Професионални серии за коса 127

• 56 880
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , момичета:)
Имам въпрос за боята  Олия на Гарниер
не съм много опитна в боядисването на косата си ....ползвам Гарниер , последните 2-3 пъти се боядисвам с Олия , но не успява да ми оцвети корените....това дали е от възрастовия хормонален  дисбаланс , в който съм , или е от боята Simple Smile

# 91
  • София
Момичета, откъде поръчвате Nashi. Подриха ми две ампули Nashi capixyl, но ми свършват, а искам да ги подновя.

Последно поръчах от тук  https://kosaistil.bg/category/562/nashi.html. Поръчах сутринта, потвърдиха по телефона и на следващия ден бяха при мен Blush

# 92
Момичета, виждам, че много хвалите ампулите Наши. Та ми стана любопитно - ползвате ли и други продукти на марката и също толкова доволни ли сте от тях?

# 93
Здравейте  Wink
С течение на времето косата ми стана рядка и растеж не се наблюдава.
 Бихте ли ми дали съвет кой от всички видове шампоан Mediceuticals би бил подходящ при себореен дерматит? Добра идея ли е да се употребява продукта при този проблем?

# 94
Меди Хидрокленз ми повлия дерматита много добре. Лошото е, че след редовна употреба ми омазни/утежни косата. Сега ползвам Епруваж изглаждащ и също нямам проблем с дерматита.

# 95
Здравейте ,бихте ли ми помогнали с отзиви от тази серия?

# 96
  • Варна
Здравейте момичета.
Можете ли да ми препоръчате шампоан против пърхут и много бързо омазняване и балсам/маска за много гъста, нетретирана черна коса. Ужасно много коса има по главата си това момиче, на 18 е, ползва медицински шампоани по принцип но искам да смени и пробва с нещо ново ако има. С пърхута се справя но с омазняването не.

# 97
Здравейте , момичета:)
Имам въпрос за боята  Олия на Гарниер
не съм много опитна в боядисването на косата си ....ползвам Гарниер , последните 2-3 пъти се боядисвам с Олия , но не успява да ми оцвети корените....това дали е от възрастовия хормонален  дисбаланс , в който съм , или е от боята Simple Smile

Не мога да коментирам боята, тъй като не съм я ползвала, но аз имам същия проблем от няколко години. Според мен зависи и от боята, но също и от хормоналния дисбаланс. Белите ми коси покрива перфектно Вела Колестон. Правила  съм опити да я заменя с други бои,  но корените не се оцветяват добре и отново се връщам към нея.

# 98
За кой номер говорите ,и каква е основата.Аз постоянно ползвам тази боя на основа 5 слагам "6" 6.9" 7" 7.13" какво ли не,както и имам хормонални проблеми ,и по време на бременност съм ползвала нямало е разлика.

# 99
# 100
  • Велико Търново
Кори, ето олиото/всъщност, се водело серум/ на Маракеш, което поръчах - https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … -preventer-118-ml

При мен също косопада се засили и независимо, че ползвам постоянно Сериоксил на Лореал/+ шампоана/, както и спрей за стимулиране на фоликулите на Медисютикълс, единственото, което го намалява са ампулите на Лореал и Керастаз с Аминоксил - наблягам на първите най-вече.

Магнолия, с нетърпение очаквам блога ти Heartbeat

# 101
Момичета,
Това с кичури ли се постига? Каква боя бихте препоръчали 🙄 Виждала съм на лореал за кичури боя мисля... Дали би станало

# 102
  • Street of Dreams
Не знам каква ти е основата, каква е боята за кичури и кой ти е фризьор, но съм 99% сигурна, че няма да стане.

Това е работа за виртуози, висок клас бои и може би пак няма да стане от първия път.

# 103
Наистина ли ви харесва този нюанс? Като побеляла ми стои на мен.

# 104
  • Street of Dreams
На мен ми харесва много. Предпочитам студените цветове.

Общи условия

Активация на акаунт