Любители на кучета - 95

• 20 817
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • под тепетата
Каникрос се казва това бягане  Laughing

# 91
Дух, завидЕх! Simple Smile Ех, Рексун как ме влачеше като ........не знам какво, колко пъти по очи ме е събаряла маймунката, а сега се разхождаме едно тежко и важно, леко, за никъде не бързаме. Само като усети нещо разгонено, тогава хуква, та му се чудя чак. И наистина преди си беше фитнес, сега е леко раздвижване, все пак по час и нещо си се раздвижваме три пътЯ на ден! Колкот-толкоз! Mr. Green Само апетитът му няма никаква промяна, гледам да не се тъпче, щот доХтурът рече да не дебелее, уж му бях понамалила дажбата, ама ми дожалява понякога и току му дам по нещичко допълнително.Какво да го правя, моето момче си е той! Peace

# 92
А, баш! Ще съм като шамандура сред бурното асвалтово море.

Лабрекс, ма не си казала! Що не дойдеш да си припомниш какво е да те теглят, пък аз ще се насладя на аристократичното удоволствие куче да върви до мен. Защото сега е ТЯ ме разхожда, а не аз нея.

# 93
  • под тепетата
labrex, ти откъде ми докопа снимка с Ози, анимирана  Mr. Green Днес бях изумена колко енергия има в това магаре - то не бяха пръчки, птички, пеперуди...Е, сега спи като пън

# 94
bilqna_69, то май повечето сме като тая анимация, ама хубаво ми беше преди! Аз все казвам, че преди аз го разхождах, т.е. определях маршрутите, пък сега той мен -  вървя по него, накъдето тръгне - натам, не го дърпам, не бързам, абе пенсионерска работа. Но ходи душицата, не куцука, не иска да се прибира, особено на вечерните разходки, та му се радвам.
Дух, пък ти тичкай, тичкай, откъдето и да го погледнеш, все е полезно. Simple Smile Но си права, че така е по-спокойно, а снощи едва се удържах да не прихна. Срещаме момче и момиче с дребничко, като пинчер, Рекс върви и изобщо не го отразява, той и преди дребните много не им обръщаше внимание, а дребчо ще се издуши, хрипти вече от дърпане и лаене. И момичето казва:" това е възпитано куче, а тоя нашия кварталът дигна на главата си!" Ама няма  да спирам да обяснявам Рекс как дигаше квартала с бас-баритонския си лай при среща с други в едно близко минало. И сега го прави, но по-рядко и само при среща с определени кучета, явно има непоносимост някаква.

# 95
  • под тепетата
Днес си припомних що е то хъски, как ляга до теб, вдига лапа да го галиш по корема и присвива уши от кеф...

# 96
Labrex не си падам по тичането. ММ е бегач... от овнешки инат се опитах и аз няколко пъти обаче тц. С колелото съм по-добра.
Билянка, да така прави. Освен това и пуска тонове косми. Вече не прибирам парцала, просто го оставям в ъгъла на хола и сутрин минавам след нея.
Джина има непоносимост към две кучета проверено е. Защо не знам. И те не я харесват обаче тя така се стърви, не е като на закачка "я да те полая малко" а като "само да ми паднеш и ти прегризах гърлото".

# 97
И нашия има непоносимост към две породи кучета, а и те към него. Още от далече като се видят и става страшно, Но при него явно е спомен от миналото, защото точно кучета от тези две породи се опитаха да го сдавят като беше малък.

Лабрекс, а при нас вече и куцането е причина за по-бавните разходки. Но виж, като подуши разгонена и забравя, че го боли крачето. Преди и мен ме е събарял и ме е влачил като балон. Имахме си едно приятелче на разходката, 16-годишен американски  кокер, който само разгонените го държаха в кондиция.

# 98
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дес, ма много са сладки двамата с Еро ❤И каква е бухтичка малката ❤

Тео, оглася всичко виде ли друго куче, голямо дърпане към него, пък те не го отразяват . Но определено към джаковете и себеподобните няма симпатии съм го забелязала 😄

# 99
  • о`майна лунна нощ е
Деспи, големи са терци бебе и Еро. И аз имах усещането, че просто не мога да видя къде е шишенцето с лак на снимката, която си пуснала Wink

# 100
# 101
  • Bарна, морето, сините вълни
Не им ли омръзна на гадовете долни?! Изроди!
Дано никой не пострада!

# 102
  • о`майна лунна нощ е
За съжаление на тази площадка подобни акции са ежедневие. Постоянно хората там намират какви ли не гадости, а преди месец някакъв тотален социопат беше замерил с буркани хората в нея. Има висок блок точно до площадката и е явно някой от жителите му, защото бурканът беше летял от сериозна височина. Скоро ще го открият и набият.

# 103
  • София
Пристигнахме си в София. Харли и на отиване и на връщане се държа отлично. Спорен мен е от хапчето против повръщане, което имам чувството, че го дрогира. Пътувахме, все едно няма куче в колата.
Сега ще ми е интересно дали ще продължи да си върши работите вкъщи през нощта. Ако да, то е заради самостоятелното спане, няма от какво друго.

# 104
Значи в бунгалото не е правил нищо, така ли? Той при вас на леглото ли спа?

Общи условия

Активация на акаунт