🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 449
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 315
Те верно ядоха десерта още по слънце. Joy

# 316
Не бях обърнала внимание, че е светло. Сигурно яденето наистина е било малко и са си изяли всичко много бързо. В други серии очевидно вечерите продължават доста дълго...

# 317
Иванка не беше забравила да си донесе в чуждия апартамент албумите със снимките и кутиите с медалите от Гран при Берковица! Много жалко ми изглежда това натягане.....

# 318
  • Sofia
Хареса ми погачата,представих си я как ухае на масло,мека,топла,с делящи се пластове...мммм Heart Eyes

# 319
Их, ама много сте лоши. Голям хейт. Изяли сте момичето на една хапка.
Аз лично съм позитивно настроена към нея - не е направила нищо лошо. Има си нейни амбиции и планове за бъдещето и си ги следва - да, малко нескопосано, ама си ги следва. Не може да готви, но пък поне някой и помагаше и в крайна сметка поднесе на гостите си ядлива храна. Каза си, че е имала помагач, не го е скрила. Дипломи, призове, медали - искала е да ги покаже, да се докаже не само пред гостите, а и пред зрителите, че не се занимава с музика от сега. Това си е нейния начин. И на мен ми се искаше да каже нещо повече за Мерал, а защо не и той да се появи в кадър за момент, но...
Момичето е добро, но още хвърчи в облаците.

# 320
Много жалко ми изглежда това натягане.....
Жалко е, младо момиче, вместо да се вземе в ръце, търси всевъзможни начини да бъде забелязана. Иска да бъде известна, чудесно, но с какво, досега /не само в Черешката/ показва какво НЕ може.

# 321
  • Варна
И аз мисля, че момичето не е лошо. Стига сте я глозгали. Това, че си е донесла наградите е умен ход. Каквито и да са те, даже и от Берковица - те са реални и я представят и проследяват нейния бекграунд. Нали не очаквате тя да има Грами - ами има Гран При от Берковица и е горда с него. Имаше някаква миловидност в нея, съчувствах й като изпадна в отчаяние (временно) и се радвам, че все пак се съвзе и доведе до успешен край вечерта без да забърка колосални гафове.

# 322
Не мога да съчувствам аз за излагацията в кухнята и с котлоните. Да беше разпитала собственика как работят котлоните..с какви тигани се ползват...като кифладжия без кифли се изложи по този пункт.
Малко мисъл трябва. Малко.
Мама не я ли е научила как се пече патладжан, че се хвърли да го слага във фурна суров с кашкавала отгоре...

# 323
Не ги гледах вчера, още в началото ми се видя скучно, след вашите коментари не мисля и да ги гледам.
Какво, защо, поканили са я, съгласила се е да участва. Хем пари ще вземе, хем и ще се покаже. Като напомни за себе си, може пък и някъде другаде да я поканят... Не се дразня аз от такива работи.
Колко годишно е момичето?

# 324
Абе не е малка - на 24 е.

# 325
  • Sofia
Моисей е при Гала в момента ... много космясъл,да се позагърди по-добре Angry
Ужас,какво падение,имал общ проект със Сузанита Scream

# 326
Не съм сигурна с това показване на храсталак...
Някои мъже си показват космясалите гърди а в лице са гладко избръснати,добре че Моисей не е направил тази грешка.

# 327
Ц, приятелките й чак се регистрираха във форума, за да я защитават. Кое е умно - че показва какви награди е спечелила в детски конкурси?! Тя да не си мисли, че още е дете?

Аз пък не харесвам епилирани мъже. Извратено е.

# 328
На мен Ивана ми беше симпатична на моменти снощи, личеше си че се чувства като в небрано лозе сред "звездите" и иска да направи добро впечатление. Ако не бях гледала ЖОПП щях да си помисля : ех какво мило момиче, леко объркано в кариерен план. Обаче... Уж тиха го раздава, а се сопва на брат ѝ и че сметка му държи, че е отишъл да ѝ сготви. Скромно момиче, дето се прочу с това как се ожени по телевизията и няколко месеца снима реалити въртящо се около  брака си, ама сега е като някоя холивудска знаменитост, която се опитва да отклони темата от личния си живот. Снощи казах и за Мерал пак, момчето я боготвореше макар и прекалено, тя за тяхната вечеря едно кисело китайско взе, обаче пред "звездите" иска да се представи перфектно. И пак груба индиректно към уж мъжа си - на вас ви направих тирамису от вчера да е идеално, за него не ми идва отвътре. 😒

Натегачка и интересчийка, за прости хора като Мерал и неговите близки беше мързелива, млада и неопитна, а на родния елит прави мили очички и се притеснява дали всичко е по конец.

# 329
Това тирамису сигурно пак не го е правила тя. И не готви на Мерал, защото не може нищо.

Общи условия

Активация на акаунт