Отговори
# 135
Пуу тая от БТВто като каза че щели да започнат с добра новина спортната емисия и си помислих, че ЦСКАто са разбрали, че са трагици и са решили да се разформироват. Нямам късмет. Нищо. Бяха тоооолкова трагични, ама тоооолкова...

аааалоууу, за ЦСКА нЕма да говориш лошо  newsm66

# 136
  • UK
Да, за умрелите или добро или нищо... Wink

Дори техен фен не може да не признае, че бяха трагични.

# 137
Да, за умрелите или добро или нищо... Wink

Дори техен фен не може да не признае, че бяха трагични.

СТРАХОТНИ СА! ВЕЛИКОЛЕПНИ! НЕНАДМИНАТИ!
ПОБЕДИТЕЛИ!

# 138
  • UK
Бля бля бля бля бля... Rolling Eyes

# 139
Пуу тая от БТВто като каза че щели да започнат с добра новина спортната емисия и си помислих, че ЦСКАто са разбрали, че са трагици и са решили да се разформироват. Нямам късмет. Нищо. Бяха тоооолкова трагични, ама тоооолкова...

Всяка вечер чакаме спортните новини да започнат с тази новина, ама не... Twisted Evil
  Laughing Laughing Laughing

# 140
Ще ви бия бе!  newsm29 af afwitch

# 141
# 142
Ей, човек да не отиде да почива седмица-две и веднага почвате да плюете любимия ми ЦСКА! ВъзмУтена съм! Crossing Arms И повече няма да си играя с вас! Naughty

# 143
Приеми го като завист - ти си била на почивка, а ние - не   Crossing Arms

Ох, да почват вече истинските ШЛ мачове, че ще се хванем за гушите с Левски и ЦСКА  Twisted Evil  Mr. Green

Аз лично съм готова на истинска битка!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 13:37 от Челcи

# 144
  • UK
ПЪК!
Хайде де, колко хора бяхте в темата за световното, а тук не се получава. Кажете какво мислите за групите за Шамионската Лига, ясно е че нашата е ужас, ами останалите? Милан се падна в най лесната, което е кофти от една страна, щото няма да гледаме кой знае колко интересни мачове, вероятно, но пък почти гарантира участие нататък, което е ясно, въпреки че италианците обикновено имат гениалната способност да се провалят по всички параграфи когато се смята че са фаворити, както и обратното, имахме възможност да го видим на световното. Та, групите?

# 145
Ха! От сутринта си мисля да вляза във форума и да повдигна тая тема  Grinning
Мерси, Мърморанке  Simple Smile
Благодаря на Рони, че ми даде линка Hug

По темата - според мен ще продължат:
Интер и Спортинг/Байерн;
ПСВ и Ливърпул;
Валенсия и Рома (за Рома не съм 100%);
Лион и... не знам, всеки от трите може;
Бенфика и Ман Юнайтед;
Арсенал и Порто;
Милан и Лил.

За групата на Левски не щЪ да пиша  Blush

Айде, вие сте!

# 146
А видяхте ли този сайт:

Всички интересни мачове безплатно - http://freefootball.my.contact.bg/

Който няма Диема Екстра (като мен Blush), печели  Laughing

В тази връзка, вече гледах един мач! Съвсем поносима си е картината, но коментарът и всички надписи са на китайски  Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 20:20 от Челcи

# 147
Мърморанке, ще си тръгне пак темата, сезонът още не е почнал така да се каже;) Или поне на мен, де, превключвам на футболна вълна едва когато започне италианското първенство.

За групите какво да кажа. Много ми е неприятен жребият на Милан, това значи, че няма да видим негов мач в предварителните групи.
Челси да почерпи, нейните любимци ще ги гледаме цяла есен Laughing Hug
Иначе не мога да кажа нищо конкретно, трябва да видя поне по един мач от група, така без да знам кой отбор в каква форма е не мога да гадая Confused

# 148
Фенките на Левски сме тук  Flutter, Челси Wink

Жребият няма да го коментирам, то е ясно защо  Mr. Green
Със сигурност обаче знам едно - ако Барса играе с Левски така, както игра със Севиля  Shocked- Бог да им е на помощ Twisted Evil, отнесохме ги като куцо пиле домат Crossing Arms
За "Челси" какво да кажа Thinking, освен Челси не вярвам друг да вика за тях Laughing, ама и те хора и те имат фенове Laughing
Вердерчетата не съм ги гледала скоро ( никак даже) и ще ми е интересно да им гледам първата среща да добия впечатления за формата им (не знам защо, но все си мисля, че няма да ни се опрат особено Rolling Eyes)

# 149
Челси, голямо мерси за страхотния линк  newsm51
Гледам, че и мачове от аржентинското и бразилското първенство може да се гледат  Simple Smile

Стрелче, Вердер го гледах преди дни като играха с Шалке. Мачът беше по времето на супер купата, ама Барса нещо ме дразнеше с лошата си игра и рекох поне да видя немците какви ги вършат.
Не е кой знае какъв отбор и нашите, ако играят като досега мисля, че ще ги бият.
Аз по принцип не харесвам немските отбори, че нямат никаква техника. Като коне са и само с глави знаят да играят. И Клозе и той главички ще раздава срещу нашите  Close

Общи условия

Активация на акаунт