Първокласници. Тема 1

• 21 127
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Където морето целува небето...
Здравейте! Дъщеря ми ще бъде първи клас в 22-ро. Имахме родителска лятото, като стана ясно, че трябва да има още една, на която ще ни кажат подробности. До момента никой не се е свързал с нас, в сайта няма актуална информация, а дадения тел. не може да бъде набран...вас как ви уведомиха? Не съм в България, иначе щях да отида до училището

В деня, в който излезе съощението на сайта на училището ни позвъни и класната. Евенуално ако имате телефон на учителката или познат в същото училище.

# 511
Вчера или днес някой да е бил на РС?

# 512
Аз бях вчера. Защо питаш?

# 513
Аз - днес.

# 514
  • shumen
Аз съм утре.

# 515
Днес бях на родителска среща. Госпожата лично ме уведоми за нея по телефона.
Нашето училище подкрепя инициативата за първия учебен ден вместо цветя за госшожите , да дарим предвидените средства за някоя кауза . Ще ги дарим за лечение на дете от нашия град.
Събрахме по 13.80 за  някои помагала, които не се полагат безплатно.

# 516
  • Където морето целува небето...
Събрахме по 13.80 за  някои помагала, които не се полагат безплатно.
Това е най-малката сума за помагала, за която чувам от тук и от познати. Можело значи и да не са по 30-40 лв?!?

Адмирации за инициативата за цветята! Надявах се и нашето училище да я подкрепи, но уви...

Скрит текст:
Реално ако сметнем 22 деца по средно 10 лв. за букет на госпожа - за двете госпожи сумата идва 440 лв. Това е голяма помощ за семействата на болните деца. За петте първи класа само в нашето училище сумата става 2200 лв. Направо е грехота!

# 517
  • Пловдив
Нашите помагала са 48 лв

# 518
И нашите са 48. Колко ще са помагалата си решава госпожата. А може би ги определя според желанията и възможностите на родителите от миналите години. Все пак учебният процес може да съществува и без помагала.

# 519
И аз бях приготвила 50 лв за помагала, но сумата беше далеч по-малка. Госпожата каза, че нямало смисъл от прекалено много допълнителни тетрадки и помагала.

# 520
Ами всеки си има различни методи на преподаване.

# 521
Дали е метод, дали интерес или друго..не знам
Едно време имахме 1 учебник по предмет и тетрадки обикновени и пак се изучихме.
Сега по 1 предмет имат 6-7-8 различни помагала и тетрадки, като не броя тетрадките с редове и квадрати.

# 522
Дали е метод, дали интерес или друго..не знам
Едно време имахме 1 учебник по предмет и тетрадки обикновени и пак се изучихме.
Сега по 1 предмет имат 6-7-8 различни помагала и тетрадки, като не броя тетрадките с редове и квадрати.
Едно време си преписвахме всичко от сборниците в тетрадките, за да решим задачата или каквото е там по предметите... Сега всичко е в помагалата и само попълват 1-2 думички, другото им е на готово. И най-вече заграждане на отговори в тестова форма.

Не съм фенка, щото писането и мисленето отива на кино ...

# 523
  • София
Ние вчера дадохме по 60 лв. на РС. Той само учебника по английски е 30-на лева.

# 524
  • Варна
За инициативата дарения вместо букети - не знам дали нашето училище я подкрепя, но аз лично не мога да си представя първокласник да отиде без цвете. Така или иначе бих купила букети, а дарението си е отделно - никой не ви спира да направите такова.
За стоте помагала допълнителни - ми и аз не виждам смисъл от тях, но това е положението.
За РС - никой не ни е звънял персонално, не виждам и причина. Има информация в сайта на училището, във ФБ и на входната врата на самата сграда. Ако човек се интересува малко поне няма начин да я пропусне Laughing

Общи условия

Активация на акаунт