10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 415
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 815
Умният родител знае как да влияе, така че детето накрая да мисли, че желанието е негово. Защото много често желанието е там, където са приятелите и съучениците. Има и още една силна страна, които майките имат и се казва ИНТУИЦИЯ. Това дето те жегва под лъжичката и знаеш без да мислиш къде детето ти ще е добре. И не винаги е по-елитното и желано училище.
Да не говорим, че родителите съобразяват и други фактори - приемственост в семейството, фин. И други възможности, не са така прости факторите при всеки.

# 1 816
  • Варна
Училищата сега са празни и това ги прави допълнително неприветливи. Преди 4 години като отидохме в 1ЕГ с девойката да се запише, учебната година не беше свършила. Имаше ученици, усмихнати, любезни и черпещи с шоколадови бонбони чакащите новобранци и родители.  Simple Smile
Хората правят мястото.

# 1 817
  • София
Аз пък съм влюбена е едно очукано училище, някои от масите/чиновете са не от мое време, а от времето на родителите ни. Виждаш годините, но и виждаш как са се опитвали са се грижат за него и продължават да го правят. Дух има.
Като мила, усмихната набръчкана баба, която вдъхва доверие и уважение.

Русалчице, не че нещо, но няма лошо да те предизвика човек Joy

# 1 818
Русалке, миналата година по това време щеше да пишеш стихове, а не да влизаш в полемики! Hug
Всеки човек трябва да се усъвършенства! Полемиката е нещо много градивно! ( Не визирам "селския" спор.) И все пак, липсват ни стиховете ти, Русалке;

# 1 819
Mrs Jan, благодаря!

аз на моето знам къде му е проблема - в сегашното желание има нов език и втори английски /доста учен през годините/, горното желание е с два нови за нея езика, т. е. става дума за мързел Joy

# 1 820
  • София
Bubanka, мила съфорумка пита на място специално за нас и те са й потвърдили, че може.
Ох, днешната презадаволена младеж не са като нас. Ехеее, ние навремето знаехме какво искаме. Joy
Ако ви кажа моята какво ми каза, няма да повярвате. "Трябва да остана в СМГ, защото съм си забравила неща в шкафчето и трябва на 15.09 да си ги взема. Joy Joy
Ох, не мога вече. Joy

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 23:08 от jenap

# 1 821
  • София
Jenap, дай го това дете с някой, който ще записва там, пуснете да го си вземе нещата, и да се свършва тая мъка! Joy

# 1 822
Bubanka, мила съфорумка пита на място специално за нас и те са й потвърдили, че може.
Ох, днешната презадаволена младеж не са като нас. Ехеее, ние навремето знаехме какво искаме. Joy
Ако ви кажа моята какво ми каза, няма да повярвате.
"Трябва да остана в СМГ, защото съм си забравила неща в шкафчето и трябва на 15.09 да си ги взема. Joy Joy
Ох, не мога вече. Joy
И при нас същата история, само че: " Няма да остана в МГ, ама нали не се сърдиш, че забравих в шкафчето на класната стая...?"

# 1 823
  • София
Система тук се изработи -
не гледаш само бал и квоти,
когато даскало избираш
на усета си се опираш...
Дали е с тоалетни чисти
за даскали и гимназисти.
Дали висят табла, проекти
на учещите интелекти.
Дали охраната е мила,
щом мама се е устремила
през дупка в двора да се вмъкне
и малко чедо да замъкне.  
Дали са сложени саксийки
и разни други дреболийки,
които пуст уют създават
и на гостите издават,
че управа тук грижовна
със нагласа тъй духовна
усилия безброй полага,
даже мебели предлага
за вътрешни и чужди хора,
желаещи  за миг отмора.
И седнали на табуретки
дали ще зърнат те решетки.
И има ли зад тез' прегради
конкретно място за награди,
за постижения отлични
от събития различни.
Вътре на какво мирише,
на чинове какви се пише..

# 1 824
  • Sofia
Боооооже, а аз чак сега забелязвам, че Мечо Пух на petenka 1983 подскача и на Русалка май беше същия Thinking Значи грам не ме е вълнувало аватарът какви ги върши. Обаче си викам Русалката се е вталила за чАрвената роклА и смени картинката.
Много гадно това 73-то викате, пък 91-во още повече - едни неприятни тоалетни, коридори, решетки, никой да не отива там Hands Point UpGrin
Някой да ми потвърди, че НЕ с РЕ и БЕЛ в 35-то е А клас, моля! Онази там тема за училището е много умряла. Пък аз вече разгледах класните, програмите, учителите в сайта и на А-клас най-ми харесват каточели (пак по мнения от форума).

Моето момче нещо се бъгна - чак сега ли се отпусна от напрежението, снощи тоя концерт ли го натовари - втора вечер му прилошава, прозява се, прозява се, ляга и заспива като заклан Worried

Ей, докато напиша няколко реда, го спретна и баш на място, Русалке Kissing Smiling Eyes Sparkling Heart

# 1 825
  • София
Някоя да ми прати някакво виртуално къркане, че от два чАса съм само на вода. Отиваме за уикенда при дечките и у колата друго немаа.

Нещо този етап с класиранията най зле ми се отрази. Спя лошо, сънувам кошмари, след Хорейшио минах на рязане на труп или нещо подобно. Не съм у ред.
Може би, защото каквото можах изчетох и разясних, после детенце си постигна успех и сега си чакаме...

Бубанич, категорична е значи. Имайки предвид зодията ще видим в понеделник Wink

Колкото до аватара - то май и моят подскача, мисля, че ми е от около 14 години Wink
И се чудех от къде пък таз акулка ,,, нещо съм врачувала за ремонта по Графа Wink

# 1 826
  • София
Ох, де да се бях вталила за оназ рокля... Sad

# 1 827
  • София
Ох, Сънчо, много се смЕх. JoyJoyHug

# 1 828
Система тук се изработи -
не гледаш само бал и квоти,
когато даскало избираш
на усета си се опираш...

😂😂
Адмирации!!! 🌹

# 1 829
  • На планетата Земя
Абе Русалкееее Joy Joy Joy
И тоалетните са увековечени, и трилистниците, и охранителите нежни! Хахаха!

Общи условия

Активация на акаунт