С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 559
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз се шашнах, че се ядосваш на факта, че не приела не знам какви си поздравления, а си ѝ позволила да пренарежда у вас?

# 466
  • София
Ти позволяваш да пренарежда у вас. Казваш ясно и категорично, че не може да го прави и точка по въпроса. Или отиваш у тях и ти пренареждаш всичко. Ако не престане да пренарежда, просто не я пускаш, като се отбива на гости, тъкмо излизате, някой спи и т.н. Сериозно ли не си в състояние да решиш такъв проблем, кардинално, а се караш с нея за черти от характера ѝ? Не мисля, че ще помогне.
И не я моли да прави нищо, това за нея явно е знак, че може да си позволи повече заради това. Изобщо как мъжа ти не иска да я вижда, а идва често на гости?

Домът в който живеем е неин! Simple Smile Винаги идва, когато ни няма! След преподредбата и мъжа ми псува, беснее и и крещи. Grinning Преподреждала съм и нещата! 3 месеца не ми говори. Grinning

Аз и крещя профилактично, за да не си мисли, че съм съгласна с методите и на действие, а не че очаквам да се промени.  Просто с нея няма оправия.

# 467
Имате ли мазе? ако видиш, че нещо е пипано слагай в мазето и казвай че си го хвърлила. Кажи > писна ми да ми пипаш нещата и ако нещо ми преместиш го хвърлям. Ама ще трябва да успоиш на мъжките писъци като му скриеш компютъра ...
ак ое нейно пък > вместо мазето слагаш в кашон и и паркираш кашона с преподредени от нея неща пред вратата и , където живее. Да си ги припира и подрежда.

# 468
  • София
О, има оправия! Изнасяте се двамата и си живеете самостоятелно щом този имот е нейн, а тя е такава!
Иначе търпиш.
Щото и ние с детето живеем в дома на майка ми, ама тя не идва у нас да пренарежда каквото както си реши.

# 469
  • при късмета
С крещене няма да се оправиш. Все пак вие живеете там и вещите, които пренарежда са ваши. Да ѝ забраниш да пипа личните ви вещи можеш. Може и мъжа ти. Ама вие крещите, вместо да си решите проблема. Профилактично се прави нещо, от което има полза и смисъл

# 470
Явно тя не е дала това жилище да го ползвате като ваше, а го приема като свое, което ѝ дава правото да преподрежда. При това положение, на ваше място, аз бих се изнесла. Подобни взаимоотношения не бих могла да търпя. Как пък няма да прекарам живота си, тровейки се със скандали с човек, когото не мога да променя. Събирам си куфарите и не ѝ ща нито жилището, нито меда, нито жилото.

# 471
  • при късмета
Още повече, като няма никакъв мед, а само жило

# 472
Да приемем, че безплатното жилище е меда. Обаче, тоя мед златен ще излезе като си строшат нервите и си скапят отношения с мъжа ѝ. Това, цял живот да водиш война с идиоти, не е живот.
Скрит текст:
Ау! Последното изречение все едно Божинката го е формулирал!  Embarassed

# 473
  • Варна
Ти позволяваш да пренарежда у вас. Казваш ясно и категорично, че не може да го прави и точка по въпроса. Или отиваш у тях и ти пренареждаш всичко. Ако не престане да пренарежда, просто не я пускаш, като се отбива на гости, тъкмо излизате, някой спи и т.н. Сериозно ли не си в състояние да решиш такъв проблем, кардинално, а се караш с нея за черти от характера ѝ? Не мисля, че ще помогне.
И не я моли да прави нищо, това за нея явно е знак, че може да си позволи повече заради това. Изобщо как мъжа ти не иска да я вижда, а идва често на гости?

Домът в който живеем е неин! Simple Smile Винаги идва, когато ни няма! След преподредбата и мъжа ми псува, беснее и и крещи. Grinning Преподреждала съм и нещата! 3 месеца не ми говори. Grinning

Аз и крещя профилактично, за да не си мисли, че съм съгласна с методите и на действие, а не че очаквам да се промени.  Просто с нея няма оправия.
Сменете патрона. Няма да влиза без ваше присъствие. Едва ли би ви изхвърлила от жилището. Може да и предложите и вид наем. При подобни взаимоотношения хазяйката има ограничен достъп. Под формата на шега, може да я приземите. Joy

# 474
  • при късмета
За мен безплатно жилище е, ако всичко ти е безплатно. А сметките предполагам си плащат. Избягвам да съдя или определям хора, които живеят в жилища на родители, защото покрай голямото вдигане на лихвите и пукането на кредитния балон, имам примери от обкръжението си, които останаха на улицата при жилища изплатени дори на 80%. Сега не искат да чуят за втори жилищен кредит и си решават проблема както могат. И сега по статистика младите семейства живеят в жилище, което предстои да изплащат поне още 15 години, та дори не могат да кажат, че е тяхно. Лесно е дадеш съвет "изнеси се", но не е толкова лесно на практика, така, че избягвам да съдя такива хора.
но пък за родители, дали жилище на детето си и семейството, независимо, че е само за ползване, а после се си присвояват права, които това не им дава, ми идват не много ласкателни определения. Колко трябва да си се провалил като родител, че единственото което ти останало като начин да държиш детето около себе си и да го изнудваш, да е жилище което си му дал? Трябва да си безкрайно жалък, не само родител, а и човек

# 475
  • София
Момичета, изнасяли сме се. Ревове, заплахи за самоубийство, заплахи за лишаване от наследство... Няма оправия! Жената е тормозител от висша класа. Вероятно има и психически проблем. Нарцис от най-чист вид. А парадоксът е, че има невероятен късмет и с нахалство постига всичко, което си е наумила, че и отгоре! Simple Smile

Ако не друго, поне се оплаках. Simple Smile

# 476
  • София
Грешка е, че сте се върнали.

# 477
Наистина е било грешка. Да се тръшка. Но тук опираме до сина ѝ, който явно е клекнал.

# 478
  • Варна
Защо сте й клекнали?!?

# 479
  • при късмета
Кажете ѝ да се самоубие най-после и да престане да заплашва само Joy

Общи условия

Активация на акаунт