10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 522
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 2 040
. Иначе питах дамите какъв статус трябва да стане в системата и кога - не знаеха въобще, че нещо ще се променя.
                 Е,тЕ това не мога да разбера!Ами ,като са те сложили там да записваш ,поне се поинтересувай за какво става дума.Кофти ми звучи ..... не знаеха въобще.То гУлЕма  фирософия нЕма да се поинтересуваш какво се прави в елементарна ситуация.

# 2 041
В петък записахме вече гимназиста  Mr. Green В профила му се появи "записан" и драмата по приема слава Богу приключи!
Успех на всички за второ класиране! Hug

MTV,  успя ли детенцето да получи необходимите точки по математика, въпреки гафа с формулите? Щом сте се записали, предполагам да... Hands Clap

# 2 042
petenka1983 - не. На м-ката има 54т, но българския (който му беше по-слаб) -73.5, та тя явно компенсира и влезе там, където искаше- ФЕ-АЕ Simple Smile

# 2 043
Да похваля и аз РУО Бургас. От началото на НВО- то действат изключително бързо и своевременно - оценки, резултати, минимален и максимален бал ... В петък се записахме около 14 ч., след 2 часа погледнах, статусът му беше променен.

# 2 044
  • София
MTV, много се радвам за сина ти. И също така се надявам и останалите деца от неговото училище да са попаднали в желаните паралелки.

При нас статусът си стои Незаписан, но аз се уморих да се притеснявам за всичко.

Сега се опитвам да резервирам почивка. Някоя от вас ходила ли е на Корфу, да сподели мнение?

# 2 045
  • София
MTV, много се радвам за сина ти. И също така се надявам и останалите деца от неговото училище да са попаднали в желаните паралелки.

При нас статусът си стои Незаписан, но аз се уморих да се притеснявам за всичко.

Сега се опитвам да резервирам почивка. Някоя от вас ходила ли е на Корфу, да сподели мнение?

Ние ще бъдем на острова от 4.08 до 10.08. Не сме ходили до сега, били сме на други гръцки острови, ако искаш драсни на лс да ти покажа, къде сме резервирали.

# 2 046
Тази година бала в училището е доста висок 440.5 ,а мойто дете има бал 412.Заслужава  ли си да рискуваме на трето или четвърто класиране?

# 2 047
  • Sofia
И ние в началото на август сме на Корфу Simple Smile. Не сме били досега, надявам се да си починем и разпуснем добре Simple Smile

# 2 048
  • София
И кво сега срещи по гръцките острови ще си правите а?

Някоя от 9-то класните мами, да препоръча помагало по литература за 8 клас?

# 2 049
Блазе ви за Корфу - прекрасен остров, много зелен, с тюркоазен цвят на морето (Йонийско). Неочаквана за мен беше срещата със Сиси - Елизабет Баварска, която е обичала острова и в гр. Корфу е построила дворец Ахилион. Пред него е летището и буквално пред очите ви ще излитат и се приземяват самолети. Време е за разтоварване. Щастливо лято!

# 2 050
Миа, бяха писали. Христоматия за 8-ми клас. Има на изд. Бг учебник и на Просвета. Манжелка предпочита христоматията на Просвета, защото съдържа и анализи. Ние купихме тази  на БГ учебник, защото пътят ни отведе до НДК - в подлеза е фирмената им книжарница.

# 2 051
  • София
Някоя от 9-то класните мами, да препоръча помагало по литература за 8 клас?

За девойката ти силно препоръчвам да изчете и понаучи това: https://www.book.store.bg/p112163/prakticheska-gramatika-po-bylg … nia-cherneva.html
През октомври в АК правят входящ тест по БЕЛ, масово резултатите на него не са от високите. Това чудо много помага.

# 2 052
  • София
Призма, благодаря! Със сигурност ще ѝ го взема. Те са им раздали и "ваканционна книжка" с граматични задачки от колежа (не знам всяка година ли ги дават), та наборката много се зарадва, че си има добре систематизираната тетрадка с граматика от тазгодишния курс.

Анализите в христоматията на "Просвета" не съм ги видяла, но имам лошо предчувствие за тях Joy До сега от издателството не са ме зарадвали с нещо разбираемо, подходящо за възрастта и предизвикващо интерес. Не, че съм проучвала други, все по техните е учила.

# 2 053
Тази година бала в училището е доста висок 440.5 ,а мойто дете има бал 412.Заслужава  ли си да рискуваме на трето или четвърто класиране?

За ТУЕС ли става въпрос? Миналата година е имало само по 1 свободно място за 3-то класиране.
Най-добре изчакайте първо да мине второ класиране и тогава може да правите планове за трето или четвърто.

# 2 054
Някой да е проверял днес сайта за промяна в статуса? При мен от 30 мин изобщо не се отваря.
При мен пише:
Цитат
Възникна грешка. Моля, опитайте по-късно.
Да, сега пак опитах, излиза същото съобщение. Да бъдем позитивни, явно се работи Simple Smile Продължавам да дебна.
А при нас пише "записан", без да сме ходили да го запишем и без да е подавано заявление за 2ро класиране 🤪

Общи условия

Активация на акаунт