Професионални серии за коса 127

• 56 897
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета,след като сложите стъпка 2 на колорплекс за защита при боядисване ,след отмиването му  слага ли се маска за коса? 🤔

Не втората стъпка е с действието на много силна маска. След като изтече времето на боята миеш с Шампоан,подсушаваш с хавлия и нанасяш стъпка 2. Аз си постоявам сериозно време с нея ако имам възможност. Разкошен продукт е,чак ме е яд,че не се продава отделно.

ПетяБлагодаря  Hug. Хидратиращия съм го имала отдавна и не ми беше никак ОК по онова време  newsm78. Ще видим може да добавя и Антифриз към колекцията  Laughing.

# 121
Може ли ултразвуковата преса да се използва с маски за коса като терапия?

# 122
В предната тема се спомена ДПШ на Шу , ще помоля за линк или снимка.
Аз съм ползвала само този на Джойко но много ми заплиташе косата.

Маската Нутри термин на Керастас ми беше много любима също, Мароканоил с кафявата капачка и Алтерна Тен също ми допадат, но ми се иска да пробвам нещо ново. Виждам много добри коментари за тази на Лалга  https://www.zlatnaribka.com/maska-s-algae-za-iztoshtena-kosa-lalgaseacure-250-ml
и мисля че и в темите се споменаваше доста.

Косата ми е боядисана и с кичури, повече плаче за хидратация.

# 123
Момичета,след като сложите стъпка 2 на колорплекс за защита при боядисване ,след отмиването му  слага ли се маска за коса? 🤔

Не втората стъпка е с действието на много силна маска. След като изтече времето на боята миеш с Шампоан,подсушаваш с хавлия и нанасяш стъпка 2. Аз си постоявам сериозно време с нея ако имам възможност. Разкошен продукт е,чак ме е яд,че не се продава отделно.

ПетяБлагодаря  Hug. Хидратиращия съм го имала отдавна и не ми беше никак ОК по онова време  newsm78. Ще видим може да добавя и Антифриз към колекцията  Laughing.

Благодаря.Аз стоях 10 минути, не посмях повече 😤 за следващия път ще знам .

# 124
Свърши ми маската на Мароканойл с кафявата капачка.Много я харесвам тази маска,едни много добре похарчени 120лв са.Горещо я препоръчвам.Сега се чудя дали пак да взема нея,или ще ми препоръчате нещо подобно?Трябва ми да е наистина силно хидратираща.
Лалга са намалени в момента в рибката,те са само протеин,нали?

# 125
  • На черешатааа
Скрит текст:
Момичета, препоръчайте хубава пяна за оформяне на къдрици.Цената няма значение.Благодаря предварително!:hibiscus:
от месец ползвам тази пяна https://victoriastyle-shop.com/produkt/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC- … D1%86%D0%B8-jean/ . За мен е страхотна. Стои естествено, не стои лепкаво и на клечки, а същевременно ми поддържа чуплива косата.

# 126
Идвам да похваля CC крема на Kerastase. Косата ми стана като коприна от него. Много, много ми хареса. Малко са продуктите, които ми пасват, но този е един от тях.

# 127
gold laydi, Благодаря!Веднага изтичах до фризьорски салон, в който предлагат марката и си я купих.Flowers Rose

# 128
  • Велико Търново
Днес поръчах серията за обем и плътност на Ланза /има намаление в Агора/, ще дам отзиви като ползвам шампоана и балсама. Ако някой ги е ползвал, моля да сподели Wink

# 129
Здравейте ,мили дами !Следя Ви с огромен интерес и се стремя да спазвам Вашите съвети .Аз съм с руса коса и стремя да постигна желаната дължина.Ползвам олио на Ланза ,също така на МШ за връхчета и рядко слагам Митик ойл .Ползвам нощен серум на loreal и наскоро си купих еластисайзър екстрийм .Ползвам протеинова маска за коса като я редувам с хидратираща .Не ползвам преси ,често си правя преуош с различни масла ,пия витамини,стремя се да се храня здравословно ,но приемам вашите съвети за проклетото накъсване на косата.Мисля че това ми е най големия проблем ,с който не мога да се справя !
Пожелавам Ви лека и спокойна вечер ! Heart

# 130
Vilismilee, аз имам сравнително дълга коса, но и на мен единственият проблем ми е накъсването (около 3 - 4 см в краища). Бях доста години руса и заедно с това изправях косата с преса. И накъсването беше неизбежно! Използвах какво ли не... Маски, серуми, терапии. Наистина каквото видя за изтощена коса,го купувах.Но за жалост нищо не премахна напълно накъсването. Знам, че това състояние се дължи на третирането, на което я подлагам и може би няма да спре докато не намаля тормоза, и не израсте нова коса.
Нека който се е справил с този проблем да сподели!

# 131
  • На черешатааа
gold laydi, Благодаря!Веднага изтичах до фризьорски салон, в който предлагат марката и си я купих.Flowers Rose
Искрено се надявам да си доволна от нея  Two Hearts

# 132
  • Някъде там
Скоро не съм влизала и не съм писала.
Нищо ново не бях взимала.
Сега си взех шампоана на ланза стимулиращ против косопад и парфюма на ланза за коса .
На първо измиване шампоана е чудесен .Направи пяна , ухае фантастично на (мента, зелен чай и нещо подобно)Действа буквално тонизиращо Simple Smile
Усещах хлад на скалпа и все едно скалпа диша след измиване .
Сложих синята маска на джойко, за финиш серума на ланза за цъфтящи краища и за разкош парфюма .
Ухая фантастично и ми  е кеф Simple Smile)

# 133
  • Варна
Искрица това твоето си е парфюмно блаженство  Hug Laughing. Много му се чудя и аз на тоя шампоан. Бисквитка го харесва сега и ти. Аз съм станала ужасна консерва на тема шампоани. Скалпът ми от месеци не е виждал друго освен Напура и Меди...

Vilismilee накъсването навремето го спрях с Маракеш за връхчета,но с годините и с опита осъзнах едно...За да не се къса косата и да не цъфти не трябва да се допускат сухи краища и дължини. Еластисайзър екстрийм веднъж седмично за поне два часа и на останалите измивания някакво масло като преуош. Дължините трябва да се пазят от премиване,а от там и от пресушаване. Освен това финиши по много два,три четири-колкото са необходими. Русата коса си ги иска особено лятото.  С останалото протеин-хидратация виждам си наясно.

Бухали и Сови Поне при мен Марокан няма аналог  newsm78. Ако искаш просто разнообразие пробвай Shu Uemura Shusu Sleek. Тая маска е разкошен разкош  Laughing както и шампоана. Много много я харесвам даже повече от Марокан май.
 Лалга са балансирани,но протеина е доста осезаем особено при поредни ползвания. Хубави продукти са определено.

X.T ДПШ на Шу https://www.bellaffair.at/shu-uemura-onsen-cleansing-oil-shampoo

Имаше въпрос за терапевтичната преса и маските..... Да ако не ви мързи всяка маска и балсам могат да се позват с нея като терапия.

# 134
Аз вече я поръчах,но ще имам едно на ум за Шу.Това  ми е като че ли най-любимата маска за коса.
Мерси за отговора за Лалга,имам ампулите и съм много доволна от тях.Като вкарам в ред скалпа ще пробвам и шампоана на Лалга.Засега няма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт