🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 84 311
  • 1 910
  •   2
Отговори
# 960
От екологична гледна точна е по-добре без ръкавици да се бърка вкъщи, прибори за многократна употреба вече става и според мен е по-правилно. Работила съм в заведение за хранене и количеството пакети ръкавици използвани на ден е огромно. Няма нужда и вкъщи почнат да хората.

# 961
В един епизод на Кошмари в кухнята Манчо разбъркваше салатата с ръце, листна салата, за да не се омачка...Много хора бъркат така, но мен не ме кефи хич!

Има ръкавици за тази цел.
Така е, не помня дали беше с ръкавици, но аз бих сложила непременно...! Simple Smile

# 962
# 963

На Рангелова не й харесала визията на основното. Нейното поне тя да го беше приготвила, че да има очи да критикува  ooooh!

# 964
  • Sofia
Нела се изложи яко,излага Девите,то бива фасони и звездеене,но тя прекали Angry

# 965
  • там където има винаги вятър

На Рангелова не й харесала визията на основното. Нейното поне тя да го беше приготвила, че да има очи да критикува  ooooh!
И сигурно 10 точки няма да даде  newsm78 За това пък нейната визия, с това голямо деколте е за 100 точки  ooooh!

# 966
  • Испания
Ще ме уморите с тези зодии.

Нели Рангелова е зодия "Звезда".

# 967
Във вторник боса. Довечера по сютюен.

# 968
  • Испания
Надявам се, че в петък няма да се появи само по мигли.

# 969
  • София
JoyJoy А нЕма нужда.

# 970
  • София
И аз съм дева, като Нелито, но не давам никой да пипа нищо докато аз се вихря в кухнята.

# 971
# 972
  • Sofia
И аз съм дева, като Нелито, но не давам никой да пипа нищо докато аз се вихря в кухнята.
И аз съм така Blush

# 973
Проблема не е в това,че била намазала баницата с ръце,а не с четка.
Мега гнусно е,когато си вкарваш ръцете в купата със салата и мажеш ли мажеш.Поне ръкавици да си беше сложила.
Рангелова определено има намеса,но изглежда чудесно за нейните 60г и не са интервенции,които стоят като кръпки на лицето й.

# 974
  • Sofia
Чак пък чудесно....шията и е като плисе

Общи условия

Активация на акаунт