Любители на кучета - 95

• 20 822
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пипчи, за 9 дни нямаше нито един индицент, при все, че не ставах в 6 сутринта да го разхождам, а чак към 7-8 часа. С Харли спяхме в една стая двамата, той на диван, аз на легло. Е, понякога идваше на леглото ми, но като цяло спеше на дивана. Сутрин даже аз го събуждах, защото ставах преди него.

# 106
Значи наистина си е някаква форма на кучешки бунт. Уж се твърди, че не отмъщават умишлено, но пак си е демонстрация.

# 107
Здравейте, признавам че почти не съм чела темата. Но, искам да попитам предвид ,че живеем в къща извън София с доста голям двор и децата вече настояват много за куче: доста се рових , но нямам достоверен източник.Ако може малко помощ: ориентираме  се към ердел териер  и хъски. Моля някой да помогне с лицензирани развъдници или други официални начини. Благодаря предварително!

# 108
  • София
Този бунт е много избирателен, защото не винаги има нощни изненади. Да кажем 1-2 пъти седмично. А и винаги е спал самичък.
Утре сме в клиниката заради брадавицата. Нашата лекарка специално заради Харли ще дойде на работа.

# 109
  • София
Хъскитата са трудни за възпитаване, особено ако човек няма търпение  опит.
Ако ще взимате едро, да е немска овчарка или лабрадор, например.

# 110
  • София
Ердел териерите са прекрасни кучета. Послушни, лесни за обучение и много внимателни към хората! Нямам представа дали в България има развъдник, обаче. За хъскито си трябва здрава ръка, не са за всеки. Много са красиви и темпераментни.

Тонка, вземи на Харли имуностимулатор. На Бека и падна огромна брадавица без никакви мъки. Организма ѝ ги изхвърли просто.

# 111
  • UK
Привет!
По-добре сме вече, спрях да ограничавам достъпа на Джинкс до другите стаи, докато ме няма и лаенето спря. С камерата го проверявам, когато съм на работа и през по-голямата част от деня той спи или си лежи и гледа в една точка. Само като доставят пощата издава някакво предупредително "буфкане", но то няма нищо общо с воя от преди. Мисля, че и двамата сме по-добре иначе. В момента се опитвам да го регистрирам на нов вет, ама всичко друго успях да уредя.
Благодаря отново за подкрепата от всички!  bouquet Hug

# 112

Лабрадорът много се скубе.

# 113
  • под тепетата
 OSoche, все към големички сте се насочили. Дано не се заблуждавате, че като имате двор , си спестявате разходките. Освен това животинките си търсят контакта с вас и повечето не ги устройва да са вън от къщата през цялото време. Специално нашето хъски ни беше като сянка - от стая в стая ходеше след нас.
 Получих много интересна информация, но не запомних за коя държава ставаше въпрос - покрай коледните празници се затваряли всички зоомагазини и развъдниците спирали продажби с цел да не се подаряват животни. Това като превенция от подарък - изненада, за която бъдещите собственици най-вече деца, нямат хал хабер как се гледат и какви отговорности ги чакат родителите покрай тях. Много бях впечатлена!
  adorable™, много се радвам и за двама ви!

# 114
  • София

Лабрадорът много се скубе.

Не повече от хъски.

А моето е полу лабрадор и вече смени козината, не се скубе сега.
Лабрекс да каже, тя е експерт с дългогодишен стаж.

А, ако си мислите, че козината на хъски не иска поддръжка...

Хубаво е да се знаят добрите и лошите неща за всяка порода, за да се прецени правилно и после да няма кофти изненади.

# 115
Моето е полу хъски. От 24 часа в денонощието, около 12 прекарва на двора. Процедурата сутрин е: пускане на прахосмукачка из цялата къща, минаване с парцал, тупане на кърпата от нейното легло, тупане на чаршафите (долен, горен, покривало), бърсане на мазно от пода в банята. И ако са ми останали нерви - бърсане на косми и прах от нощните шкафчета. Всеки ден! Всеки божи ден. И то не само по веднъж. Прахосмукачка и парцал минимум по два пъти.
Та полу-хъскито вече 6 месеца й падат космите като за световно!

# 116
Джуджанка, какъв имуностимулатор си използвала? Чудя се дали да не взема есента някакъв.

# 117
  • София
Биляна, сестра ми е в Щатите и около Хелуин каза, че не се продават черни котки, а и от приют не можеш да си вземеш. Ползвали ги за декор и после пак на улицата, а там ги санкционират здраво.

Авалон, Ветомун мисля, че се казваше. На две места това ми предложиха, нямам представа дали има друго за кучета и котки.

# 118
  • София
Джуджанке, точно имуностимулатор ни дадоха плюс едно мазило. Това било папилома вирус и мястото, на което се появява израстъкът, не било типичното. Другата събота ще ходим отново на преглед, за да го погледне как вървят нещата.
Сега ще се боря с мазането, че това диване е много гадно, когато пипам нещо по него, а не му е кеф.

Сега прочетох, и нашето е Ветомуне. Има една заврънтулка накрая, май е буквата "е". Не ми е дадено в оригинална опаковка, а в плик с надпис на ръка.

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 11:49 от Тонка*

# 119
  • София
Тонка, Бека го пи плътно 10 дни след първия папилом. Свърши курса и незабавно излязоха още 4-5 малки папилома. Започнах сутрин да ѝ го слагам в храната и след още 2 седмици малките паднаха и остана само един, голям папилом. След още 3-4 дни падна и той. За седмица може ѝ да не стане. Аз купих цяла кутия от Ветомун-а и докато не ги изпи не спрях курса. Мисля, че бяха 60 в кутията. За 24лв. я взех от ветеринарна аптека.

Общи условия

Активация на акаунт