Мека мебел - тема 8

• 138 312
  • 899
  •   1
Отговори
# 480
За седалките е въпрос на лично предпочитание, но предвид че ви е по поръчка - ако има възможност ще е много удобно калъфите на седящата част да може да се свалят и перат.
Да, точно така сме ги поръчали, да се свалят калъфите за да се перат. Само това за седалката остана... Отдолу ще има и ракла.

# 481
С отделни възглавници изглеждат по-красиво за мен, но сегашният ни е с цяла и е доста удобен.

В момента има намаление в айко. Имате ли наблюдения над тези модели:
https://aiko-bg.com/product-33553011155

https://aiko-bg.com/product-33553011645
https://aiko-bg.com/product-44053010205

Доколкото се ориентирам май не им се свалят калъфите 🤔
Търся си план Б на модулните дивани, които сме набелязали, че половинката не се радва на велкрото и опасността от разместване 😂

# 482
Здравейте,
Ние закупихме диван на Feydom - тук, в темата прочетох за него (не бях чувала за фирмата дори). Избрахме си Bonbon M с идеята да го направим L след време. Оказа се по-удобен от скъпия ни матрак в спалнята. Една от най-добрите ни покупки за новия дом.

# 483
Здравейте,
Ние закупихме диван на Feydom - тук, в темата прочетох за него (не бях чувала за фирмата дори). Избрахме си Bonbon M с идеята да го направим L след време. Оказа се по-удобен от скъпия ни матрак в спалнята. Една от най-добрите ни покупки за новия дом.
И аз ги разглеждам тези дивани. Не съм ги виждала на живо и се чудя височината на седалките и на облегалките дали е удобна?

# 484
Здравейте,
И аз ги разглеждам тези дивани. Не съм ги виждала на живо и се чудя височината на седалките и на облегалките дали е удобна?

Диванът е достатъчно широк, а и възглавниците към него са много големи и не са меки (нещо, на което много държахме). Това го прави толкова удобен за нас.
Ние живеем в Пловдив и отидохме да видим на живо диваните в магазина. Там се оказа, че има и отстъпка от 10% (беше около Коледа). Беше ни казана ориентировъчна дата на доставка - дойде дори по-рано от предвиденото. Не бяхме готови с ремонта и помолихме да остане в склада на фирмата известно време. Съгласиха се и то без да ни таксуват допълнително.
Дамаската е качествена, почиства се изключително лесно и не се събират косми и прашинки по нея.
Приятно се изненадахме от отношението на персонала и коректността им.

# 485
  • Wonderland
Привет!
Предстои ни купуване на ново жилище и съответно обзавеждане, а диванът вкъщи е под всякаква критика. Тъй като, обаче, планираме да вземем нов, по-голям, ми се иска да "закърпя" положението някак - буквално! Grinning Досега не ми се е налагало да обмислям такива варианти и хич не съм запозната, затова дали може някой да ме ориентира как вървят центие за претапициране? Дали си струва подобно начинание или по-скоро ще ми излезе колкото нов диван? Grinning

# 486
Претапицирането е доста скъпа услуга. Ще излезе на цената на нов диван, освен ако не си го направите сами.

# 487
Ако диванът няма да стои още дълго и не е прекалено сложен като форма, аз не виждам проблем да се купи дамаска по избор и добър такер, и да се пробвате. Можете да почнете от гърба за проба и натрупване на "опит".
Сигурно няма да е перфектно, но ще го освежите за стотина лева макс.
Дунапрени също се продават, различни дебелини, ако има нужда някъде да се подплати малко.

Ето ти магазини за дамаски, има голям избор.
Какаду
Бибтекс
https://damaski-tania.com/ (на не особено удобно място, но има всичко за тапицирането, дамаски всякакви).

# 488
  • София
Здравейте, аз продължавам да издирвам нашия диван😁
Мнения за този?
https://platan.bg/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%B4%D0 … D0%B8%D0%B2%D0%BE
Фирмата, самия диван, дали е ок за сън според вас? Всякакви коментари ще са ми от полза. Мисля още в събота да отида до магазина ако го има наличен да го видя, но все пак.

# 489
hetera, диванът изглежда добре, но мен ме притеснява металната конструкция. Ако слегнат възглавниците, ще ръби много. Наистина трябва хубавичко да се огледа- да се повдигнат седалките да се види под тях как е. Да се разбере какъв е пълнежът и на каква тежест носи.

# 490
  • София
hetera, диванът изглежда добре, но мен ме притеснява металната конструкция. Ако слегнат възглавниците, ще ръби много. Наистина трябва хубавичко да се огледа- да се повдигнат седалките да се види под тях как е. Да се разбере какъв е пълнежът и на каква тежест носи.
Благодаря, утре ще отида да го разгледам, да легна, да разпитам. На външен вид много ми харесва и пасва ама точно точно и голямата площ за сън също ме блазни.
Ще виидм на място
Обмислям да взема и топматрак.

# 491
Когато го видиш или купиш, моля те, напиши в темата дали си доволна.

# 492
Някой има и идея дали Платан в Красно село имат много мостри на дивани на място?

# 493
  • София
Някой има и идея дали Платан в Красно село имат много мостри на дивани на място?
Утре мисля до там да отида и ще дам после инфо.

# 494
  • София
Извинявам се, че пиша нов пост, но ако поправя стария никой няма да го види, защото е стар, а дамата я интересува.
Бях в Платан днес на Красно село, има доста дивани, не обиколих всички, но изброих осем, навътре може и още да има не знам.
Този, който харесах онлайн беше наличен и на живо ми хареса още повече. Опънах го с есна ръка за секунди става на голяма спалня, много е удобен и за спане и за сядане, красив и компактен. Поръчах го😀

Общи условия

Активация на акаунт