Отговори
# 150
По темата - според мен ще продължат:

За групата на Левски не щЪ да пиша  Blush

Айде, вие сте!
То скромно, скромно, та чак заразно Wink.
Стрелчо, аз май само мача с Вердер го игнорирах за гледане от мястото на събитието. Нали го гледах през 1993 г.  Mr. Green
Вчера си заявих да ми вземат ценни книги (билети Wink) за Шева, лаУетата и АДАШААААА

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 10:53 от рони

# 151
рони, ценните книги (билети) ги вземаш от всяка (всеки) х 2, нали Mr. Green

# 152
Ако си навитак за А сектор.  Hug
Иначе домашното чорбарче ще ме "води" на мачове.

# 153
Ако си навитак за А сектор.  Hug
Иначе домашното чорбарче ще ме "води" на мачове.

Ммм, там книжките бяха май най-ценни Money, нали?!
Има време, ще се разберем Wink

# 154
Цитат
Ммм, там книжките бяха май най-ценни , нали?!
Има време, ще се разберем

friendship
Най-безценни са Confused, но Б ме е шубе, а във В ще се разтопя.

# 155
Ох, откакто почнах работа хич нямам време да си навестявам любимата темичка  ooooh!
Обаче със сигурност в Б ще се вра, само да ми дойдат великите колоси  smile3508
Ще черпя много за адашите  Laughing, само Жозето да не ми свърти някой номер и да пусне резервите  Twisted Evil
Барса ще ги громим, то е ясно  Mr. Green (оставете ме да помечтая!)
Вердер - ще ги громим, щото няма как просто!

Стрелче, ти пък като левскарка що така не харесваш моите хора, аз знам, че всички левскари са от Челси, щото са сини и са от интелигентския квартал в Лондон, така да се каже  Simple Smile
Вярно е, че Абрамович даде някой лев  Blush ама това е късмет за Челси, че точно по онова време се продаваха.

# 156
  • UK
ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА
ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХ...
http://www.ohoboho.com/playvideo.php?id=385
Това не може да не го прави нарочно, нали? О.о

# 157
Малко да я подритна нагоре, че мачове идват.
В събота с 10 мин. игра как прецакахме старанието на мамалигите.  Mr. Green Да не се бяха бръкмясали само толкова от нашите диванета.

# 158
Стрелче, ти пък като левскарка що така не харесваш моите хора, аз знам, че всички левскари са от Челси, щото са сини и са от интелигентския квартал в Лондон, така да се каже  Simple Smile
Вярно е, че Абрамович даде някой лев  Blush ама това е късмет за Челси, че точно по онова време се продаваха.

Челси, мацко, аз просто не харесвам английски футбол като цяло Grinning, а не че имам нещо против специално отбора Челси Mr. Green
На сърце са ми испанската примера Heart Eyes (Барса Twisted Evil най-вече) и калчото Heart Eyes(Старата госпожа) Wink

# 159
Малко да я подритна нагоре, че мачове идват.
В събота с 10 мин. игра как прецакахме старанието на мамалигите.  Mr. Green Да не се бяха бръкмясали само толкова от нашите диванета.
да Simple Smile власите се давят на края на дунава ,

бяха решили , че са победили вече и мача е свършил:)

# 160
То е старо правило във футбола, че 2:0 е най-несигурния резултат, ама явно румънците не го знаят Laughing

На сърце са ми испанската примера Heart Eyes (Барса Twisted Evil най-вече) и калчото Heart Eyes(Старата госпожа) Wink

Охооо, имаме си враг под прикритие Laughing Heart Eyes

Челси, на мен лично адашите ти не ми пречеха преди да се появи тренерът. Недолюбвам такива арогантни типове, а отборът рано или късно придобива облика на тренера си. Виж ги Милан какви са агънца станали от едно известно време Laughing
И не харесвам, че мине, не мине им дойде на акъла да ни крадат футболистите Crossing Arms
Иначе англичани, какво да им харесваш Laughing Hug

# 161
Fairy, аз и Милан харесвам, ама Юве си ми е на сърце от едно време и на първо място от отборите в Италия Wink. А пък и как да не харесвам Милан като в него се подвизават тези мачовци в профилът ти Mr. Green

# 162
И аз да си призная, че на албионския футбол най-много ме радват отборите, в които ингилизите са на изчезване. Даже сега съм се прежалила да харесвам Тотнъм -  bg

# 163
никой ли не гледа националите?

аз малко не мога да преживея присъствието на топузаков в отбора, както и на "леко" по-тъмният ни сънародник  Laughing

е, радвам се, че поне словенците може и да ги ступаме  Simple Smile

# 164
  • UK
Fairy, аз и Милан харесвам, ама Юве си ми е на сърце от едно време и на първо място от отборите в Италия Wink. А пък и как да не харесвам Милан като в него се подвизават тези мачовци в профилът ти Mr. Green
И още един, още един! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт