Мека мебел - тема 8

• 138 284
  • 899
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Вижте и в магазините на Мьомакс, там често има и промоции, и намаления на единични изостанали бройки.

# 526
Дивани клик клак гледахме в мебели Хоп. Има два вида, сръбски са, по 300 лв са по-ниски и твърди, по 400 лв са с плюшена тапицерия и удобни ми се сториха, моделът го запомних Кочка 🙂

# 527
Тези дивани Кочка открих в нета. Дали има и едноцветни?

# 528
С един калъф от плат по избор и ще заспи. Като тези чаршафите с ластици. Хем ще може да се сваля и пере.

# 529
Подобни дивани има в Юск. Подарихме такъв на ММ, който толкова го хареса, че е непрекъснато на него, като е вкъщи, дори виждам, че не му е кеф, ако някой друг седне.

# 530
Тези дивани Кочка открих в нета. Дали има и едноцветни?

Не, тези са цеетовете, жълтият е много приятен на живо.

# 531
  • Varna
Здравейте,търся мек ъглов диван ,който да се разтяга.
В момента сме с много бюджетен и уникално мек диван от Ikea,който не бих заменила за нищо,но ни се налага да е разтегателен.За жалост всички на които седнах са толкова твърди,че предпочитам да прекарам вечерта си на стола,отколкото там.

# 532
  • Sofia
Здравейте,

Издирвам предложения за дивани с подобен дизайн и ще се радвам ако можете да ми препоръчате добри компании:

благодаря!

# 533
Toва са някакви модернистични вариации на дивани Честърфийлд. Кое искаш - истински или такива, модернизирани? Ето нещо по-модернизирано:

https://plastika-bg.com/product.php?id_product=365

# 534
  • Sofia
Навярно могат да се нарекат модернизирани Simple Smile класическия Честърфийлд май е кожа, в нашия случай ние търсим дамаска от тъкан, и не настоявам на копчетата или заоблената форма на облегалките. Тъйкато този диван ще седи с гръб към трапезна маса, следва да е с ниска облегалка.

# 535
# 536
Здравейте. Колебая се много. Трябва (вече спешно) да си купя нов диван. От много време обикалям, но не мога да се спра на нещо конкретно. Тези, които харесвам са твърде големи. На мен ми трябва нещо с размери 240/165, ъглов. Последно гледах този модел на Икеа:

https://www.ikea.bg/rooms/living-room/sofas-armchairs/corner-sof … ezhanka/69272687/

Учудващо удобен, мек, достатъчно дълбок. Калъфите не се сменят, което е в минус може би. Не държа да се разтяга, има къде да спим. Много се чудя за него. Ще се радвам, ако някой сподели мнение. Не открих нищо с търсачката, може би я ползвам по неправилен начин...

# 537
Скрит текст:
Здравейте. Колебая се много. Трябва (вече спешно) да си купя нов диван. От много време обикалям, но не мога да се спра на нещо конкретно. Тези, които харесвам са твърде големи. На мен ми трябва нещо с размери 240/165, ъглов. Последно гледах този модел на Икеа:

https://www.ikea.bg/rooms/living-room/sofas-armchairs/corner-sof … ezhanka/69272687/

Учудващо удобен, мек, достатъчно дълбок. Калъфите не се сменят, което е в минус може би. Не държа да се разтяга, има къде да спим. Много се чудя за него. Ще се радвам, ако някой сподели мнение. Не открих нищо с търсачката, може би я ползвам по неправилен начин...

На сайта има само два отзива, но са добри. Осем има за същия диван, но триместен, също доста добри. Не съм го виждала, не си спомням да е обсъждан, може и да съм го пропуснала. Добре ми изглежда, от "моите на вид" дивани е. Simple Smile

# 538
Благодаря labrex, прегледах ги. На немския сайт също намерих добри отзиви за дивана, но ми се искаше мнение от "първа ръка" да чуя. В крайна сметка може и да рискувам, блазни ме мисълта, че е на крачета и лесно ще може да се почиства под него. Дано не сбъркам с покупката!

# 539
  • София
Здравейте,
Интересувам се от разтегателен диван с клик-клак механизъм. Бихте ли ми препоръчали нещо в София? Където и да търся - на сгодни обяви попадам в градове извън София, а транспортът оскъпява поръчката. Бюджет - ок. 400 лв.
Само диван, без никакви допълнения към него и е важно да е точно с клик - клак механизъм.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт