Професионални серии за коса 127

• 56 847
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
 Мойчъръс го нямам тъй,че за него съм пас. Белия чай си е откровен протеин,ама от на-откровените. Такова втвърдяване и плътност усещам само от Алтерна Рипеър.
 Признавам си,че го имам,подарък ми е от Агора в някаква игра,но съм го ползвала веднъж и то в доста неподходящ момент.
 Определено предпочитам Healing.

# 691
Здравейте момичета, знам, че има теми свързани с тази марка (Kerastase), но не видях точно за продуктите, които мен ме вълнуват.
Интересувам се за сериата за сгъстяване и уплътняване на косата(Densifique), както и тази за силно изтощена и цъфтяща коса (Therapiste). Понеже моята е много тънка, много цъфтяща, проблемна коса, искам с нещо да я подсиля и точно от този форум прочетох добри отзиви за тази фирма, но нищо конкретно за тези серии? Някой от вас пробвал ли ги е, какво им е мнението? Чудя все още дали да вложа парите си за тези продукти, как мислите?

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 23:02 от bubanka

# 692
  • София
Аз лично не харесвам продуктите, със слаба и фина коса съм, тежки ми идват и ми алергизират скалпа. Доволна съм от Еластисайзър на Филип Кингсли.

# 693
Аз лично не харесвам продуктите, със слаба и фина коса съм, тежки ми идват и ми алергизират скалпа. Доволна съм от Еластисайзър на Филип Кингсли.

Именно аз също съм наистина слаба тънка коса, преди години изглеждаше много добре, беше станала доста дълга, по-гъста, но започнах да я боядисвам и накрая направих огромната глупост да се изруся на кичури, от тогава започна ужаса. Косопад, накъсване (толкова много ми се скъси косата само от накъсване), изтъни се много, започна да се омазнява страшно бързо(на следващия ден след като съм я изнила вече е мазна и сплескана), близо 2 години ще минат от както я изрусих, сега вече само в крайчетата има светличко, позакърпих проблема с косопада сега не е чааак толкова много, обаче е много слаба, нацъфтяла, рядка... искам нещо, което да я възтанови каквато си беше. Идеи? Моля помогнете вече съм се отчаяла, не ме бърка колко пари ще дам, просто да има ефект. Благодаря.

# 694
  • Пловдив
Терапист е доста силна серия. Подходяща е за изрусени, сухи и много третирани коси. Въпреки че аз съм с плътен, дебел косъм, на мен ми беше тежка.

# 695
  • София
Мога да споделя аз какво правя: косата ми е третирана - боядисвана, кичури от време на време, оформям със сешоар.
Като козметика ползвам: Еластисайзъра преди миенето, след това миене с шампоан и някаква лека маска/балсам с измиване. В периода на сезонния косопад слагам и ампули на Phyto (Phytocyane) срещу косопад.
Наскоро ми подариха и друг продукт, който също ми харесва:
https://www.cultbeauty.co.uk/coco-and-eve-super-nourishing-cocon … -hair-masque.html
Извинявам се, ако разводнявам темата, гореописаните продукти не мисля, че спадат към професионалните серии.
P.S. Забравих да добавя, че се подстригвам всеки месец, заедно с боядисването. Косата ми не е много дълга, около раменете.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 13:56 от милинка

# 696
Момичета, имате ли впечатления от Мултифункционален термозащитен серум за руса коса 150 мл Kerastase Cicaplasme?Подходящ ли е като финиш за омекотяване и обиране на фриз или има само предназначение за поддържане на русите коси?Благодаря предварително!:hibiscus:

# 697
И аз не мога да се сетя коя серия на Керастаз беше хвалена тук?

# 698
Докато се начудя и олиото на Ланза вече не е налично, дали според вас ще го пуснат пак на такава цена или да не чакам и да го търся другаде? Също ми е интерсно дават ли някакви интерсни тестери Агората?

# 699
Докато се начудя и олиото на Ланза вече не е налично, дали според вас ще го пуснат пак на такава цена или да не чакам и да го търся другаде? Също ми е интерсно дават ли някакви интерсни тестери Агората?
Аз днес си взех олиото и боята .
Поръчвам от агора за 3 път ,никакъв подарък -мостра съм  нямала досега.
Днес  са ми пратили талон с 10% отстъпка  ,което е пак нещо.

# 700
Здравейте! Аз имам един въпрос към дамите с руса коса които са преминали към червена ако има такива, разбира се!? Та, ще минавам в тази гама, но искам да знам дали маски като Макадамия арган Macadamia Deep Repair ще сваля цвета? Тази маска супер мн си я обичам и ми се иска да знам дали маслата в нея дали ще смъкнат цвета. А ще ми е интересно някоя да сподели за хубави трайни бои в червената гама. Сега искам да постигна това а съм с жълта гадна 7ца на главата си.

# 701
  • Варна
 На мен ми дойде терапията току що я взех. Имам подарък кърпа за глава с логото им. Много поръчки имам от тях повечето правени в личен разговор с някой в офиса. Набавяли са ми неща,които ги няма в магазина. Когато лансираха Ланза в началото направиха тестери и мисля доста момичета успяха да пробват продуктите преди да ги купят. Когато искате да пробвате нещо им пишете. Имат ли възможност винаги откликват.
 Иначе до сега мисля съм нямала поръчка без подарък.

# 702
Аз си поръчах вчера олиото на Ланца и Аминексил, като писах, че искам мостри - нииищо... Някакво писмо,  че са много щастливи, че поръчвям за 1-ви път от тях 😏 даже код с отстъпки не виждам да са ми пратили

# 703
  • София
Много са любезни от Агора. А и при всяка покупка от тях се трупат точки, които се превръщат в пари, и се приспадат от следващи покупки. Аз съм им фенка и редовно си купувам неща от тях.

# 704
  • Варна
 Тъъъй...терапията  LANZA Keratin Emergency Service за критично увредени коси  newsm78 newsm78.
 Измих косата с шампоана Ланза Кератин викам си ще спазя целия протокол  Laughing. Пише една помпа от продукта да се разтрие между дланите и да се нанесе кичур по кичур на цялата коса-да ама не....Това чудо въобще не се разнася. Не се сещам за аналог,с който да сравня. Първите стъпки на Олаплекс и Колорплекс са приказка в сравнение с това. Косата започна да скърца и стана като тел. За всеки кичур употребих по една помпа значи отидоха поне 5-6-7. Имах намерение да мина с терапевтичната преса-е отказах се. Няма никакъв шанс да отделя тънчки кичури и да ги обработвам от тая телена топка,с която се сдобих на главата си  Laughing
 Смотах ужаса под шапка за баня и загряваш едно 10-15 мин. със сешоара. После омотах с хавлия и постоях още половин час поне. Мирише ужасно Confused направо съм в потрес. Как аджаба толкова скъпарска терапия може да смърди по тоя начин все пак е Ланза м....а му  Laughing. Както и да е изтраях я. Когато свалих шапката телта се беше поразкарала,но косата определено си беше твърда. Изплакнах продължително,подсуших с кърпа и нанесох две сериозно помпи втора стъпка. Чумата поомекна и се витализира на мига,но...все още не беше моята коса. Плеснах и една помпа олио Ланза за капак и изсуших със сешоара без четка ей така отгоре отгоре.
 Съжалявам,че няма кой да ме снима  Laughing. Чупливата ми по принцип коса е направо къдрава и с блясък какъвто никой кит не ми е докарвал. Много плътна и в същото време изключително витална.
 С абсолютно смесени чувства съм...Очаквах СПА ритуал поне от клас Олаплекс или Лалга. Откровено съм разочарована от смърдящата първа стъпка/втората що-годе се търпи/.
 Когато се грижа за косата си го приемам за лично време и ми носи удоволствие. Е днес единственото удоволствие изпитах накрая когато се погледнах в огледалото. Супер изглежда косата,но подозирам,че дискомфортът,който трябваше да изтърпя,за ефекта ще прати шишачите в дъното на шкафа.
Или косата ми не е кой знае колко увредена или аз нещо не направих като хората.
  *dreamer*
помагай  Laughing Hug.

Общи условия

Активация на акаунт