Кой от двама ни постъпва егоистично?

• 6 968
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
Поредната безумна тема.Добре де като всички в хор ти кажем ,че мъжа ти постъпва егоистично,какво ще се промени?
Ако искаш да видиш майка си-отивай.не вярвам някой да те спре насила.Има хора без коли,които редовно се возят в автобус,дори ,О чудо!! возят и децата си.

# 76
  • София
Има и хора, които от 18-годишни не са минавали повече от 100 м без кола.
А може и преди 18 - тогава са ги возели

# 77
Има хора и без майки вече, като мен.
Авторке, докато е жива, ходи да я видиш!

# 78
  • Paris, France

Но същите тези хора вероятно биха изминали 100 километра пеша за да видят майките си ако не са ги виждали 2 години.

# 79
  • София
Но същите тези хора вероятно биха изминали 100 километра пеша за да видят майките си ако не са ги виждали 2 години.
Дали?

# 80
В предишна твоя тема пишеш, че ти е казал да си заминаваш при вашите, а сега не те пускал на 50км да видиш майка си? Последно кое е? И изобщо има ли "забрана" от негова страна да ходиш там или просто държиш да избере теб пред майка си?

Напълно съм убеден, че всяка една жена на този свят иска мъжът и да избере нея пред майка и.

Е... малко се изхвърлям, но над 85% от жените ще открият у себе си подобни желания. Въпросът от там нататък е какво правим с тези желания.

Това беше ези... а сега следва тура.

И повечето мъжки майки искат синът им да избере тях пред жена си. Наскоро прочетох, че майки, които живеели със синовете си, живеели средно девет години повече от майки на синове, които живеят отделно.

А истината е някъде по средата, и щом става въпрос за някакви си 50 километра, все отнякъде ще се намерят 20 лева за бензин за закарването на авторката, и още 20 лева за прибирането и, когато се наситят една друга с майка си. Което по мое мнение може да стане и в деня преди заминаването на майката.

Освен ако авторката не премълчава неща като конфликти на мъжа и майката, манипулации от страна на свекървата, болестна ревност от страна на мъжа, със или без повод, или каквото още ви роди мозъка.

# 81
Авторке,
ЗА БОГА ,ИДИ И ВИЖ МАЙКА СИ!
Аз и съпруга ми вече две години не сме се прибирали в България и не сме виждали своите родители - на живо. Ако знаех,че майка ми - жената която е посветила живота си в името на моя е на 50-100-200 км от мен не с автобус,не с влак,не с автомобил а пеша щях да тръгна за да я видя. Ако ще и папата да ми казва - недей!

# 82
  • София
Така де, при средна скорост пеша 5 км/ч, за 3 дни ще сте при мама. Ако не спите и вървите нонстоп, като зомби - за 2

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 17:28 от Cuckoo

# 83
  • Варна
Глупости. 50 км се минават за 10 часа и малко с обикновено ходене.
Това е поредната тема, в която се убеждавам, че хората се намират един - друг и напълно си заслужават живота, който водят. Авторке, с тоя акъл на 5 годишна, стой си при мъжа и кротувай, защото а си казала нещо, а ти е посочил вратата. Нали не те бие, имаш покрив и храна. Всичко е 6. Друг мъж няма да те вземе, че и с дете... Майка ти е далече, апък сама си неспособна себе си да гледаш, камо ли и бебе.

# 84
  • София
Преди мен е писано, че и на 200 км разстояние съфорумката ще тръгне пеша при мама Simple Smile, та аз тях имам предвид.

# 85
Много е важно да се видиш с майка си! Ти самата си станала майка и е от голямо значение да имаш връзка с майка си, да си поприказвате по женски! Върви на всяка цена!

Общи условия

Активация на акаунт