🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 473
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 330
оф, аман от тва тирамису вече....
вчера не гледах, но явно не съм изпуснала нищо. тази жена има уникално грозна уста, бляк.

# 331
На мен не ми хареса в какви 500 мл буркани го предложи,не ми изглеждаше красиво...

# 332
Да. Ако бяха по-малки бурканите, щеше да е по-приемливо

# 333
  • Sofia
Каза,че не му готви защото "не и идва отвътре"

# 334
Ако не бях гледала ЖОПП щях да си помисля : ех какво мило момиче, леко объркано в кариерен план. Обаче...
Но го гледахме и видяхме, и знаем. Нито там, нито тук може да предизвика симпатия.
Не е само това, че не може да готви. Те неготвещи вървят от доста време в Черешката.

# 335
И аз мисля, че момичето не е лошо. Стига сте я глозгали. Това, че си е донесла наградите е умен ход. Каквито и да са те, даже и от Берковица - те са реални и я представят и проследяват нейния бекграунд. Нали не очаквате тя да има Грами - ами има Гран При от Берковица и е горда с него. Имаше някаква миловидност в нея, съчувствах й като изпадна в отчаяние (временно) и се радвам, че все пак се съвзе и доведе до успешен край вечерта без да забърка колосални гафове.
Ти майка и ли си, или някой върл фен на каката?

# 336
  • Sofia
На мен ми е симпатична Sunglasses

# 337
На мен ми е симпатична Sunglasses

И на мен! И гласът й ме изненада! Много ми харесва на живо, повече от на записите!
Тя от притеснение, се обърка(според мен), когато каза, че не и идва отвътре, говореше изобщо за готвене, а не(пак според мен) , че не й идва отвътре, да готви за Мерал.

# 338
За мен всеки, който е поднесъл на зрителите продукт като Каката е достоен за презрение. По-голяма помия не бях слушала, че и не я изслушах докрай де....Сега върти очи и показва Гран при Берковица на 4 годинки. Препоръчвам й да почете доста книжки преди да става телевизионна звезда, за да не се обърква така лесно, като иска да каже нещо. И вчера ми се догади от тези огромни сини нокти, забити в храната, представям си колко е хигиенично, сигурно под тях се е събрала огромна мръсотия. Не може да се готви в такъв вид дори в домашни условия. Всъщност снощи Ивана не беше у тях, не готви тя, подаръците не бяха от нея и добре че е родата да я поддържа, че иначе щеше да се разреве над печката. И да - имало е и други неготвещи, но са забавни, а Иванка дразни.

# 339
# 340
Някои са учудени защо отнася хейт Иванка,ами защото всичко е фалшиво при нея.Аз разбирам наистина да беше притеснено момиче,то щеше да си проличи.Тя е така обиграна използвачка(визирам Мерал),така го лъжеше и омайваше,тук в Черешката прави същото и май ѝ се получава,щом хората ѝ съчувстват на "притеснението" и незнанието.Ако беше естествено момиче,което иска да стане известно,което притежава някакви активи да ѝ пожелаем успех,но тя е поредната  чалгарка.Не ми е симпатична ,но ако се държеше сносно,щях да я харесам,сега не мога.
Участваш в предаване за готвене,в чужд дом си,и даже не си правиш труда да питаш как работи печката !!Какво да ѝ коментирам повече Simple Smile

# 341
Биляна веднага я усети каква е преструвана, поднасяше я при всеки удобен случай и я гледаше с недоверие и насмешка. Иванка се опитва да върви по нейните стъпки от началото на кариерата ѝ, та са и познати тия номерца, явно. 😁

# 342
  • София
О, свещена простота - това ми е резюмето за снощи. Отдавна не съм гледала толкова загубена птица Grinning, още на пазара й много се смях.
Менюто не ме грабна особено, а пък как се впечатлих от тавата за доматите... - недоизмита, със загоряло по стените... Ми не си готвиш за домашните, знаеш, че ще те снимат - постарай се малко, да му се не види!

При Биляна също грееше слънце, явно са снимали скоро, денят е дълъг. При нея ми хареса, между другото, Ако и да не е "мойто " ядене.

Уош нещо не ми допада, поведението му ме напряга, един свръх реактивен такъв... Поне не лицемерничи с оценките.

# 343
  • София
Не бях обърнала внимание, че е светло. Сигурно яденето наистина е било малко и са си изяли всичко много бързо. В други серии очевидно вечерите продължават доста дълго...

И на вечерята при Биляна грееше доста силно слънце, през щорите се виждаше. Даже си помислих, че е обяд, а не вечеря.

# 344
Това изречение щастливо омъжена съм и точка по въпроса беше много лоша актьорска игра. Ясно е, че не са заедно. Не  разбрах защо трябваше да го казва. Донякъде е искрено протеснението и. Притеснена съм ама това е начина да успея. Трябва да приемам всякакви участия. Изобщо пълен парадокс е това  девойче. И откога да си на 24 е толкива "сладко", че да ти говорят като на малко дете.  

Общи условия

Активация на акаунт