Мека мебел - тема 8

• 137 962
  • 899
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ау,
харесах си даже моето диванче:
https://kambo-shop.com/dnevna-bg/aglovi-divani-bg/holen-agal-emo … ice&order=ASC

# 301
A защо на този на Виденов пише cotta?

# 302
  • София
Явно, защото е техен

# 303
Hati_86    Аз като стара грамофонна плоча отново да изкажа най положителното си мнение за Холивуд. Направо "му взехме здравето" на нашия диван. От 10 години се седи; спи и се търкаляме по цял ден по него и не е мръднал. Само както бях писала кожата на подлакатниците се понапука, което отчитам като минус.

# 304
  • Сред мелниците
Запис.

# 305
Здравейте, някой да има мека мебел от Напредък, търся мнение за тях. В шоурума бяха така любезни да ни информират, че мебелите се произвеждали за Италия, Гърция и т.н, били супер качество и нямало да намерим по хубави, но ми е малко трудно да се доверя. Та ще се радвам на някакви отзиви

# 306
Няколко страници назад има мнения.
Кой диван/мебел сте харесали?

# 307
Здравейте!
Тези, които имате модулните дивани Feydom, бихте ли споделили настоящия им статус и впечатления?
Има ли някакво движение, клатене, скърцане, мърдане докато се ползва, след като се закачат модулите или стои напълно статично като немодулен диван?
Спихнали ли са ви седалките от продължителното ползване?
Може ли да се замени даден модул с нов, ако случайно спихне прекалено много?
Благодаря!

# 308
Няколко страници назад има мнения.
Кой диван/мебел сте харесали?
Исла е дивана от Напредък
Иначе си търся диван 3.50/2( до 2.40), с дълбоки седалки, високи облегалки, да не е никък( в момента е нисък и много ме боли кръста при ставане), със заоблени подлакътници и най-важното е да няма никаква кожа Simple Smile

# 309
  • пловдив
Здравейте!
Тези, които имате модулните дивани Feydom, бихте ли споделили настоящия им статус и впечатления?
Има ли някакво движение, клатене, скърцане, мърдане докато се ползва, след като се закачат модулите или стои напълно статично като немодулен диван?
Благодаря!
Ние сме с бонбон s от около година.
Ползваме го в ъглов вариант.Ако модулите не са закрепени с велкро се местят ,но когато са сложени са ОК.
Не съм забелязала седалките да са се променили или деформирали.
И преди съм споделяла ,че според мен са една идея по-ниски от стандартните дивани.Правя сравнение със стария ни диван .
Стаята ни е малка и този вариант ни устройва .Много умувахме ,но не намерихме друга опция ,която  да ни хареса.
Голям плюс за мен са сваляемите калъфи.

# 310
  • Сливен
А ползвате ли го  за спане?Насочили сме се към този модел,защото хола е малък и ще се наложи да спим на него всяка вечер.

# 311
  • пловдив
А ползвате ли го  за спане?Насочили сме се към този модел,защото хола е малък и ще се наложи да спим на него всяка вечер.
Предимно за гости го ползваме за спане.Казват,че им е удобен.

# 312
Здравейте!
Благодаря!
Здравейте, ние имаме вече почти година два модулни дивана от Фейдом - Клуудс. Всеки модул се залепва отдолу за другият с две широки велкра. Тъй като не бяха достатъчни (модулите се разместваха леко), отидохме в шоурума им в Дианабад и ни дадоха допълнително ленти и сега няма проблем. Относно спихването - забелязва се след 3-4 месеца там където се сяда/лежи повече врме. Хубавото, е че като се обърнат/разменят възглавниците за сядане след това пак се “надуват”. Като цяло до момента няма постоянни деформации, скърцане или друг проблем. Като допълнение, дамаската издържа на зацапване и се поддържа лесно, досега ми се е налагало да изчистя няколко петънца с мокра кърпа само.

# 313
  • Варна
Здравейте.Преди време помня ,че се обсъждаха диваните на Нани,но не помня какви бяха мненията.Някой може ли да си каже пак мнението за тях?

# 314
  • Сливен
Някой дали има от диваните на Inovation living?

Общи условия

Активация на акаунт