Професионални серии за коса 127

• 56 994
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
От рибата, искала съм на и на конкретни марки, вече не си спомням какви, искала съм и просто мостри, каквито и да са, естествено повечето са на гадното Лакме. Понякога пиша искам мостри на шампоани, или конкретизирам “на олиа за коса”. С тия цени ще си мрънкам за мостри до последно. Интересно, някой каза, че не звънят, на мен всеки път ми звънят. Ама ако има тикче “желая обаждане от консултант” със сигурност го цъкам, може и заради това да е.
Толкова изнаглях, че последния път им поисках и ми пратиха торбичка “златна рибка”. (Поръчката беше за приятелка, имаме си майтап с рибката и затова изисках торбичка Grinning )

# 271
Момичета,може ли сравнение между маските Форс Архитект и Тераписте на Керастаз?

# 272
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Елистайзър, страхотен е. Доста време отлага покупката му, но не съжалявам, че го купих.

Бихте ли показали снимка или линк с този еластайзър? Трябва ми такова нещо! Flowers Hibiscus
https://www.zlatnaribka.com/elastisayzar-s-aromat-na-kokos-phili … nut-breeze-150-ml
Очаквах аромата на кокос да е по-силен,но той е много лек и ненатрапчив.

# 273
При последната ми поръчка от рибката можех да избирам между 2-3 вида мостри на продукти Olioseta. Очаквах да ми изпратят на олио на марката. Получих... 2 шампоана Lakme  Confused

# 274
  • Пловдив
Май това Лакме го раздават основно... или просто те не я харесват тази марка и другите продукти си ги раздават на приятелки.
Всеки път като си пазарувам от магазина са ми давали или шампоан на Лакме /говоря за мостри/ или тониращити шампоани пак Лакме .. последния път ми дадоха балсамче на Филип Кингсли чак не мога да повярвам.

# 275
  • Street of Dreams
Аз бях писала, че последно в магазина на рибката ми дадоха да пробвам Лалга - имали са, дали са ми. За съжаление количеството в пробата беше толкова малко, че не успях да измия косата си и трябваше да повтарям с друг шампоан - безсмислено е да се правят толкова малки проби. Можеше наистина много да ми хареса и да го купя, каквато е целта на мострите. Мостри на други марки ми стигат за два пъти измиване, някои и за 3. За което разбира се консултантките нямат вина.

Аз мисля, че на бг пазара нещата са различни и с проби просто не разполагат на всички марки.

За който пазарува от Германия, препоръчвам моят любим matuschka-shop.de, където има мънички травъл продукти за проба или за тези, които никога не успяват да изхабят 250 мл в рамките на 2 години, поради презапасяване. Цените преди няколко години бяха много по-ниски и разнообразието беше много по-голямо, но виждам че и сега са вкарали нови марки, ще ми е интересно да ги пробвам.

# 276
  • Пловдив
Не ти е стигнала мострата на Лалга тъй като и самият шампоан е такъв... не разпенва много. Даже никак.
Аз си вземам винаги от голямата опаковката тъй като слагам наистина доста повечко.

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 15:01 от Feis

# 277
Момичета, гледам сега, че в раздела 50/50 в рибата са пуснали някакъв мус с морска сол на Алтерна, някой ползвал ли го е да даде отзив?

# 278
Момичета,
Някоя дали е пробвала продукти на Briogeo и Алое Вера серията на CHI за къдрава коса?

# 279
Аз имам спрея за активиране на къдрици на CHI - не знам дали е от некатара от агаве, който присъства в състава, но ми втвърдява и слепва косата и не ми харесва. Ароматът също ми е някак си... неприятен. Може би за буйни и гъсти къдрави коси, такъв ефект на укротяване и слепване би бил ОК, но моята е тънка и не ми допада.

# 280

За който пазарува от Германия, препоръчвам моят любим matuschka-shop.de

Разгледах го тоя Матушка,Първо,за първи път го срещам тоя сайт,явно не е от най-вървежните.Второ,цените са им такива,че не се учудвам,че не върви.Вярно,дават 2 мостри гратис,но при тези цени човек си плаща и мострите и "безплатната доставка"...над 50 евро...в Германия няма нищо безплатно Smile  Има къде къде по-изгодни оферти.

# 281
В този ред на мисли, споделете чужди сайтове от които пазарувате и цените са добри.

# 282
  • Street of Dreams
Ами да беше споделила кои например, вместо иронични изказвания. (Аз съм казала, че цените не са каквито бяха и защо точно препоръчвам сайта.) Или да кажеш в кои страни има нещо безплатно, та да идем там.

# 283
Аз взех за проба малък размер от олиото с алое на чи. Много мазно и тежко е. Явно наистина серията е правена за плътна и много суха коса. Интересно ми е какво ще е действието на ш и б от серията.

# 284
  • Варна
 10% намаление в Белфаер на всичко с код SUMMER10 .
 Момичета не се карайте  Hug. Всеки пазарува от където иска.

Общи условия

Активация на акаунт