Отговори
# 90
  • UK
Два от пет, сложния мина. Имам почти седмица до следващите. каква седмица, в неделя... Щях да те питам, имаш ли други голи снимки на Гатузо, в смисъл, ох как порозвуча, онази фотосесия, където са няколко италианци по бельо, доколкото знам има още снимки, но аз имам само тези двете, ти имаш ли други?

# 91
хаха, верно как прозвуча Laughing ще погледна, но ми се струва, че бяха само двете...
-------------

няма, не намерих други Confused

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 21:58 от Fairy

# 92
  • UK
Жалко, има една снимка с едни черни прилепнали боксерки, и... Просто искам тази снимка, меко казано.

# 93
Мърморанке, на сайта на Долче и Габана я има тази снимка, която търсиш мисля. С перфектно качество, но не мога да я извадя да я запазя като снимка Sad

Ето

Избираш underwear campain и се наслаждаваш Grinning

-------
Хаха, Долче и Габана са щракнали не само Гатузо. И наш Сандьо, и той там.  Grinning Обаче, да не си помислите, че ще се изтипоса само по гащи? Naughty Нееее, той ако може и черни очила и шапка ще си сложи, само и само да не го гледат много Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 02:33 от Fairy

# 94
  • UK
ААААААААААААААААААААААААААААААА!
Преди сън, не те е срам... Лелеее... Оо
*тотално влюбена*

# 95
ААААААААААААААААААААААААААААААА!
Преди сън, не те е срам... Лелеее... Оо
*тотално влюбена*

newsm48 newsm53

# 96
Лелееее, пак красоти са размотават из футболната тема  Laughing
Много е красив тоя Сандьо, бе  Blush Пък и "стойностен" един вид - не се снима гол   Sunglasses

Я да разнообразя пейзажа с един грозник  hahaha

Няма да го продават (засега поне), урааааааа  newsm44

Гатузова, успех и на другите изпити  Simple Smile

# 97
  • UK
Гатузо и не-стойностен го взимам, благодаря. Тоз верно грозен на снимката. Знам го по физиономия, но имена не мога да помня. За сведение - знам само около десетина души в целия футболен отбор на Италия, обаче по физиономия познавам... Трима. Та съм наистина много много зле с имената.

# 98
Обнадеждаващи новини, ръководството на Милан е казало, че никой повече няма да напуска отбора. Дано да не лъжат...

AC Milan assures fans: No-one will leave!
tribalfooball.com - July 18, 2006

AC Milan have assured supporters that "no-one will leave" after their Calciopoli ruling last Friday.

Fearing an avalanche of big-names departing Milan, supporters have flooded the club with their concerns in recent days.

Such has been the reaction, that Milan released an official statement yesterday: "The official stand of the club is for our fans to 'be calm'.

"Our message to the millions of Rossoneri hearts scattered across Italy, Europe and the world, is most special: no-one will leave. Understand? No-one leaves.

"After the money raised from Shevchenko's sale, there will not be others.

"To see Shevchenko leave has already brought great suffering and therefore it will not be repeated.

"We know that you have heard this message before, but this time it is genuine."

Челси, а честито ти оставане на Дъф Wink Mr. Green

# 99
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TANYA77
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

На днешния ден миналата година родих сина си.

# 100
  • UK
Ъ?

Гатузо остава в Милан, сигурно е!

# 101
Ха! А Буфон остава в Юве  Shocked
Декларацията на Милан звучи искрена  Simple Smile

Обаче докато не почне новият сезон, ми се струва, че нищо не е сигурно  Confused

ЧРД на Таня и на Ванката  Hug   bouquet

# 102
  • UK
Ами да, винаги има възможност за промяна докато не приключи цялата работа около трансферите, но на мен ми изглежда достатъчно сигурно. Не обичам промените. Не обичам и Манчестър.

# 103
Айде, малко новини, че...  smile3507
(Искам да почват вече нЕк`ви мачовееееееееее  Crazy)

Реджина, Сиена, Месина и Лече също замесени в скандала в Италия
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764024434

Креспо пред завръщане в Милан
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764024431

Наказаха Зидан за 3 мача, Матераци е аут за два
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764024428

Милан пита за цената на Дрогба
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764024409

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 18:10 от Челcи

# 104
Таня, честит рожден ден  bouquet

nadiagen, честит рожден ден и на сина ти  bouquet

Тъй, Креспо много ще се радвам да дойде в Милан, той самият много искаше да остане преди като беше под наем, само многото пари, които поискаха от Челси не му позволиха. Отделно  е работил доста време с Анчелоти в Парма и двамата се разбират чудесно.
Дрогба не го ща, да си седи в ингилизко Peace

Челси четох някъде били извадили 100млн за Кака Shocked
На Милан обаче не им трябват пари в момента, продадоха Шева и сега бюджетът е скърпен, плюс че Берлускони по принцип си е цинция и така и така не харчи много пари за покупки, та едва ли ще ги огрее Абрамовичите възпитаници.

Наказанието на Зидан е смешно, щото той така и така повече няма да играе. Но нека се отдаде на обществено полезен труд, няма да му навреди Wink

МНого се радвам, че Буфон остава в Юве! Първо защото харесвам футболисти, които остават в отбора си  и в моменти на трудности. И второ защото обичам много Дида и не искам да го виждам резерва.

Общи условия

Активация на акаунт