Професионални серии за коса 127

• 56 926
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Аз ползвам цялата серия на Лалга включително и ампулите...
За спрея: Върши си работата косата си я чувствам по мекичка, тъй като моята е изрусена и доста пресушена...

# 151
Момичета, кои са балансираните продукти, от които сте най-доволни? Трябва ми шампоан и маска. Чудя се на олиосета, какви са ви впечатленията?

# 152
Олиосета за мен си е много добро попадение и на достъпна цена.

# 153
  • в голямото село
Здравейте момичета, предварително се извинявам, че нахлувам в темата с въпрос. Чета ви от известно време и се чудя как определяте кой продукт е протеинов, хидратиращ или балансиран.
Ползвам професионални продукти и искам да разбера в коя категория са.

# 154
  • Някъде там
Цялата ампула ли да си сложа ?
Или ги разделяте на два пъти?

# 155
Аз пак да попитам за линк към тази ампула ?
Маникюра е уау, с тази снимка отивам при маникюристката следващия път.

# 156
Gerrche, заповядай https://www.zlatnaribka.com/lalga/ampula-s-algae-za-super-vazsta … algabolster-12-ml
Лалга има още една ампула-за  защита при боядисване, ще я видиш.
Ако някой знае и друг сайт, в който да предлагат марката може да го напише.
 Искрица, много хубав маникюр и снимкат е станала по-интересна така.

# 157
Момичета, след толкова позитивни коментари за Лалга се изкуших и си поръчах мини шампоана и възстановяващата ампула. Чакам ги с нетърпение Hug Blush
Олиосета имат +1 и от мен. Ползвала съм маската с камелия и ми хареса.
Искрица, страхотен маникюр Flowers Hibiscus

# 158
Търся мнения за шампоана на ColorpHlex?

# 159
Здравейте момичета, чета ви редовно и съм решила да взема сериозни мерки за косата си.
Вече е крайно време. Косата ми е естествено руса- може би 8-ца пепеляво, тънка, за съжаление напоследък и рядка. Аз я боядисвам с каквото ми падне, но гледам на 2 месеца поне, основата ми не е мното тъмна и търпи.
Бихте ли ми препоръчали като за начало хубава преса. Има ли разлика между терапервтичната преса, която споменавате и пресата за изправяне. Ако не мога да използвам терапевтичната за изправяне, моля препоръчайте ми и "обикновена".

Иначе проблемите с косата ми са много: бързо се омазнява, краищата са сухи, пада много, понякога ми излиза пърхут и ми се лющи скалпа. Ще трябва да ги боря проблемите май един по един.
Благодаря ви предварително за помощта и препоръките.Simple Smile

# 160
  • Варна
Ще ти трябва комплексна грижа не решаване на проблемите един по един. Терапевтичната преса в общия случай не става за изправяне. В края на миналата и началото на тая тема обсъждахме една преса с добри отзиви. Виж я ако искаш. Ставала и за някакви терапии. Не я познавам. За грижа ще пиша довечера, че от телефона ми е трудно с линковете.

# 161
  • Street of Dreams
Според мен на първо място направи така, че да избегнеш пресата и после възстановявай.

# 162
Хрисчо, наистина е хубаво да  ограничиш или поне да намалиш пресата. Аз съм едим от хората, които не могят без нея, но от както ползвам профи продукти и косата ми се подобри, я намалих и нося косата си по-често в естетвен вид. Започна да изглежда по-добре
https://2styrkela.com/presa-za-kosa-elchim-natures-touch.html
Товс е пресата, която имам. Доволна съм от нея Simple Smile Задължително трябва да си вземеш термозащита - има богат избор Simple Smile
За другите продукти по-вещите момичета ще ти обяснят Simple Smile

# 163
Hris4o
Аз си ползвах цели 10 години Bellissima Creativity B1 600,с йонна функция,беше перфектна,но преди 2 месеца изгоря,а явно е спряна от производство иначе щях да си купя пак нея.Сега купих една на BaByliss,пълен боклук.Ще търся пак някоя Bellissima.

Showbeauty аз имам същите проблеми.Миналата седмица си купих цялата серия BC Bonacure Fibreforce на Schwarzkopf Professional,трябва да ти кажа,че още след второто измиване косата ми се промени изцяло.С просто око се вижда как самия косъм вече е добил по-добра структура.Нооо за сметка на друго,след серума и финиш млякото,косата изглежда като колосана,няма никаква живина.Обем има до безкрайност,но все едно съм с каска,не помръдва:sweat_smile:.Като се зачетох във вашите коментари,стигам до извода,че протеините вече са ми в повече.Днес намерих една забравена в шкафа емулсия на WELLA SP и реших да я пробвам след шампоана.Уау ефект,нооо половината опаковка замина,косата ми изпи всичко.Не съм слагала от ВС-то само две помпи от кристалите на Alfaparf (между другото са уникални).Сега косата ми е,и изглежда жива,явно на нашите коси им липсва много хидратация

# 164
VanessaDE, много ти благодаря за продуктите, които си написалаа Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers TulipFlowers Rose!
Ще си ги поръчам обезателно!

Общи условия

Активация на акаунт