Засега май само сополи го тормозят, ама то доста обилни и му се насъбират и кашля много, не може да ги махне. Оставихме 20лв в Света София на една млада докторка - Николова, и то за да ни каже да му пръскаме Стеримар и да купим сироп за кашлица. Но поне му прослуша дробчета и освен очестено дишане, засега май всичко друго му е наред
А иначе вчера в три през нощта ходих до денонощната аптека във водната палата и смотаната аптекарка не ми даде да купя стеримар, защото ми било много малко бебето. А то уж било солена вода и е безобидно. И на - трябваше да ида да дам двайсет лева, че да ми напишат рецепта и да мога да си го купя
Офф, ма така е ... добре, че мъжо поне тука ме успокоява и вече не ме е яд толкова. Но направо ми настръхват косите всеки път като се разкашля.Между другото в таз аптека дето днес ходих нямаха стеримар и ми дадоха Humex. Било същото, само производителят бил друг
Някой чувал ли го е това?

Този гаден вирус яко тормози всички
Защо се хващате направо с АБ, да тровите бебешорите, та той се усвоява само 25%. Ние вкъщи (имам и предвид и родата) сме на зелени водорасли, коластра, зелена енергия. Подсилваш си имунната система и готово. Като дойде грипчето си заминава бързо. Някой ползвал ли е тези продукти? Аз ги пих и по време на бременността
, защото тогава имах проблеми и определено ми помогнаха