10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 626
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Шарлот, и си права, и не си. Някои стаи на НЕГ са в много добро състояние, кеф да ти е да учиш в тях, други не, в коридорите има множество проекти на ученици, да, пред немския отдел има табло, на което има инфо за разни проекти, класирания и сие, пред учителската има кът с всички награди, медали, отличия на учениците, тук-таме май има растения... Тоалетните на различните етажи са различни, някои охранители са мили, други - не толкова. Прозорците имат решетки. Какви усещания би оставило така училището? Та лично за мен  водещи са други критерии Simple Smile

Most New, от мързел...

# 1 801
Didia, кои училища?

# 1 802
  • София
До подалите заявление в испанската- дадоха ли ви някакъв номер или само са взели заявлението.
Нищо не получих и статуса не е променен и аз се притеснявам.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 23:15 от buni

# 1 803
  • Бургас
Ивончето,най-вероятно ще ходим заедно на родителски срещи.Simple SmileОбаче още не сме решили да опитаме ли второ класиране за Приложно програмиране.

# 1 804
  • София
Толкова свикнах да съм все във форума ,че направо по зле от времето ,когато се чудех с какво АМ да го храня...Joy
Пропуснала съм това с промяната на статуса и се притесних .ММ ми дръпна телефона, с думите
-нали уж свърши вече тази сага,на почивка сме ,а ти пак чоплиш?
Но успях- статуса е Записан,имам и входящ номер,взеха ми  оргиналното свидетелство ( дано се сетя да го поискам на 11.септември)
За мен беше много важно как детето ще усети училището и затова го водих с мен сутринта,и още преди да запиша,отново попитах,иска ли или подаваме за второ...
Аз също имам слабост към старте сгради,но това му го спестих...Все пак искам да е сигурен,че избора си е само негов( с лееек подтик от моя страна,едва забележим с просто око)
Joy

# 1 805
Днес, записвайки се по първо желание в ГПЧЕ "Ромен Ролан" - Стара Загора и влизайки в сградата, реакцията беше: " Еха, супер! Много по-добре от МГ-то!."(където беше 5-7 клас). Приемната е във фоайето на първи етаж, а приемащите са в кабинета на същия етаж. Вратите към коридорите бяха затворени. Попита ме: " Какво има зад вратите на дългите коридори?" Отговорът ми беше като на възпитаник на същата гимназия: " Изненада!". Записахме се, а тя си чака изнедата.Joy

# 1 806
Като си помисля, защо всъщност са тези анимирани аватари като в тийн форум?

Аватарите са личен избор, а Вашият е дали да се виждат или не. Настройките за изгледа на форума са тук.

и аз с въпрос: днес подадох за второ, тийнката вече НЕ искала второ, искала си желанието от първо класиране
мога ли да отида я запиша в понеделник?

# 1 807
  • София
Ох, хора, чета ви и се смея с глас! Joy

"Тоалетните на различните етажи са различни, някои охранители са мили, други - не толкова. Прозорците имат решетки. Какви усещания би оставило така училището?"

"Мамчета,минавам на кафеееее! Милото ми го прави в момента,защото от бЕлото ми се наруши вече мисловната дейност.РазбъркА ми мозъчните клетчици! "

"Ти правиш много полезни и смислени коментари и даваш наистина ценна информация за всички нас. Чета с интерес всеки твой пост, но се стремях да скрулвам по-бързо за да не ми подскача тоя мечо пух"

"Охраната в 73то беше много мил човек, природно мил. "

"ИстествИнУ. Joy Но ако трябва да съм честна, след година упорита работа за НПМГ, дори на притежателя на бала за секунди му минаха еретични мисли за СМГ и НЕГ, а той  не харесва немски"- тук ще си позволя коментар. Представям си Дидева и Русалка, като едновременни стожери на НЕГ! Егати непревземаемата крепост щеше да е! Joy

mavamava, любимо ми е това, че не си обичала да ходиш на училище, а тоалетните са най-важното нещо! JoyJoyJoy

Ей, разбихте се тази вечер! А още не съм пила бЕло! Joy

# 1 808
и аз с въпрос: днес подадох за второ, тийнката вече НЕ искала второ, искала си желанието от първо класиране
Официално не е регламентирано, но нищо не пречи да опиташ. Отиваш в ранни зори и действаш.

# 1 809
Официално не е регламентирано, но нищо не пречи да опиташ. Отиваш в ранни зори и действаш.

благодаря! Flowers Hibiscus
(ако до неделя вечер не е решила нещо друго)

# 1 810
  • София
Ми така, де , Слънчева - хем има проекти по стените и кът с отличия, значи има дух, хем има решетки - значи няма. Хем има хубави тоалетни на единия етаж и зеленина тук-там, значи управата е грижлива, хем на другия не са толкова хубави - значи определено не е. Такава картинка какво усещане първоначално създава? Simple Smile

# 1 811

благодаря! Flowers Hibiscus
(ако до неделя вечер не е решила нещо друго)

Дейстствията на всяко дете се регистрират в системата от съответното училище. Мисля, че няма да е проблем да се коригира, особено , когато е в плюс на училището.

# 1 812
  • София
Русалке, миналата година по това време щеше да пишеш стихове, а не да влизаш в полемики! Hug

# 1 813
  • София
пред учителската има кът с всички награди, медали, отличия на учениците, тук-таме май има растения... Тоалетните на различните етажи са различни, някои охранители са мили, други - не толкова
Днешният охранител беше много любезен.
На чиновете, които бяха изнесли в коридора, за да си попълваме на тях заявленията, имаше поставени букети с цветя. Хареса ми.
Освен набора днес с мен беше и по-малката ми дъщеря. На външен вид не хареса особено училището, но от малкото, което видя вътре и допадна, хареса и и миризмата (аз имам проблем с обонянието и нямам представа на какво е миришело).

bubanka, съфорумка беше със същото съмнение и днес като записвах сина ми специално попитах. Отговориха, че няма никакъв проблем да се оттегли заявлението за второ класиране и да се запише дедето.

# 1 814
  • София
Русалке, миналата година по това време щеше да пишеш стихове, а не да влизаш в полемики! Hug
Предизвикваш ме май Wink

Общи условия

Активация на акаунт