Отговори
# 30
Е, всички искаме отборите да се окажат невинни, а не да ги оправдаят незаслужено, поне аз се надявам доказателствата да са измислици  Praynig

Челси, нЕма такъв филм отборите да са невинни, това трябва да ни е напълно ясно. Наивно би било да си мислим, че големите отбори не влияят върху развитието на играта, не са близки с който трябва и не правят всичко възможно- позволено и непозволено- да печелят. И тук не говоря само за Италия. Сигурна съм, че във всяка държава ги има тия нефутболни неща, които загрозяват играта. Само дето едни отбори се оставят да ги хванат, а други-не.
Можем да се надяваме, че няма да имат достатъчно доказателства. Но да си мислим, че всичко е чисто във футбола няма смисъл Confused

Решението трябваше да излезе днес сутринта. Заради празненствата и посрещането на футболистите е отложено за следобяд или утре сутрин. Което говори само едно- че не ги чака нищо добро клубовете и отлагат присъдите, за да не помрачават празнуванията Confused

Цитат
Fairy, честно казано не държа много да идват големи звезди в Челси-то, щото отборът така става супер скалъпен  Sad Трябва да поиграят известно време в тоя състав, че да се споят хубаво. Той Жозе-то не искаше звезди, ама глупакът Абрамович, който много ме дразни Twisted Evil, го е натиснал да купува яко Sad
Разбрах, че евентуално ще взимат Тевез - няма лошо  Grinning Искам да остане Маниш и да вземем Джерард (макар че Ливърпул са ми втората любов в Англия  Heart Eyes).
Естествено, че ще ми гот да гледм Неста в Челси  Mr. Green, но като цяло италианските футболисти не се чувстват добре в Англия, за съжаление... `щото не са рендета  Laughing Жозе-то трябва да се огледа за млади таланти в Норвегия, например  Joy

Ох, мога до утре да пиша за моите любимци, ама като знам, че ги мразите, аре да приключвам  Laughing

Опасявам се, че вървите по наклонената плоскост на Реал- много звезди се събраха накуп, не мога да разбера защо го прави Абрамович и защо пък Жозе му се връзва на акъла. От ясно по-ясно е, че няма място на терена за 11 звезди. Трябва и черноработници. А и при новите развития на футбола вече е важно отбора като цяло да се сработва, а не да блести Шевченко примерно. Така че аз лично ти пожелавам да не взимате повече футболисти, които струват над 10млн;)

Хаха, по този повод се сещам за шефа на Милан, който отговорил на запитванията ще продават ли Неста в Челси, че Милан не е супермаркет да прави разпродажби и Шева е изключение, заради личната му воля Laughing
А Шева много го мисля, защото се опасявам, че няма да успее да се сработи с английския начин на игра. Confused Но пък дай боже да ме опровергае Wink

П.п. Говори ни колкото искаш, ние (аз де) четем с удоволствие, запознавам се с английските реалности Grinning

П.п.п. Аз Гатузо го харесвам с дълга коса, но повредата си е в мен- не мога да харесам мъж с къса коса Laughing

# 31
  • UK
Fairy, с дълга коса е мн сладък, ама не със съвсем дълга. До раменете е идеално, той почти няма врат, та не е чак толкова дълго. Идеално е.

# 32

Опасявам се, че вървите по наклонената плоскост на Реал- много звезди се събраха накуп, не мога да разбера защо го прави Абрамович и защо пък Жозе му се връзва на акъла. От ясно по-ясно е, че няма място на терена за 11 звезди. Трябва и черноработници. А и при новите развития на футбола вече е важно отбора като цяло да се сработва, а не да блести Шевченко примерно. Така че аз лично ти пожелавам да не взимате повече футболисти, които струват над 10млн;)

Абсолютно съм съгласна. За съжаление отборът на Бразилия го потвърди на световното.  Confused
Много по важно е играчите да се "сработят" отколкото броят на звездите и индивидуалните им качества.

# 33
Барса ТВ - http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias/noticias/n06070901.shtml - някой да е чул нещо по въпроса? България я има в списъка, но аз лично не знам кабелен оператор, който да я е пуснал. Ще съм благодарна за всякакво инфо.   bouquet

# 34

Абсолютно съм съгласна. За съжаление отборът на Бразилия го потвърди на световното.  Confused
Много по важно е играчите да се "сработят" отколкото броят на звездите и индивидуалните им качества.

Да, да, да... по тоя повод ще ми изтекат очите в следене на трансферни новини  Confused
Той Жозе-то се сърди, че Абрамович се бърка, ама кво да се прави... Все пак се радвам, че Челси имаха уникалния шанс да станат по-добър отбор с парите на тоя мамут  Simple Smile
Всъщност засега единствената голяма звезда е Шевченко. Креспо си тръгна, а останалите станаха звезди, докато бяха в отбора. Дано няма големи изхвърляния Praynig

Апропо, ей това ренде ми е особено любимо - http://www.chelseafc.com/Player.asp?plid=1256&nav=players&am … title=Damien+Duff  Blush

Гледам, че Гатузо е станал по-готин, бееее  Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 17:15 от Челcи

# 35
  • някъде ... тук ...
Отлагат за петък присъдите по скандала в италианския футбол
Май ще изчакат да попремине радостта Confused

# 36
  • UK
Мамка му...

# 37

Всъщност засега единствената голяма звезда е Шевченко.

И Балак, и Балак Flutter
Креспо къде отиде? Пропуснала съм, че се е махнал...

А тия испанци как дебнат в засада само, гледайте. Twisted Evil
По повод на делото в Италия: испанските "Реал" (М) и "Барселона" се обявиха за сурови наказания за замесените в скандала клубове. Двата гранда са набелязали за трансфер множество от националите на 4-те отбора и се надяват при изхвърляне от елита цените им рязко да паднат.
А да им дадем по двама за левче ако искат, а? Twisted Evil

# 38
  • някъде ... тук ...
Ами той, Капело като отиде в Реал, реши да вземе и половината национали на Италия Rolling Eyes
Цитат
Реал Мадрид е готов с оферта на стойност 18 милиона евро за нападателя на Фиорентина и на италианския национален отбор по футбол Лука Тони, съобщава "Марка"...
...Основните приоритети в селекцията на италианския спец са Джанлука Дзамброта, Фабио Канаваро, Емерсон и Патрик Виейра, които играха под негово ръководство в Ювентус.
- от тук

# 39
То Челси и Реал са винаги с големите кошници на пазар.  Rolling Eyes
Доколкото разбрах Лука Тони и Канаваро със сигурност подписват с Реал.   #2gunfire
А Барселона май само за Дзаброта преговарят.  newsm78

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 11:13 от Tanya77

# 40
Fairy, ще ми докараш някой инфаркт с тези фотоси в двете теми Crazy Wink
Не спирай да постваш Mr. Green, мооооля  bouquet

Баси, как ще изтрая до петък бе Tired
Дано се смилят над момчетата Praynig

# 41

Доколкото разбрах Лука Тони и Канаваро със сигурност подписват с Реал.   #2gunfire

Ай стига бе Cry Cry Cry Аман от тоз` Кралски клуб - не се спря Money
Искам Тони в Барса  Sad

# 42

Всъщност засега единствената голяма звезда е Шевченко.

И Балак, и Балак Flutter
Креспо къде отиде? Пропуснала съм, че се е махнал...

Балак никаква звезда не е  Crossing Arms А Креспо искаше да се върне в Италия, всъщност неговото бъдеще е още неясно...

То Челси и Реал са винаги с големите кошници на пазар.  Rolling Eyes

Е пък не съм съгласна! Челси само един Неста поискаха от Италия, какво толкова?
Най-големите купувачи са Реал и Барса. Дразня се как всички говорят за парите на Челси, а всъщност Барса и Реал харчат най-много, за най-големите звезди Crossing Arms

Хм, Липи пък напуснал треньорския пост  Sad
Сигурно и него ще го погнат лешоядите - този път вероятно от Острова  Blush

# 43
Е на Барса общината не им купува тренировъчните игрища за астрономически суми и нямат много пари за харчене.  Mr. Green
Откакто Лапорта е президент сериозно се е заел да ликвидира дълговете на отбора и съответно се купуват никому неизвестни бразилци, аржентинци и мексиканци.  Wink
А ако си говорим сероизно имат страхотна школа и повечето  футболисти са оттам.  Peace

Между другото видяхте ли им новите резервни екипи, тая година няма да са от пътното, "лалета" ще им викамеooooh!

# 44
  • UK
Липи напуснал? Никой няма да го погне, Гатузо ще го убие. Wink

Общи условия

Активация на акаунт