Професионални серии за коса 127

• 56 936
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
момичета един бърз въпрос относно сешоар- Валера или Парлукс?
Парлукс с две ръце!

# 451
  • Бургас
Глас и от мен за Парлукс.

# 452
Да кажа и аз за Еластисайзър екстрийма.Вчера го получих и веднага го пробвах.Цяла нощ съм спала с него,тази сутрин измих с Ш LANZA Nourish Stimulating,маска Moroccanoil Intense Hydrating,като добавих една кафяна лъжичка масло от макадамия,накрая Alfaparf Cristalli Liquidi и последно Б LANZA Nourish Stimulating.
Разлика преди и сега,от земята до небето,поне според мен.Нещо от към обем не можах да го докарам,но може би защото не съм слагала серум в корените.
Скрит текст:

И аз съм много доволна от този продукт, понеже и аз съм къдрава и със суха коса и изключително добре ми подейства. Купих и още един от рибката, който е в намаление, но не е "екстрийм", май някой днес също питаше точно за него.
Ползвах го като маска преди измиване на косата за 2-3 часа, но утре ще си спя с него, да опитам и това.
Много съм доволна от ефекта, наистина, но освен него ползвам и на Милкшейк сметаната за коса, крем за къдрици и още едно масло за блясък и предпазване от слънцето. Както и еликсира с капките на Керастаз. Тях също ги почнах миналата седмица.
Става на работа, определено.  Grinning За една седмица резултатите са супер. Но то освен че ми е суха косата, аз по принцип нямам други оплаквания. Понеже не я третирам по никакъв начин - нито я къдря, нито я изправям, нито я боядисвам. За сметка на това пък е доста суха. Това си е генетично у нас, но пък може да му се противодейства, очевидно.

# 453
В момента май няма намаление на Elasticizer Терапия в златна рибка.... или поне аз не я виждам

# 454
В момента май няма намаление на Elasticizer Терапия в златна рибка.... или поне аз не я виждам

Сигурно е свършил. Аз поръчах вчера и гледам, че цената от намалението още стои, но е изчерпан:

https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … vetove-i-zdravets

Изкупили сме го.
 Joy

Ето, "колежката" е поръчвала същото и е било налично:
Взех това от промоцията в Златна рибка, надявам се да се отрази добре на русата ми коса, досега не съм ползвала, след всичко прочетено, разбрах, че е абсолютно задължително за блондинки:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … vetove-i-zdravets
До преди час - два със сигурност беше. Пиши да те известят при нова доставка.

Заедно с него си поръчах и тази маска, че отивам на море, на същата марка е и също е в намаление. Все още не е свършила, обаче:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/summer-solutions-zas … tita-ot-slantseto

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 15:21 от Judy

# 455
  • Пловдив
А каква е цената на Еластисайзъра с отстъпката и докога е промоцията?

# 456
  • София
Да, за съжаление виждам, че са върнали редовната цена на
а и няма наличност в момента.
Момичета, за сетен път се убеждавам в силата на форума, невероятно е просто, сутринта, от когато е моя пост към 10 ч., имаше наличност и цената си беше 36.70 лв., ноооо за няколко часа просто е изчерпан! Аз както вече написах, го взех от магазина в The Mall, вчера към обяд, след като го бях видяла ден-два преди това в сайта, че е намален, в магазина разбира се никъде няма табелка с намалената цена, но като попитах това нали е в промоция и цената е 36.70, ми беше отговорено да, разбира се. Така, че просто трябва първо да се погледне в сайта и тогава към магазина, ако ще се купува така разбира се, а не онлайн.

# 457
И аз го гледам от 2-3 дни имаше и серума на маракеш и маската на eprouvage вчера намалени на по 28 и ги махнаха

# 458
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ех, тъкмо щях да ходя до магазина, но ще пропусна разходката.

# 459
Момичета, има намаление от 25 процента на почти всичко в cocopanda...
Аз отнесох големи шампоан и маска на Kerastase Discipline плюс термалната защита... 😁

# 460
Немски или има и ук вариант?

# 461
Аз от немския купих... нямам предтава дали има УК сайт...

# 462
А доставка имат ли до Бг?

# 463
А доставка имат ли до Бг?
Cocopanda не доставят до БГ

Да споделя първи опит с Olaplex Rolling Eyes
1час с единицата,1 час с двойката,с шапка.Измих с Ш BC Bonacure Fibre Force,не знам защо,тоя ми се забоде в очите,явно защото действа горе долу като Olaplex-а , Б LANZA Nourish Stimulating,просто защото имам само него а и уж с кератин бил ,Kerastase Nectar Thermique по дължините ,Kerastase Curl Ideal за къдрици,макар,че не видях кой знае какви къдрици Laughing и за да е пълен бъркоча, ALFAPARF SDL Sublime Crystalli Liquidi
Видимо подобрение-нулево,единствено усещане за много и по-жива коса,но това го отдавам по-скоро на шампоана и Нектар термика,нямам идея,а е възможно и Ш и Б да не са подходящи.
И някой ако има опит с това мляко Kerastase Curl Ideal нека сподели,може би аз нещо не правя както трябва

# 464
Бих искала да се включа с попадение! Още миналата година видях Brave New Hair на капана в Пловдив и ми хареса визията им, но едва наскоро си поръчах сладката им терапия за коса.

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/vazstanoviavasht-i-pod … y-brave-new-hair/

Имам дълга, чуплива и изтощена (по някаква причина) коса. Не се боядисвам, не се изправям или къдря, но косата ми винаги е суха в краищата и самите краища са цъфнали и вързали. Реших да пробвам комбинацията от ампули и маска и след като си направих 4 "терапии", във фризьорския салон ми казаха, че имам много хубав блясък и косата ми изглежда по-добре (а обикновенно само ми дуднат как имам нужда от терапия или подстрижка). Rolling Eyes Все още не съм докарала състоянието ѝ до където ми се иска, но наистина се усеща по-мека и с видимо повече блясък и като цяло има голямо подобрение. Екстра точки и за кутията, в която си държа ампулите и разни ластички и фибички и за аромата, който е разкошен.

Една ампула се нанася на измита с шампоан мокра коса и се оставя 10 минути. След като изминат 10-те минути върху косата се нанася маската (без ампулата да се отмива) и се разресва с гребенчето за мокро разресване, за да се нанесе равномерно. Остава се така още 10 минути. Може би се забавих дълго време с поръчката, защото ми се струваше трудоемко, но го превъзмогнах и си заслужава. Обикновено правя терапията в дни или вечери, в които имам свободно време и гледам някой сериал. Проверявам колко време е изминало от сериала, отивам да сложа маската и се връщам и си продължавам гледането. След това се изплаква и не се отмива повече с шампоан или балсам. Знам, че 1 ампула може да се добавя и към боя, но не се боядисвам и не съм сигурна как точно.

Иначе някой друг има ли впечатление от техни продукти или от тази терапия? Бих се радвала да чуя как е повлияла на други, извинявам се ако вече е коментирана.

Общи условия

Активация на акаунт