Професионални серии за коса 127

• 56 952
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
На мен шампоана на Ланза против косопад и стимулиране на растежа ми прави косата доста твърда и заплетена още докато я мия, но балсама на Епруваж за подхранване оправя положението. За сметка на това Серума за стимулиране на растежа от същата серия ми действа супер. Не омазнява, усеща се леко охлаждане на скалпа, дори дава и лек обем на косата. На моята коса по добре действа Меди хидрокленз, мека подредена и лъскава коса.

# 211
  • София
Момичета,  Керастаз екстеншънист протеинова или хидратираща серия е?

# 212
  • Варна
 Балансирана с превес на хидратацията.

# 213
  • София
Балансирана с превес на хидратацията.
Благодаря, Принцеса!

# 214
  • Пловдив
Момичета,бслсамът на Lalga дали е подходящ за твърда коса? Дали ще е достатъчен да подхрани и омекоти?
Години наред използвам само маски,нищо друго не ми е достатъчно,а ми се иска да пробвам и нещо различно.

И още един въпрос - как усещате хидр.серия на Ланза? В момента косата ми има нужда от яка хидратация,но някои хидр.продукти много ми я смачкват,от други се заплита зверски и става твърда.

# 215
На моята коса усещам маската Ланза по-скоро като протеинова. Вероятно все още не съм постигнала баланс.

# 216
  • Добрич
На мен шампоана на Ланза против косопад и стимулиране на растежа ми прави косата доста твърда и заплетена още докато я мия, но балсама на Епруваж за подхранване оправя положението. За сметка на това Серума за стимулиране на растежа от същата серия ми действа супер. Не омазнява, усеща се леко охлаждане на скалпа, дори дава и лек обем на косата. На моята коса по добре действа Меди хидрокленз, мека подредена и лъскава коса.

При мен Медисютикълс действаха много осттргващо, заплитат, едва изхабих една опаковка, не бих повторила.

# 217
  • София

При мен Медисютикълс действаха много осттргващо, заплитат, едва изхабих една опаковка, не бих повторила.

И на мен никак не ми пасна Медисютикълс. Прави ми косата супер твърда, заплита я, ужас някакъв. Подарих шампоана.

lili_78, с теб сме с много различни коси, моята е мека. Но независимо от това, така като те чета, си мисля, че на Алтерна хидратиращата серия би ти паснала чудесно. Ланза и Лалга са балансирани, но с превес на протеините. Аз ползвах балсама на Алтерна и ми хареса много.

# 218
Алтерна също не са чиста хидратация, но и аз бих препоръчала балсама, страхотен е Blush

# 219
Момичета за къдрава,тънка,много изтощена на кичури коса какво ще препоръчате? Имам доста неща,но май хаотично ги ползвам.Имам чувството,че продуктите с кератин ми изправят косата и стои като изпръхнала.Лалга няма от къде да поръчам,но другите ги намирам

# 220
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И при мен Хидрокленса го чувствам, че остъргва косъма, но пък ми успокои скала. Сега го свърших и се чудя дали да не го подновя или да заложа на нещо друго. Ако имате предложения?

# 221
Тъкмо влизах да похваля шампоана за обем Eprouvage Gentle Volume, понеже имах мостра и я пробвах и след нея косата ми беше просто.....невероятна-мека, лъскава, тежко пада..., отдавна не съм имала шампоан който толкова много да ми хареса, а и скалпа ми е чувствителен, мислех, че е идеален вариант и реших, че ще си купя цяла разфасовка и прочетох тук последните страници и взех да се разколебавам.

# 222
Момичета искам да ви попитам има ли нещо, което наистина да повлиява растежа на косата? Blush

# 223
  • Пловдив
Viktoriai, Петя, благодаря за предложението за Алтерна,но ползвах тази серия доскоро и не останах впечатлена. Моята коса е много особена и се нуждае от сериозно омекотяване, а почти всички професионални продукти ми я заплитат и ми я правят още по-твърда. Пробвала съм 80% от продуктите в Рибата и не мога да намеря своя. Затова се насочих към Ланза и Лалга,тези са ми непознати и може оттам да изкочи моя продукт.

# 224
Вероятно и Ланза няма да ти хареса, пробвала ли си класичедката маска на Макадамия? Момичетата много хвалят и тази на Марокан с кафявата капачка.

Общи условия

Активация на акаунт