С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 567
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
absurT синовете ни не се движат в сят на вещици и също така не е нужно да им отнемаме правото да се учат от грешките си . Защото дали ще избереш погрешен партньор в живота или погрешен бизнес или друг партньор все сочи към това ,че не разбираш добре хората или себе си и правиш преценка на базата на неправилни критерии или просто за бъркаш целите @напр. секс партньор или семеен партньор@, @бизнес партньор или приятел и доверен човек@ има разлика. Но ако МаМи непр. се занимава да прави чадър и да взима решения няма как синчето да научи някои неща за себе си и за живота си и този около него.

# 451
  • София
absurT синовете ни не се движат в сят на вещици и също така не е нужно да им отнемаме правото да се учат от грешките си . Защото дали ще избереш погрешен партньор в живота или погрешен бизнес или друг партньор все сочи към това ,че не разбираш добре хората или себе си и правиш преценка на базата на неправилни критерии или просто за бъркаш целите @напр. секс партньор или семеен партньор@, @бизнес партньор или приятел и доверен човек@ има разлика. Но ако МаМи непр. се занимава да прави чадър и да взима решения няма как синчето да научи някои неща за себе си и за живота си и този около него.

Тази лекция, по какъв повод ми я изнасяш? newsm78

# 452
absurT прочети си позицията.

# 453
  • София
Във всички теми позицията ми е една и съща и нищо общо с лекцията ти няма.
Последно говорехме за "уроки"...... Simple Smile

# 454
Ааа много ми е актуално. Слагам сутрин един чесън и един лук малки в джобите и съм готова.

# 455
  • София
Ааа много ми е актуално. Слагам сутрин един чесън и един лук малки в джобите и съм готова.

Не тръгнеш ли с десен крак и не плюеш ли 3 пъти през рамо, нищо не си направила! Joy

# 456
Ех, а аз съм изгубила някъде сребърния куршум, който Уишмастъров ми беше подарил за една Коледа. Ш'си ходя урочасана.

# 457
  • при късмета
Ех, а аз съм изгубила някъде сребърния куршум, който Уишмастъров ми беше подарил за една Коледа. Ш'си ходя урочасана.
Куршума е против вампири. Била си си урочасана и с него Joy

# 458

Не тръгнеш ли с десен крак и не плюеш ли 3 пъти през рамо, нищо не си направила! Joy

Не плюя през рамо, защото черната котка само това чака и докато не я гледам се шмугва пред мен и ми минава пътя.
Колкото и да се опитвам да я спъна с десния крак ... не става.

# 459
  • София
Да се оплача частично от моята свеки. Simple Smile Имаше рожден ден скоро. Подарихме и с мъжа ми разкошен портфейл с 100 лв вътре. Защото пенсията и е малка и така ще я зарадваме. Пожелах и разни хубави неща.  Изслуша пожеланията и накрая ми каза: Тези пожелания не ме интересуват! Пожелай ми еди какви си неща (някакви нейни лични, закоито аз не знам) Rolling Eyes Simple Smile))

Много е нетактична и неблагодарна! Никога нищо, което друг прави за нея не е достатъчно идеално. Винаги извърта нещата за да внуши вина у всеки. Тя е идеална и няма кусури. Непрекъснато назидава околните и ги вбесява. Включително лекари, касиерки, обслужващ персонал. Хване ли някой да го пита нещо, започва кръстосан разпит и го пита за толкова странични неща и то без да го изслуша докрай, че човекът после е като изцеден лимон. Simple Smile Ако някой е направил нещо красиво, без значение какво, тя минава и размества, преправя по неин вкус, защото вкуса и е отличен и неповторим. Simple Smile Ако я помоля да направи нещо дребно, ми отвръща, да не я нареждам.... Simple Smile Приписва си заслуги на свекъра и има мания за величие. Simple Smile

Непрекъснато се караме защото положението е абсурдно. Сякаш сме в някаква изкривена реалност, погледната през криви огледала.

# 460
  • European Union
Да не се обадиш да честиш раждането на твоето внуче е липса на човещина.
Аз съм пропуснала, когато се е коментирала темата, но оставам с убеждението, че бабата все пак е честитила, но на сина си. Проблемът е, че не се е обадила на снахата.
За мен, ако някой се обади на ММ, той честити на семейството, а не лично на него. Не държа хората да се обаждат веднъж на него, веднъж на мен. Случвало се е и ние да се обадим само на таткото, когато наши приятели имат бебе.

# 461
Моята много ме дразни с това като каже “никакви не се обаждате”. Добре бе жена, знаеш , че до октомври работя от 6 сутринта до 7-8 вечерта и нямам особено големи почивки, плюс това на всеки е известно, че не съм телефонистка и не обичам да презвънявам често. Ми като толкова съм ти домъчняла вдигни твлефона ти и виж жива ли съм не съм ли. Свекър ми когато иска човека да ме чуе ми звъни, знае, че ако не му вдигна ще върна обаждане когато мога. Обаче тя не, все аз да пиша, аз да звънна... еми може пък да не искам😂 Та моето е абсолютно бял кахър , но просто се издразних днес и реших да я наклепам в темата 😂 В повече ми идва работа последно време просто...

# 462
Да се оплача частично от моята свеки. Simple Smile Имаше рожден ден скоро. Подарихме и с мъжа ми разкошен портфейл с 100 лв вътре. Защото пенсията и е малка и така ще я зарадваме. Пожелах и разни хубави неща.  Изслуша пожеланията и накрая ми каза: Тези пожелания не ме интересуват! Пожелай ми еди какви си неща (някакви нейни лични, закоито аз не знам) Rolling Eyes Simple Smile))

Много е нетактична и неблагодарна! Никога нищо, което друг прави за нея не е достатъчно идеално. Винаги извърта нещата за да внуши вина у всеки. Тя е идеална и няма кусури. Непрекъснато назидава околните и ги вбесява. Включително лекари, касиерки, обслужващ персонал. Хване ли някой да го пита нещо, започва кръстосан разпит и го пита за толкова странични неща и то без да го изслуша докрай, че човекът после е като изцеден лимон. Simple Smile Ако някой е направил нещо красиво, без значение какво, тя минава и размества, преправя по неин вкус, защото вкуса и е отличен и неповторим. Simple Smile Ако я помоля да направи нещо дребно, ми отвръща, да не я нареждам.... Simple Smile Приписва си заслуги на свекъра и има мания за величие. Simple Smile

Непрекъснато се караме защото положението е абсурдно. Сякаш сме в някаква изкривена реалност, погледната през криви огледала.

Майка ми е същата, питаш ли ме.Simple Smile
Съветвам те да не се караш с нея, файда няма. Надявам се, че не живеете заедно Simple Smile

# 463
  • София

Майка ми е същата, питаш ли ме.Simple Smile
Съветвам те да не се караш с нея, файда няма. Надявам се, че не живеете заедно Simple Smile

Милата. Simple Smile) Съчувствам. Kissing Heart

Не живеем заедно, но доста често се отбива на гости. И то за да преподреди по неин вкус. Simple Smile И после се чуди защо мъжа ми не иска нито да я вижда, нито да я чува.... За караниците си права! Има таланта след 5 минути да е забравила всичко и се държи все едно нищо не е станало.... Simple Smile))

# 464
  • при късмета
Ти позволяваш да пренарежда у вас. Казваш ясно и категорично, че не може да го прави и точка по въпроса. Или отиваш у тях и ти пренареждаш всичко. Ако не престане да пренарежда, просто не я пускаш, като се отбива на гости, тъкмо излизате, някой спи и т.н. Сериозно ли не си в състояние да решиш такъв проблем, кардинално, а се караш с нея за черти от характера ѝ? Не мисля, че ще помогне.
И не я моли да прави нищо, това за нея явно е знак, че може да си позволи повече заради това. Изобщо как мъжа ти не иска да я вижда, а идва често на гости?

Общи условия

Активация на акаунт