Както и да е,започнахме да се караме постоянно за това.В един момент го преглътнах,но дойдоха и другите проблеми-семейството ми не го одобрява.Някой е говорил за него какви ли не глупости,на които вярват.Мислят си,че ме тормози и ме кара насила да правя нчкакви неща,които не са така.Забраниха ми да излизам с него.
Аз дълго време мислих,понеже той искаше да се преместя при него,но имаме адски различно мислене-аз гледам да спестявам,да не излизам толкова,той е пълна противоположност-обича да излиза,например искахме да си вземем кола,аз исках някаква по-бюдветна,той търси коли за по 10 000лв.Не е богат,живее под наем и трудно се оправя понякога с парите,но виждам,че се старае.Също така е доста самовлюбен човек(зодия Риби е
).Та като цяло ако мога да обобщя-обичам го,той също ме обича,но сме адски различни характери и за да съм с него,трябва да застана срещу семейството си.Притеснява ме,че ако го направя може и да е грешка,все пак семейството е най-ценно,но също и искам да бъда с него.Знам,че звучи като поредната драма на някоя тинейджърка,но се опитах да не се виждаме,не му вдигах и т.н и той дори си беше наем стая в града,в който уча,само за да се видим и да поговорим.
Какво ще ме посъветвате,има ли бъдеще връзка,срещу която са всички ?