Професионални серии за коса 127

• 56 894
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
_Bella_Mi_Много хубав цвят е, но както каза OnDiNe_ това много малко колористи могат да направят. Казвам колористи, защото не всеки добър фризьор го бива в колористиката. Много трудна и скъпа работа и зависи и от основата. Преди време в youtube гледах едни непознати за мен продукти, как фризьорката направи много ситни и гъсти кичури, от коса ниво 5 до такова русо наведнъж. Косата стана много добре и като цвят и като вид - не се скапа, но за нататък не знам. Но ако не си естествено ниво 7 или 8 да постигнеш и поддържаш този цвят значи да останеш без коса.
Аз също харесвам студените светли цветове, но на мен не ми отиват - лицето ми придобива восъчен цвят и съм като болна. Затова косата ми е с червени и златни нюанси и лицето ми грее сякаш. Всеки път като кажа, че искам студен цвят, без златисто-червени нюанси, после нямам търпение да падне по-бързо. Та спрях да експериментирам в това отношение.

# 106
Обичам студени цветове, но за постигане и поддръжка на този цвят, освен факир колорист трябват и супер много пари.

# 107
  • Пловдив
Тази коса е яко наблъскана поне с 250 грама екстеншън.
Иначе цветът и на мен ми харесва, но зависи от тона на лицето и естествения цвят на косата, за да се получи и да стои добре.

# 108
  • Street of Dreams
Обичам студени цветове, но за постигане и поддръжка на този цвят, освен факир колорист трябват и супер много пари.
110 лв при квартал ата фризьорка, за корени, подрязване и изправяне. Коренът/естествената коса е 4-ка, боята е Keune. Без кичури, без екстеншъни. Не знае какво са професионални серии.

Същата приятелка, като използваше супри и подобни, имаше 5 косъма на главата и те бяха в ужасно състояние. В наши дни няма невъзможни неща и вече не е толкова скъпо.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 00:12 от Не се сърди, човече

# 109
Здравейте, някой пробвал ли е обновената серия на L’Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct (лилавата)

# 110
Момичета попадали ли сте на това и ползвали ли сте го? Знам, че  не е ''профи'', но.. Simple Smile

https://beautycosmetic.biz/rubelia-bond-plex-treatment-komplekt- … rija-p-16458.html

Попадна ми тестер от стъпка 3 и вчера го пробвах. За около 5 минути, нанесено като балсам с отмиване.
Косата ми стана много гладка, (почти) без разхвърчани фризи косички. На пипане е мека, гладка, и сякаш по-хидратирана. Иначе се усещат сухи тези летящи косички, а сега не е така.
Чудя се това протеин или хидратация се води, защото явно от това е имала нужда косата ми. И искам да се ориентирам какъв продукт да й сложа следващия път.

# 111
  • Пловдив
По описанието което прочетох пише, че съдържа аминокиселини и протеини.

# 112
  • София
И на мен не ми допадат такива сиви цветове, сякаш побеляла и небоядисана коса ми изглеждат... И на мен като на Magnolia ми отива с топли нюанси на косата - най-вече златисти или медни. И аз едва изтърпявам да дойде моментът за ново боядисване, ако съм се направила по хрумване със студен цвят.

Иначе в момента и аз боря "летен" косопад. Дразни ме много. Слагам ампули аминексил на Лореал, но мисля и да пия за известно време Приорин в добавка.

Все по-голяма фенка ставам на Алтерна. Сега съм си взела техния балсам анти-фриз и много ми харесва ефекта му върху дължините.

А борбата с търсенето на най-подходящия за мен шампоан продължава. Редувам един Ланза за чувствителен скалп с Марокънойл за боядисана коса. И двата не са лоши, но не са ми и уау.

# 113
Момичета, препоръчайте хубава пяна за оформяне на къдрици.Цената няма значение.Благодаря предварително!:hibiscus:

# 114
  • Варна
Хич нищо не мисля да пия хеле пък лятото за тъпия косопад  #Cussing out. Ям много плодове и салати,и риба и миди и,и,и все полезности. Аминексилът за сега ми влияе добре. 4 ампули за близо месец и положението е нормално  Praynig. Ще продължа да ги ползвам още поне месец два докато свършат жегите и после си се връщам на меди целаген.
 Петя можеш ли да сравниш Алтерна Антрифриз с друг хайверен балсам? Имам Рипеър,Бонд Рипеър, Интенз и Инфинити. Бубка ме разубеди да се сдобия с Антифриз преди време....
 Аз съм повече от доволна от Extentioniste Thermique на Керастаз. Плътна,супер хидратирана коса като ефектът се запазва до слеващото миене. Комбинирам с Маракеш за връхчета преди него и Олаплекс 6 на суха коса. Няма драма нито след протеинови нито след хидратиращи Ш и М преди него.

# 115
  • София
Принцеса, наскоро ползвах хидратиращия балсам на Алтерна и само с него мога да сравня анти-фриза (тъй като само за неговия ефект съм с ясни спомени) . Хидратиращият е по-силен и повече с ефект на маска определено. Анти-фризът е по-непретенциозен и лек продукт, но е по-добър от анти-фризовете на Марокън и на Керастаз.

Офф-топик: аз се храня в голяма степен според ВМ-НВХ (или диетата на Узунов, или кето, различни имена има). Приорина се извлича от просо, което ми отсъства от менюто, заедно с всички зърнени, така че може и да се окаже полезна добавка за мен. Ще видим Wink

# 116
И аз наскоро се сдобих с анти фриза на Алтерна. Също много ми харесва, прави косата ми доста плътна и жилава и да, наистина е малко по-лекичък Simple Smile

# 117
Момичета,след като сложите стъпка 2 на колорплекс за защита при боядисване ,след отмиването му  слага ли се маска за коса? 🤔

# 118
И аз да споделя впечатление за продукт на Алтерна. Купих го от Арлен с 50% намаление. Става въпрос за: Интензивно хидратираща крем-терапия за сухи и изтощени коси Alterna Oil Creme Pre-ShampooTreatment.
Констиненцията е гелообразна, миризмата му е типичната за Алтерна repair серията.
Сложих я на суха коса преди шампоан.
Ефекта на края е като на Еластисайзър.
Мека, хидратирана, разплетена коса. Доставя влага на косата. Предпазва дължините от премиване. Ако се прекали ще утежни косата. За жалост за моята дълга и жадна коса пое повече от продукта и не ми е много икономичен.

# 119
Да споделя отзив за шампоан, който ми действа доста добре на омазняването на косата. O herbal за ежедневна употреба с екстракт от бреза и млечни протеини от каталога на Green master. Поръчах го на шега, а се оказа добро попадение, поне за моята коса.
https://apteka.framar.bg/30073621/%D0%B5%D0%BB%D1%84%D0%B0-%D1%8 … -500-%D0%BC%D0%BB

Общи условия

Активация на акаунт