Кой от двама ни постъпва егоистично?

• 6 915
  • 85
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша тук тъй като има нещо което ми тежи и нямам с кой да го споделя.
Преди седмица майка ми се е прибрала от Италия за празниците и да си види внучето (на 8 месеца е) тъй като от както се е родило не е имала възможност да си дойде заради тази пандемия. Преди да си дойде казах на мъжа ми пе искам да отидем на гости 2 3 дена да се видим с нея а и да се порадва на малкия. Мъжа ми се почуства гадно и каза че не може да остави майка си сама (майка ми е въздрастна жена, живеем заедно с нея) а и не може и мен да ме забрани да ходя сама тпри родителите си, но го каза някакси странно все едно ми казва "Няма да те пусна дори и за час да идеш там" и ме погледна гадно. След това изопщо не съм отваряла темата. Днес тя ми се обади да ми каже че иска да говори с него, защото иска да идем при нея и й казах че не можем тъй като той е на работа. Не съм я виждала 2 години, а тези малко часове къде бяхме заедно с нея все едно ми не достигат да и се порадвам и да си приказвам с нея. Като знам че и остават 5 дена още преди да замине ми става много гадно. 😔😔😔

# 1
  • Варна
Мисля, че трябва да отидеш да видиш майка си.

# 2
Няма ли начин тя да ви гостува за малко поне?
Мъжът ти определено не бива. Той може да се грижи за майка си, а ти не можеш и ден да прекараш с твоята. Въпросът кой е егоист има съвсем еднозначен отговор.

# 3
  • София
Абсолютно неадекватно поведение от негова страна, при все че не си виждала майка си толкова време и е дошла за кратко. Има ли как да отидеш само ти с детето?

# 4
Отивай при майка ти без да се колебаеш. Много по-тъжна ще си, че няма да я видиш както ти се иска от това, че мъжа ти ще се цупи няколко дена. Според мен той няма и никакво право, но явно отсега си показва егоизма.

# 5
Абе, вие не си ли говорите с мъжа ти? Погледнал бил гадно,   казал бил странно. Я си поговорете нормално като зрели и разумно хора, без недомлъвки и предполагане какво искал да каже другият.

# 6
  • София
Нищо не разбрах. Майка ти къде е? Колко далече от там, където живееш?

# 7
Абсолютно неадекватно поведение от негова страна, при все че не си виждала майка си толкова време и е дошла за кратко. Има ли как да отидеш само ти с детето?
При все че съм съгласна с горното, смятам, че не е пълно. Неадекватно е и поведението на авторката, но предполагам, че й е вече навик. Особено щом пита "Кой е егоистът тука"...

# 8
Аз не разбирам драмата ти. Взимаш детето и отиваш на гости за 2-3дни да се видите. Специално разрешение ли ти трябва. Аз ако съм ти майка ще се разтревожа много за теб, ако те е страх да се видим - ще помисля че те тормозят.
Гадния поглед на мъжът ти може да е продиктуван и от страх от Короната

# 9
  • Варна
Майката, щом пътува от Италия насам, е правила поне един тест. Не се знае дали не е и ваксинирана вече. Айде стига с тоя страх от короната, не може да спрем да живеем или да не си виждаме близките.

Не ми звучи добре. Лично моето мнение е, че ситуацията намирисва малко. Мъжа я тикнал да живее с майка му, не ще да я пуска дори веднъж на две години да се види със собствената си майка, родила му е дете и не смее да гъкне, трезвата й преценка никаква я няма. Онзи гледа гадно и пуска двусмислени реплики. Никак не ми харесва.

# 10
Ти се шегуваш. Той мъж ли ти е или надзирател в затвора? Rolling Eyes

Пързалка, нали? Grinning

# 11
  • Най-красивата страна
Нормално е да вземеш детето и да отидете да видите майка ти.
Мъжът ти е егоист.

# 12
  • София
Здравейте, пиша тук тъй като има нещо което ми тежи и нямам с кой да го споделя.
Преди седмица майка ми се е прибрала от Италия за празниците и да си види внучето (на 8 месеца е) тъй като от както се е родило не е имала възможност да си дойде заради тази пандемия. Преди да си дойде казах на мъжа ми пе искам да отидем на гости 2 3 дена да се видим с нея а и да се порадва на малкия. Мъжа ми се почуства гадно и каза че не може да остави майка си сама (майка ми е въздрастна жена, живеем заедно с нея) а и не може и мен да ме забрани да ходя сама тпри родителите си, но го каза някакси странно все едно ми казва "Няма да те пусна дори и за час да идеш там" и ме погледна гадно. След това изопщо не съм отваряла темата. Днес тя ми се обади да ми каже че иска да говори с него, защото иска да идем при нея и й казах че не можем тъй като той е на работа. Не съм я виждала 2 години, а тези малко часове къде бяхме заедно с нея все едно ми не достигат да и се порадвам и да си приказвам с нея. Като знам че и остават 5 дена още преди да замине ми става много гадно. 😔😔😔

Мъжът Ви постъпва егоистично. Ако това беше неговата майка, първи щеше да отърчи и нямаше дори да Ви пита.
Вземете детето и отидете да видите майка си.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 16:22 от lunafreya nox fleuret

# 13
По принцип съм привърженик,че партньора е преди родители,че и преди деца, но ти отиваш в крайност. Как така няма да видиш майка си и той какъв проблем може да има с това? Оправдавам взаимоотношения тузар-държанка, само ако живееш в златна клетка, а ти си завряна при чуждата майка,че и не смееш да гъкнеш.  Застъпи се за себе си, какъв егоизъм може да се разнищва в теб, този човек ти е изтрил личността, или ти доброволно си го направила,че нали, да не вземе да гледа лошо...

# 14
За такова нещо мъж не питам, само го уведомявам.

Общи условия

Активация на акаунт