. Познавам го лично и е голям бройкаджия, явно си е намерил майстора. Мисли се за много вървежен и голяма работа. А майсторът явно не харесва големи атрибути 😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 Ама че си лошаааа! Мисли се той, ама явно тоя тип мислене не му се отдава! 😁

Walnuss, 😂💝💕

# 297

Е, колко да й даде? Даже беше щедра - повече от 5 не мисля, че заслужаваше.

# 298
Допадна ми идеята с тиквичките. Но аз бих добавила и някакъв сос към тях

# 299
Защо ли си знаех,че тоя катил е бройкаджия?!Надушвам ги такива...

Общи условия

Активация на акаунт