Отговори
# 105
Благодаря, момичета.  Hug Много ме трогнахте.
nadiagen, с малко закъснение честит рожден ден и на малкия мъж.

Айде малко да се позабавлявате - http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=911886

А като цяло и на мен вече трансферните интриги ми идват в повече и чакам с нетърпение да започне сезона.

И не мога да се сдържа да не ви се похваля с подаръка за рождения ден - Отиваме на почивка в Коста Дорадоооо, ще ходя на Ноу Камп  smile3535 На седмото небе съм въпреки, че още не е ясно дали ще можем да отидем на мач. Обичам си го тоя мъж.  Heart Eyes

# 106
 Embarassed Embarassed Embarassed

Аз с голямо закъснение, но от сърце  newsm59 nbirthday newsm59 на рождениците!

Таня newsm51

# 107
Таня, страхотно!!! Ние ще чакаме да ни разказваш после Mr. Green

Гатузова, поздрав за теб! Wink

Междувременно Реал си купиха Канаваро, а Барса- Дзамброта Crossing Arms Този последният трябваше в Милан да дойде...

# 108
Ех, Таня, страшен подарък, ще се размажете от кеф, това е сигурно - с мач, без мач, все тая  Grinning

Ваше Фейско благородие, откъде го изкопахте тоя ник, едва Ви познахме (по Сандьо)  Mr. Green

Най-големите лешояди са Реал-ци, все още наддават за Кака, баси ненаситниците  ooooh!
Чудя се за кой испански отбор ще викам тая година, след като вече не ги обичам Реал  Close
Май май ще се метна на Виляреал  Sunglasses

# 109
  • UK
Искам Светооовнотооо... Искам да си пишем тууук...

# 110
И аз искам да почват вече Лигите  Crazy

# 111
Челси, сори за твоя "красавец".

# 112
Челси, сори за твоя "красавец".

Мда, изтървахме го Дъф  Sad
За щастие в отбора остават други мои любими "красавци", като Лампард  Heart Eyes

# 113
САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!
 newsm18 newsm18 newsm18

# 114
Успех на Левски и от един техен НЕ-фен.  Mr. Green
Стискам палци да се представят добре.  fingerscrossed

Челси, ти май само по синьо си падаш.   Wink

# 115
  • UK
Я някой по запознат да ми каже, Милан в Шампионската лига, Лацио и Фиорентина в Серия А, Юве в Б с минус 16? Не успях да разбера какво стана накрая.

# 116
с удоволствие:
Цитат
Апелативният съд изпрати Милан в предварителните кръгове на Шампионската лига, Ювентус остава в Серия "Б", но с намален пасив.
Въпреки че от Италианската футболна федерация обявиха, че решенията на Апелативния съд по скандала с уредени мачове в италианския шапионат ще бъдат обявени в сряда вечерта, съдът се произнесе официално още във вторник.

Санкциите, които първоначално бяха наложени на Ювентус, Фиорентина, Лацио и Милан са намалени, стана ясно след изявлението на председателя на втората съдебна инстанция Пиеро Сандули.

Апелативният съд постанови, че Фиорентина и Лацио ще запазят местата си в Серия "А".

"Виолетовите" ще стартират новия сезон с минус 19, а римският клуб - с минус 11 точки.

Както е известно първоначално бе решено двата тима да играят в Серия "Б" и да започна съответно с минус 12 и минус 7 точки.

И двата клуба обаче остават извън евротурнирите този сезон.

Тимът на Милан ще може да се включи в предварителните кръгове на Шампионската лига, като ще започне новия сезон в Италия с пасив от 8 точки, а не както първоначално бе решено с минус 15.

Първоначалната санкция на Ювентус бе потвърдена, като тимътот Торино ще играе в Серия "Б" през следващия сезон.

Пасивът, с който ще започне отбора сезона обаче бе намален. Първоначално бе постановено Юве да стартира във втора дивизия с минус 30 точки, докато Апелативният съд постанови наказание от минус 17 точки.

Ювентус е лишен от последните си две шампионски титли. Очаква се Интер да бъде обявен официално за шампион за 2005/2006 година, а първенецът за сезон 2004/2005 ще бъде решен допълнително.

Остава в сила наказанието на бившите ръководители на Ювентус - главния мениджър Лучано Моджи и търговския директор Антонио Джираудо, които са лишени от правото да работят в сферата на футбола за пет години.

Решенията на Апелативния съд са окончателни и не подлежат на обжалване.

В сряда от УЕФА ще утвърдят и тимовете на Италия в евротурнирите за новия сезон

# 117
  • UK
Траааляляляллл, хубава новина, хубава, хубава, хубава... Мерси!

# 118
Ха, мачовете започнаха, пък темата ни колко е назад  Crazy

На първо време да кажа, че съм доволна от почти всички резултати на нашите отбори.
Надявам се Левски да стигне до групите и да се падне с Челси  Mr. Green

Челси, ти май само по синьо си падаш.   Wink

Таня, почти, почти...  Wink Много харесвам Ливърпул  Heart Eyes

# 119
  • Пловдив
Миналата вечер след мача на Левски тръгнах да пиша, но толкова ме беше яд на лумпенска публика  Twisted Evil, че не знаех какво да кажа. Имаше и отделна тема за изчадията нарекли се фенове. Май още ме държи  #2gunfire.
Иначе и 4-те отбора постигнаха своето, но на Левски с тази игра хич няма да им е леко, пък и дано (което не ми се вярва) не ги накажат жестоко.

Общи условия

Активация на акаунт