Професионални серии за коса 127

• 56 983
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Да,класическата на Макадамия я ползвам откакто излезе преди години,но сега реформулираните ми правят косата мазна. Първоначалната ми се отразяваше страхотно и наистина намаляше времето за сушене.
А "кафявата капачка" я имам и си я харесвам,но ми се искаше и нещо различно.
Защо смяташ,че няма да ми харесат Ланза?

# 226
  • София
Може и да ти харесат Ланза и Лалга, пробвай ги и после пиши как са. От Лалга можеш да поръчаш по-малки разфасовки от рибата, има 100 мл. И ми се струва, че от двете марки Лалга има по-големи шансове при теб, но да видим дали съм права. Макадамия ти омазнява? Тази за плътна коса ли? На мен не ми омазнява, но то всяка коса е различна. Ланза е супер хубава подхранваща маска, но нямам чувството за силен омекотяващ ефект, по-скоро създава плътност на косата. Но всичко трябва да се пробва.

# 227
  • Пловдив
Макадамията не ми омазнява в истинския смисъл,ами имам чувството, че утежнява и в корените стои като немита и мазна, а косата ми е нормална в корените по принцип и суха в дължините. Може би трябва да направя почивка и да я пробвам отново.

# 228
  • Пловдив
Имам Ланза хидратиращ Б със и без отмиване и ги усещам балансирани, обаче серията за боядисана коса е страхотна, запасих се с цял литър от Б. Чудесно хидратиращи, косата е много лъскава и не се губи обема.
Маската с Кератин на Ланза с какъв Ш я съчетавате?

# 229
Ох, нито от Lanza, нито от Lalga съм доволна. След измиване, косата ми е добре, на следващия ден, от следобеда нататък е изключително заплетена. Не бих ги повторила повече. Даже, обмислям великото масло на Lanza да го обявя в размените. Просто, никакъв ефект при мен. Харесват ми термиците на Kerastase, серията Extensioniste и парфюмното олио на Chronologiste. Последното, не ухае трайно, но ми омекотява косата.

# 230
Може и да ти харесат Ланза и Лалга, пробвай ги и после пиши как са. От Лалга можеш да поръчаш по-малки разфасовки от рибата, има 100 мл. И ми се струва, че от двете марки Лалга има по-големи шансове при теб, но да видим дали съм права. Макадамия ти омазнява? Тази за плътна коса ли? На мен не ми омазнява, но то всяка коса е различна. Ланза е супер хубава подхранваща маска, но нямам чувството за силен омекотяващ ефект, по-скоро създава плътност на косата. Но всичко трябва да се пробва.
Петя, би ли ми казала коя точно маска на Ланза имаш предвид? Точно от плътност имам нужда аз😊

# 231
  • София
Hris4o, честит имен ден (ако го празнуваш и днес)! Ето тази имам предвид:

https://agorabbeauty.com/intenzivna-vazstanovyavashta-maska-lanza-keratin-healing

# 232
Много благодаря за бързия отговор Петя❤ Не бях сигурна дали е тази или една синя Миу Миу мисля беше.А за  имения ден, даже не знаех, че има още един😁

# 233
  • Street of Dreams
Правилно ли съм разбрала, че са развалили Макадамия? Тъкмо днес мислех да си я взимам, а не съм я ползвала сигурно 7 години. Не мога да си позволя отежняващи маски.

# 234
Правилно ли съм разбрала, че са развалили Макадамия? Тъкмо днес мислех да си я взимам, а не съм я ползвала сигурно 7 години. Не мога да си позволя отежняващи маски.
В момента, в който Макадамия пуснаха серии за различен тип коса /тънка, нормална, плътна/, оттогава и класическия вариант е с променен състав. До някое време се намираше хубавата първа версия, аз я обожавах, но после вече край. Сега ползвам Макадамия и харесвам продуктите, но първия вариант просто беше наистина страхотна маска.

# 235
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте,
Момичета, трябва ми ударна хидратация за обезцветен, суха, остра и твърда коса. Мислех си за Aphogee, т.к. четох, че освен чиста хидратация, в Дълбоко хидратиращият шампоан има и някакво количество протеин, фибри и витамини. В момента ползвам Тиги - Dumb blonde и съм поръчала Tigi Color Goddess с цел хидратация и подхранване, но мисля, че няма да са ми достатъчни ... Confused Финишите са ми Марокан ойл и Л2 в момента.

# 236
  • Варна
Shinyза така описаната коса Еластисайзър екстрийм задължително за два часа поне с шапка за баня и загряване. След него ампула Лалга поне две последователни измивания и после си ползвай Тиджитата,но веднъж седмично прави еластисайзър.
 Чета ви с тия пусти премиващи шампоани  newsm78. Нито Епруваж/всичките съм ги имала/ нито Медисютикълс са ми премивали някога,а косата ми е изрусена,чуплива към къдрава и капризна на тема шампоани,но....изключително рядко да не кажа никога не влизам в банята без да съм омазала дължините с нещо. При мен най-често е кокосово масло,но дори и смотан не харесван балсам или маска биха свършили работа.
 Дължините трябва да се пазят от агресията на шампоаните-това е. Те нямат нужда от пране особено пък ако са сухи и заплитащи се.

# 237
Хора, моля съдействайте. На втори ден след измиване косата ми е ужасно заплетена. Не мога да я среша без да сваля количество коса, а и без това ми е малко. На какво се дължи заплитане на втория ден и с какво да го боря ? Благодаря.

# 238
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Елистайзър, страхотен е. Доста време отлага покупката му, но не съжалявам, че го купих.

# 239
Момичета имам нужда от помощ.Искам да си поръчам възстановяващата маска на Lanza,но ми излизат две различни опаковки а и разликата в цената не е малка.До сега не съм я ползвала и съм в шах.Едната кутия е кафява а другата черна.Има ли някой който се е сблъсквал с това?

Общи условия

Активация на акаунт