ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 26 055
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Хемоглобина ми е 95 преди месец. Но аз имам таласемия. Ти имаш ли анемия? При таласемията си пада и нищо не може да ми помогне. Само поддържане ...но моя пада значитерно тази бременност. Аз вече имам едно кръвопреливане с първата бременност след раждането....искам поне ако ще ми преливат кръв да е след раждането , а не по време на бременност...оф

# 481
Моя е 101 пия ферофолгама нео

# 482
Аз пия ампули Тот'хема от 2 месеца вече и от 103 съм го качила та 115. На вас следящите ви АГ не ви ли изписват нещо, само с храна няма да стане.

# 483
Моя е 124 и ми казаха, че бил добре, а се чувствах доста изморена. Вчера с мм направихме опит за един тур по магазините и имах чувството, че съм изкачила Мусала. Нямаше място да не ме болеше, а съм само 28 седмица. Иначе за покупки съм взела доста неща - люлка, кошарка, слинг, гнездо, повивалник, няколко комплекта дрехи, чаршафи и олекотена завивка. Отлагам във времето да извадя дрехите от племенницата да прегледам и тях - и тя е октомврийско бебе.
Бях се зарекла да не гледам полските колички, обаче вчера харесах два модела и сега съм в голяма чуденка. ММ се хвана за една супер грозна едвам си тръгна от магазина. В квартала сме с доста разбити улици и всичко е на баир, тротоари и да има са с паркирани коли, та се чудя много?!

# 484
  • Пловдив
Аз пия ампули Тот'хема от 2 месеца вече и от 103 съм го качила та 115. На вас следящите ви АГ не ви ли изписват нещо, само с храна няма да стане.

На мен лично с таласемията няма с какво да стане вдигане. Само поддържане. Пия кръвен здравец Герисан и витамини и фолиева отделно. Нищо друго , на 2 хематолога бях във Виена и на 1 в Бг, на 1 гинеколожка и на един интернист (така го водят тук). Всички казват ...нищо! Ката паднел около 80, кръвчица щели да ми дадат, голям майтап хаха.  От Бг ми е герисана изписан и тва е, егати.

Чудя се дали мога да припадна от нисък хемоглобин и кръвно по време на раждане или адреналина ме държи....че искам да се напъна естестмено да родя ама така се замайвам при всяко усилие..оф.

# 485
аз съм на Сорбифер дурулес 2х1+ билкова кръв 1х 20мл, ям месо, млечни, цвекло и каквото се сетите. Вече не знам какво да го правя. Нямам Таласемия. Имам тромбофилиям но тя не мисля, че влияе на падането на хемоглобина.
Трябва да намеря начин да го вдигна поне на 100 да седи.
Не искам да ми преливат кръв, в Бг май на хемоглобин 60 се кръвопрелива.

# 486
Ние почти всичко сме купили,,просто понеже ни е 1во дете и много не сме наясно какво къде и как и гледаме да сме подготвени,пък и така сме разпределили парите поетапно да стават покупките за да не отежняваме бюджета,на мен все още ми е нисък хемоглобина последно 104 въпреки че пия 2 вида желязо не се подобрява,за памперсите ще ги вземем септември но се чудех какъв номер...

# 487
  • Пловдив
аз съм на Сорбифер дурулес 2х1+ билкова кръв 1х 20мл, ям месо, млечни, цвекло и каквото се сетите. Вече не знам какво да го правя. Нямам Таласемия. Имам тромбофилиям но тя не мисля, че влияе на падането на хемоглобина.

На 60 е мнг гранично, спешно. Около 70 и под 80 кръвопреливат като е планирано. Ние бяхме подготвили кръвната ми формула и точната кръв в 2 банки по формулата . Направи си и ти такава формула, взимат ти кръв и я вадят. Мнг по бързо се усвоява после и се чувстваш енергизиран. Не зная тук как да ги помоля по формула да ми сложат кръв, а не само по кръвна група.

# 488
Моят хемоглобин падна на 96 и от скоро пия Сорбифер, дано успея да го вдигна, с храни не става определено.

# 489
  • Пловдив
И аз пия сорбифер и хемоглобинът ми се вдигна от 103 на 108.
Сега пък ми е изпъкнала някаква вена на крака и от една страна не ми се иска да звъня на лекаря за глупости, от друга има много време до следващия преглед...

# 490
И аз пия сорбифер и хемоглобинът ми се вдигна от 103 на 108.
Сега пък ми е изпъкнала някаква вена на крака и от една страна не ми се иска да звъня на лекаря за глупости, от друга има много време до следващия преглед...
По 1 хапче на ден ли пиеш или по 2?

# 491
  • Пловдив
По 2.

# 492
А желязото как ти е? Моето падна и хемоглобина ми се намали.
Пия също Сорбифер и билкова кръв по схема, Сигридов каза че ако с това не стане ще включим и Тотема.
Наплаши ме че с такива нива е опасно и трябва да се вдигнат до раждането, защото ако останат така, даже и да искам няма да мога да родя нормално.

# 493
Момичета, имате ли впечатления за количката на Сам taski sport? Колебая се между нея и Esso Roan? Двете нямат нищо общо, но ми харесват. До края на месеца има 15% намаление и ми се иска да се възползвам.

# 494
Моят Хемоглобин е 117, Желязо 10, пия Билкова кръв.....
Нищичко не съм купила още, направо взе да ми става притеснено....вие вече перете и гладите, аз още не съм ремонтирала детската, за да започна да пазарувам на чисто и спокойно....
За марката памперс,  в един друг форум бях чела, че миришат на нещо , та за това си мисля, че ще е хубаво да се пробват различни марки (поне за тези от нас, които им е за първи път)....

Общи условия

Активация на акаунт