Любители на кучета - 95

• 20 656
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Флейм, виж около Горубляне. Не съм ходила от много време в този район, но там тренирахме преди години с шейни и колела и нямаше живо пиле.
За инцидента не защитавам нито една страна. Да не говорим, че в нета е описанието само на едната страна, и то преразказана от дете в шок на родител. Но за мен е недопустимо такова малко дете да разхожда куче на разходка (не просто да пишка, а нормална разходка).
Повече няма да коментирам. Исках просто да дам пример защо дете не трябва да разхожда куче.

# 571
Момичета, кислородна вода ли се капваше, ако кучето е изяло нещо, за да повърне? Половината гумена топка липсва. Worried

# 572
  • Стара Загора
Момичета, кислородна вода ли се капваше, ако кучето е изяло нещо, за да повърне? Половината гумена топка липсва. Worried
Кислородна вода, да. Сигурно ли е, че я е глътнала? Да не би да е скрита някъде? Дано няма нищо притеснително. Hug

# 573
  • Варна
И Бизу така, ама го изчаках и я изкара.

На терасата, на хладно. 😁

# 574
Няма я никъде. Не знам колко големи части е глътнала и откъде да ги чакам да излязат.

# 575
Аз съм горд човек на ваксинирана кучка Simple Smile хахах много ми тежеше!
Реши семейният съвет Джина да се командирова при баба си, а Аксел при мен. Притеснено ми е, тъжно ми е, страх ме е, че нещо може да й се случи, изобщо... не ме кефи това.
Съседът предложи да я оставя при него, а може и да си я взимам вечерно време при мен. Още се чудя, наистина много се чудя какво да правя.

# 576
Привет и от нас с Лъчи.

Синковеца расте, а майка му поне още 3 г ще празнува 30 -ти юбилей.  Simple Smile
Прекрасни дами, кучовци и още по-прекрасни бебоци видях в темата. Прекрасни сте!
Моята девойка е на 10 години и разхожда  брата само под зоркия ми поглед и с мен. Много е активен, игрив, бърз и любознателен, че понякога едва го удържам,  а е едва 15 кг а аз гоня 100-те. Simple Smile Преди около 7-8 г. на детската площадка дечица водеха кафяв кокер, който тормозеха и той съответно защитавайки се хапеше и минавайки покрай него захапа за крачола дъщеря ми . Следващите поне 5 г тя изпадаше в паника като я доближи куче, докато не си взехме Лъчи, който излезе душица. Сега отново обича и играе  с кучета без да се страхува. Та децата трябва да разхождат кучовците под надзор според мен.
Прекрасен ден от нас!

# 577
  • Стара Загора
Няма я никъде. Не знам колко големи части е глътнала и откъде да ги чакам да излязат.
Пипчи, следи я следващите ден, два дали ходи до тоалетна и дали не повръща след ядене. Ако няма такава симптоми най-вероятно ще си я изкара. Hug

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Присъединявам се към мнението, че е по-добре да чакате и гледате какво излиза от митницата. Не съм привърженик на предизвиканото повръщане. Ако беше нужно, кучето самичко щеше да повърне. В това упражнение са царе. Вярвам, че е раздробил топката на достатъчно малки части и ще ги прекара през системата. Следете за позиви за повръщане, за липса на апетит ... Ако не се проявят, ще се разминете.

# 579
Присъединявам се към мнението на Котето и единственото сигурно нещо за мен, е че дете няма работа да извежда куче на дълги игрови разходки. Все ще се скарат кучетата и често дори възрастните не реагират адекватно.

Не ми дава да качвам снимки от телефона...

# 580
  • Bарна, морето, сините вълни
Дано да не я е глътнала, ако все пак е, изчакайте наистина. Аз, мисля, е ненужно да казвам какви работи е гълтал Ерос, но той е голямо куче и със сигурност има разлика. Никога нищо не сме му давали, самичък си връща, ха отпред, ха отзад. Успех!

Духче, много нежно излъчване имаш и прекрасни очи! И с Джинка си приличате. Grinning Hug Heart

Алексa, страхотни сте! Честит юбилей, бъди здрава, обичана и щастлива. Надявам се и за Лъчи да има почерпка. Stuck Out Tongue Winking Eye bouquet

# 581
  • sf
Трябва да ходя до Козлодуй да си прибера децата , ама мисля следобяд да тръгна и утре по обед да се приберем. В чуденка съм дали да мъча и Ней в тая жега с три часов път в посока за толкова малък престой. Има кой да го разходи, няма и да е сам. 🤔

# 582
  • София
Не стига, че кучетата в темата са сладури, ама пък и стопанките им - фотомодели Simple Smile

Флейм, не зная в кой район на София сте, но от личен опит мога да предложа района около с.Кътина, има баири, полянки и почти не съм виждала кучета. Също и около с. Балша и Доброславци се намират пусти поляни, че и гора.
Ние Оскар често го мятаме в колата, отиваме на манастира на Балша и тръгваме из гората, много е приятно.

# 583
Mila по спомени някъде час-два, но нейното куче цяла седмица ту вдигаше температура ту спадаше. Говорете с ветеринарите и те ще кажат най-добре. Стискам палци да се окаже от нещо такова дребно и да няма други последствия.
За кокера не взимам и аз страна, просто споделих, че дете само с куче и то в парка никак не е добра идея.
pip4i твоята е много малка на размер и хич не знам как да действаш с кислородна вода. Макс е известен, че често си я пийваше, даже доброволно, но всеки път е било след консултация по телефона с ветеринаря и описание на какво точно е глътнал. Аз съм го виждала и съм била сигурна, че това нещо му е в стомаха. Обади се поне за консултация на вашия ветеринар и му обясни какви опасения имаш и той най-адекватно ще ти каже какво да направиш и за какво да следиш.
Лъчи е много сладък и как само се е гушнал да поздрави рожденничката 🤗
donsi аз Макс си го влача навсякъде с мен, ама той така е най-щастлив а и ако сестра ми не е на линия да го разхожда, нямам на кой сигурен да поверя разходките му. Иначе за една нощ, СКО трудно понася пътуванията, по-добре го остави на хладно у дома.
Духче въобще не мисля, че имаш причина да се притесняваш за Аксел и Джина. Най-много Джина да го “смъмри” ако нещо прекали, но мисля че биха си стояли кротко и двамцата. Даже покрай нея и младия дивак може да вземе пример и да кротува.
Редактирам се с прясно, прясно снимки:
Макс си пази селската къща:

Една усмивка да ударя, че май ме снимат за показване:

Я да си полегна на хладно:

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 13:27 от Sivi

# 584

Флейм, не зная в кой район на София сте, но от личен опит мога да предложа района около с.Кътина, има баири, полянки и почти не съм виждала кучета. Също и около с. Балша и Доброславци се намират пусти поляни, че и гора.
Ние Оскар често го мятаме в колата, отиваме на манастира на Балша и тръгваме из гората, много е приятно.

Изток, но съм с кола, та не е проблем. Верно, нещо тропа, ма си върви хахах..докато не ни остави Grinning. Ще взема да го метна и да се закараме, добре звучи! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт