Професионални серии за коса 127

• 56 905
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Prinzesata, отново полезна! Flowers RoseБлагодаря за съветите относно накъсването на косата.
Но на мен не ми е ясно едно...Защо на продуктите, които се водят "протеинови" пише, че спират накъсването. Аз винаги съм ползвала такива, които са за силно изтощена коса. А хидратиращите  съм ги пренебрегвла, защото си мислех, че са за по здрави коси. Дали това ми е била грешката?
И дали ако започна да наблягам на хидратацията, проблемът с накъсването ще спре? И има ли опасност като намаля "протеиновите" продукти косата да не се "лекува"? Защото както казах не съм свикнала да използвам по-леки продукти.
Извинявай, че те залях с толкова въпроси!🙏🙏🙏
Благодаря!

Разбира се всеки, който желае може да искаже мнение.

# 136
И аз правя същотото нещо - наблягам на протеина, точно защото пише, че лекува цъфналите краища. Напоследък обаче се заредих и с хидратиращи продукти. Но, като прекаля с тях, ми правят косата на пух и я сплескват, та задължително ги редувам с протеин.
Сега трябва да си взимам шампоан и се колебая между Ланза и Лалга или пък Епруваж (голям избор има Thinking Grinning) Та моля за съвет. Blush

# 137
  • Варна
 Showbeauty Мнооого се дразня на описанията на продуктите понякога. Адски подвеждащи са и често с грешен превод. Има единм много важен момент,който от незнание се пропуска.....
 Да протеиновите продукти са жизнено необходими,за да се спре накъсването,но за да понесе косата сериозен протеин преди това трябва да е добре хидратирана. За да не се къса  е нужен баланс на протеин и хидратация. Крайностите никога не водят до нещо добро. Съветът ми е да вземеш Маракеш ендз и да го направиш постоянен продукт поне за една опакова...отива горе долу за 2м. Еластиайзър екстрийм веднъж седмично,балансиран шампоан и балансирана маска след него. На влажна коса маракеш за връхчета и на суха Ланза олиото.
 Леките продукти не са ти опция докато не решиш проблема след това може.

Бухали и Сови Маската на Лалга е със същото действие като ампулите поне на моята коса с няколко идеи по-слабо. Ще ти хареса определено,но пази баланса. Ако решиш да я ползваш често не забравяй еластисайзър поне веднъж на две три измивания.

# 138
 Prinzesata,отново благодаря!! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Маракеш ендз съм го имала още в началото, когато започнаха да го предлагат в Златна рибка. Но след него исках да пробвам други нови неща и не съм го подновявала. Но ще те послушам и ще го купя пак. Еластисайзър използвам от скоро. Харесва ми.
Благодаря ти отново! Heart

# 139
Здравейте, момичета! Аз тотално се обърках... Косата ми е адски суха и мислех, че има нужда от много силна хидратация. Почти на всяко миене слагам кокосово масло и престоявам 1-2 часа. След това използвам слънцезащитен шампоан Loreal Solar Sublime ( https://agorabbeauty.com/slantsezashtiten-shampoan-loreal-solar-sublime-300-ml )  и накрая любимата ми маска на Марокан с кафява капачка. Този път обаче реших да пробвам един мини комплект на Марокан с ето този шампоан:

https://www.moroccanoil.com/us_en/hair-care-hydrating-shampoo-us

Още докато се насапунисвах косата ми стана ужасна - твърда и адски заплетена.
Можете ли да ми кажете къде бъркам? Мислех, че хидратиращ шампоан е ок за моята коса Rolling Eyes

# 140
Всяка седмица Еластисайзър.Взех си половин литърче,от обикновения Еластисайзър.

# 141
Всяка седмица Еластисайзър.Взех си половин литърче,от обикновения Еластисайзър.

Откъде набавяте големите количества еластисайзер?

# 142
От рибката го взех,500 мл за около 110 лв

# 143
  • Някъде там
Искрица това твоето си е парфюмно блаженство  Hug Laughing. Много му се чудя и аз на тоя шампоан. Бисквитка го харесва сега и ти. Аз съм станала ужасна консерва на тема шампоани. Скалпът ми от месеци не е виждал друго освен Напура и Меди...

Vilismilee накъсването навремето го спрях с Маракеш за връхчета,но с годините и с опита осъзнах едно...За да не се къса косата и да не цъфти не трябва да се допускат сухи краища и дължини. Еластисайзър екстрийм веднъж седмично за поне два часа и на останалите измивания някакво масло като преуош. Дължините трябва да се пазят от премиване,а от там и от пресушаване. Освен това финиши по много два,три четири-колкото са необходими. Русата коса си ги иска особено лятото.  С останалото протеин-хидратация виждам си наясно.

Бухали и Сови Поне при мен Марокан няма аналог  newsm78. Ако искаш просто разнообразие пробвай Shu Uemura Shusu Sleek. Тая маска е разкошен разкош  Laughing както и шампоана. Много много я харесвам даже повече от Марокан май.
 Лалга са балансирани,но протеина е доста осезаем особено при поредни ползвания. Хубави продукти са определено.

X.T ДПШ на Шу https://www.bellaffair.at/shu-uemura-onsen-cleansing-oil-shampoo

Имаше въпрос за терапевтичната преса и маските..... Да ако не ви мързи всяка маска и балсам могат да се позват с нея като терапия.

Принцесата мисля,че ще ти хареса.Усещането на скалпна е страхотна и аромата ми харесва.Замислям се и за балсама от серията Simple Smile

# 144
Tози еластисайзър би ли ми смъкнал къната? Купих една тубичка, но още не смея да го ползвам.

# 145
Не смъква къна. Да препоръчате продукти за шуплеста коса?

# 146
  • Стара Загора
В Арлен има 15% на Ланза. Който му трябва нещо да поръчва Innocent

# 147
galena1206, марката KEUNE имат серия за шуплеста коса.  https://www.arlen.bg/category/178/care-vital-nutrition-za-suha-s … vredena-kosa.html
 Моя приятелка беше използвала маската им и беше много доволна. Косата й е 〰 чуплива, суха, боядисана, третирана.

# 148
Благодаря Simple Smile И аз четох добри отзиви за тази серия на Кюн, но се замислих дали няма и други продукти.

# 149
Здравейте, момичета! Simple Smile
Бях ви изпуснала за доста време, Sad но в момента съм на морска почивка и успях да изчета всичко! Simple Smile
Благодаря за новата тема, Принцеске! Heart
Ако някой ползва хидратиращия спрей на Лалга би ли ми казал дали наистина е хидратиращ и дали е подходящ за тънък към нормален косъм, боядисване ежемесечно.
Имам нужда и от идеи как да употребя 500 мл Еластисайзер Екстрийм. На моята коса резултата в повечето случаи е като премията, пресушена коса. Обикновения еластисайзер ми е винаги добре. Преди години с Екстрийм версията пак не се разбрахме, но сега съм доста по светла и на кичури затова реших, че ще ми бъде Ок - е пак не е Simple Smile Чудя се все пак мога ли да "излъжа" косата си по някакъв начин, така че да го използвам.

Общи условия

Активация на акаунт