Любители на кучета - 95

• 20 815
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • Bарна, морето, сините вълни
А, да. Лепенките, които са лепнати съм ги виждала, но исках да прочета самата наредба.

Да ѝ дам ли да ме погали?

Я, по-добре да се отдалеча на безопасно място!

# 76
despicable, много са сладки!

# 77
Хи-хи, Моника как изследва ноктите на Еро. Може някой ден да ги лакира. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
despicable, твоят тандем е неотразим, прекрасни са!:plus1:
Хибискус, като гледам, леглото ти е заето, на дюшечето побираш ли се? Simple Smile
✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿, хубавец си имаш!
А на BANKS и Seerose полегналите душици направо ме разтопяват.Hands Thumbsup

Покрай Роузи с пръчката се сетих за бат,Рексьо, и той голям пръчкар беше, пръчката му беше основната играчка, после топка и празна пластмасова бутилка. Друго май не признаваше. Най-големият дерт му беше как да захапе три пръчки, или пръчка и топка, или пръчка, топка и бутилка. Заливали сме се от смях с него, голяма стипца, не си ги даваше, той да си ги носи. Обикновено по две или три пръчки приготвяхме, една хвърляме, като се връща, хвърляме втората, иначе не си даваше неговата, а така пуска донесената и хуква по другата. Ей го, някои снимки са лоши, от старите телефони, на места е поорязан, като Роузи, ама то спираше ли се да го хване човек на снимка, все търчеше.

Скрит текст:

И, като се замотаем, та не набавим на секундата пръчки, сам хукваше да си ги чупи:

# 79
Защо в минало време? Не го ли блазнят пръчките вече 'бат Рексун?
Обмислям аз да си купя едно походно легло, че и мъжЪТ се опъва по същия начин на леглото..

# 80
Защо в минало време? Не го ли блазнят пръчките вече 'бат Рексун?
Обмислям аз да си купя едно походно легло, че и мъжЪТ се опъва по същия начин на леглото..

Блазнят го, ама нещо тичането му не е същото! Simple Smile Вземе пръчка, уж да му я хвърля, два-три пъти я донесе и нещо му минава меракът. Взе да го дава тежкар той!  Хубава ти е идеята за походното легло, че иначе другите двама все са те урЕдили без крЕват! Simple Smile

# 81
  • Варна
Лара и Чапи на вашето внимание Simple Smile

Много са ви хубави любимците, в края на работната седмица мога дамо да им се радвам. Не регистрирам мозъчна дейност и по темите, които коментирате съм пас, но от сърце се наслаждавам на снимките Simple Smile Варна среща нещо?

# 82
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз съм тук до вторник, пак заминаваме на село, че хич не ни свърта в апартамента.

# 83
  • София
Влизам и се зарадвах, че е пълно с хубави муцунки! Heart Eyes

Днес записах час за неделя в клиниката на Харли. Бях писала преди за брадавицата, която му порасна баш на брадичката. След това падна и порасна нова и голяма. Е, вчера част от нея се разрани и се отчупи. Сутринта завивките бяха като след клане. Така не може да продължава и проблемът трябва радикално да бъде разрешен. Явно има корен отдолу или както там се води и не ми е опция да никнат и да падат нови и нови брадавици. Дано да има начин да се махне тая гадост форевър, защото хем мъчение, хем ни загрозяват сладката муцуна.

# 84
Хибискус, имаш си разкошен розов бонбон Heart Ушите ги лекуваме с Митекс и Тридерм.

despicable, големи сладури са двамата! Heart Eyes

Лабрекс, разбирам те напълно за бате Рекс. И нашия вече се уморява от по-продължителна игра и разходка. Като беше малък мъкнеше пръчки за горе, но не можеше да мине през входната врата и голям смях падаше. Но годинките не прощават.

Тонка и нашия има една голяма брадавица на лапата, но ветовете казват да не се пипа. От време на време си я хапе и я разкървява и все ме е страх да не стане по-лошо. Взеха да му излизат и папиломчета по тялото, но това явно е от възрастта.

# 85
Stuck Out Tongue Winking Eye много сте ми любими, нали знаете!
Ох помните ли как ревах, че Джина не е куче. Хубаво са казали хората да внимаваме какво си пожелаваме. Ей не куче 15 кг а слон извеждам. Като ме дръпне не мога да спра. Пък аз не съм лекичка... Това куче мускули на ръцете ми направи.

# 86
  • под тепетата
Духче, ти сега оплакваш ли се или се хвалиш? Аз на кучо му викам безплатен фитнес
Обещах снимка по-късно за запис и си изпълнявам казаното. Имахме гостенин - прекрасният Айк

Както е видно - търчаха за пръчката, но преди това се разбраха кой е шефът.

Не знам дали е за тази тема или е по-скоро за мунската , но имаме големи плъзгащи се врати. Измих ги - резултатът е че, първо Ози, после аз, а накрая Айк се опитахме да минем челно през тях. Май ще ги оставя на лапи и езици.

# 87
Билянка, слънце мое, оплаквам се бре! Ти куче да тича на два крака виждала ли си? И аз не бях! Изправи се на задни крака и ... бегом напред.
Ахахахах сега видях за вратите хахахаха

# 88
  • под тепетата
Значи си имаш кучавър - кентавър е между кон и човек , а при теб между куче и човек  Mr. Green

# 89
Ахахахаха виждала съм едни колани за хора и кучета...на хъскита се слагат. Тя и Джина е минала покрай хъски. Ма и аз пък не съм идеална хаха

Общи условия

Активация на акаунт