Отговори
# 120
То вярно, че няма кой знае какво да се коментира, но темата ни чааак на 10 страница отишла.  Crazy
Хайде давайте прогнози - как смятате, че ще се справят българските отбори другата седмица.
Аз лично си мисля, че на Левски и Литекс ще им е доста трудно, но много се надявам всички да продължат.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 121
  • UK
Ако Левски играе като миналия сезон, а Литекс като в мача със словенците, няма да имат никакви проблеми.

# 122
Мърморанке, май само ние с теб не сме на почивка.  Wink

Литекс не тръгнаха много добре, но дано все пак се класират.
Много ми се иска най-сетне да имаме отбор в Шампионската лига и стискам палци.  fingerscrossed

Фенките на Левски, къде сте?

# 123
  • UK
Май май.
До колкото разбрах, Омония са отбор, който разчита страшно много на публиката си. От тази гледна точка 0:0 на техен терен не е толкова зле. А за Левски ще говорим по късно тази вечер.

# 124
Фенките на Левски, къде сте?

Тука съъъъъъъъъъъъъъъъм  Crazy
И аз не съм на почивка, няма и да ходя, че почвам работа...

САМО ЛЕВСКИ  newsm18

Трудно ще е, но имаме шансове, Левски обикновено играе зле срещу слабаци, но се мобилизира яко срещу по-сериозните отбори.

Сега е моментът да си призная, че като левскарка-хардлайнерка (каква дума, хаха  Laughing) хич няма да викам за ЦСКА, няма значение, че са български отбор  Crossing Arms

Днес имаме годишнина от сватбата. Мъжът - зъл Левскар - няма да ходи на стадиона, дори ще ходим на кръчма без телевизор, представяте ли си  Shocked

# 125
Не че е зле резултата на Литекс, но Омония са доста кофти съперник и нищо не се знае.  Rolling Eyes

Челси, честита годишна!  Пожелавам ви страхотен празник и още много годишни да празнувате и все повече да се обичате.  Two Hearts 1dating

За НЕходенето на стадиона както и да е, ама кръчма без телевизор.  Shocked Честно трудно ми е да си го представя.  Wink
Като си познавам жУвотното, ако има важен мач и да умирам до него няма да разбере.  Crazy
Миналата година се замисляше да пропусне част от сватбата на брат си, за да си изгледал мача.  ooooh!

# 126
Tanya77, мерси за хубавите пожелания  Grinning

Официално признавам твоя мъж за запалянко № 1  Mr. Green
Иначе моят е малко особена порода - случва се да не гледа някой много важен мач по телевизията, защото има опасност да получи инфаркт ooooh! Тогава важи принципът - или на стадиона, или никъде Crazy

За Литекс - ще ми се да продължат, някак си вярвам в Люпко Петрович, кефи ме, пич е  Praynig

# 127
Челси, то и аз по принцип съм доста запалена, но той си е направо "болен". Мога много да разказвам, но по-добре да не ви пУаша.  Mr. Green
Сега като почне сезона от ранните английски до късните испански всичко се гледа.  Laughing

# 128
  • Центъра на Вселената...

Сега като почне сезона от ранните английски до късните испански всичко се гледа.  Laughing
  моя е същия, сега е в София на мача на Левски, ще си го чакам до 1-2ч да се прибере. И аз обичам футбола, ама вече ми писнааа

# 129
  • UK
Айде честита ни победа. Simple Smile

# 130
Урраааа, честита ни победа newsm44
Мачът бил страхотен, чувам Simple Smile Нашите били много силни  Hug

Чакам реванша с нетърпение  Grinning

# 131
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ!
Дано и във Верона имат такъв късмет.
Челси, добре играха като цяло, но отзад бяха доста балетни /даже и Сираков го призна  Crazy/. Добре че атаката на Киево беше сравнително беззъба.  Wink
Мое мнение е, че дузпи и в двата случая нямаше, но пък и при пъти по-смешни ситуации са се свирили, и то не в България, така че победата си беше заслужена.

# 132
  • Ямбол
Честита победа! Само така, Левски!

Снощи бяха големи гърмежи тук, все едно беше Нова година!

# 133
Снощи бяха големи гърмежи тук, все едно беше Нова година!

И в нашия квартал беше така  Mr. Green

Таня, няма значение как - важното е, че победихме  Laughing
Във Верона виждам едно 0:0 или 1:1  Sunglasses

# 134
  • UK
Пуу тая от БТВто като каза че щели да започнат с добра новина спортната емисия и си помислих, че ЦСКАто са разбрали, че са трагици и са решили да се разформироват. Нямам късмет. Нищо. Бяха тоооолкова трагични, ама тоооолкова...

Общи условия

Активация на акаунт