Челси, нЕма такъв филм отборите да са невинни, това трябва да ни е напълно ясно. Наивно би било да си мислим, че големите отбори не влияят върху развитието на играта, не са близки с който трябва и не правят всичко възможно- позволено и непозволено- да печелят. И тук не говоря само за Италия. Сигурна съм, че във всяка държава ги има тия нефутболни неща, които загрозяват играта. Само дето едни отбори се оставят да ги хванат, а други-не.
Можем да се надяваме, че няма да имат достатъчно доказателства. Но да си мислим, че всичко е чисто във футбола няма смисъл

Решението трябваше да излезе днес сутринта. Заради празненствата и посрещането на футболистите е отложено за следобяд или утре сутрин. Което говори само едно- че не ги чака нищо добро клубовете и отлагат присъдите, за да не помрачават празнуванията

Разбрах, че евентуално ще взимат Тевез - няма лошо

Естествено, че ще ми гот да гледм Неста в Челси

Ох, мога до утре да пиша за моите любимци, ама като знам, че ги мразите, аре да приключвам

Опасявам се, че вървите по наклонената плоскост на Реал- много звезди се събраха накуп, не мога да разбера защо го прави Абрамович и защо пък Жозе му се връзва на акъла. От ясно по-ясно е, че няма място на терена за 11 звезди. Трябва и черноработници. А и при новите развития на футбола вече е важно отбора като цяло да се сработва, а не да блести Шевченко примерно. Така че аз лично ти пожелавам да не взимате повече футболисти, които струват над 10млн;)
Хаха, по този повод се сещам за шефа на Милан, който отговорил на запитванията ще продават ли Неста в Челси, че Милан не е супермаркет да прави разпродажби и Шева е изключение, заради личната му воля

А Шева много го мисля, защото се опасявам, че няма да успее да се сработи с английския начин на игра.

П.п. Говори ни колкото искаш, ние (аз де) четем с удоволствие, запознавам се с английските реалности

П.п.п. Аз Гатузо го харесвам с дълга коса, но повредата си е в мен- не мога да харесам мъж с къса коса