Кой от двама ни постъпва егоистично?

• 6 978
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Явно има насилие в това семейство, за да се дискутира подобен казус. Най-правилната посока е към майката, ама без връщане.
Аз на мястото на майка ти с полиция щях да дойда, авторке. В това, което пишеш, няма нищо нормално.

# 46
По-добра, разбираща и изпълнителна за да се докаже ..и той да я види и отговори най-сетене с любов. 
Защото тя го обича..ама кое точно.. само тя си знае.
Отново "болна тема"  и отношения.

# 47
  • Варна
Може да е просто зависима от него. Такива седят и без да обичат. Но от друга страна, дете му е родила сравнително скоро, може и да го обича...

# 48
  • София
Авторката нещо отбягва въпроса какво й пречи да отиде сама...

# 49
Ти постъпваш егоистично, един билет ли не можеш да си вземеш за автобус или мъжът ти не ти дава джобни пари? Rolling Eyes

# 50
  • България
Здравейте, пиша тук тъй като има нещо което ми тежи и нямам с кой да го споделя.
Преди седмица майка ми се е прибрала от Италия за празниците и да си види внучето (на 8 месеца е) тъй като от както се е родило не е имала възможност да си дойде заради тази пандемия. Преди да си дойде казах на мъжа ми пе искам да отидем на гости 2 3 дена да се видим с нея а и да се порадва на малкия. Мъжа ми се почуства гадно и каза че не може да остави майка си сама (майка ми е въздрастна жена, живеем заедно с нея) а и не може и мен да ме забрани да ходя сама тпри родителите си, но го каза някакси странно все едно ми казва "Няма да те пусна дори и за час да идеш там" и ме погледна гадно. След това изопщо не съм отваряла темата. Днес тя ми се обади да ми каже че иска да говори с него, защото иска да идем при нея и й казах че не можем тъй като той е на работа. Не съм я виждала 2 години, а тези малко часове къде бяхме заедно с нея все едно ми не достигат да и се порадвам и да си приказвам с нея. Като знам че и остават 5 дена още преди да замине ми става много гадно. 😔😔😔
Кой от двама ви постъпва егоистично?
Ти, разбира се.
Всеки ден при свекървата, а нямаш ден за майка си?
Ти да не си роб на този мъж?

# 51
  • Варна
Милата авторка наистина ме обърква - то някой вече го вметна, де. В предната тема се жалеше, че я пращал да живее при техните, сега пък не била виждала майка си 2 г?! Момиче, нали се чудеше дали да не се изненсеш за 2-3 дни да обмисляш ситуацията? Че и те подкрепих тогава... Май си търсиш поддръжка от форума, че още не набираш кураж. Ами време е да решиш - свекървата още ли си изпушва пенсията, взема заеми и бърка интриги? Ако предните проблеми си стоят и сега и той наистина забранява... действай.

# 52
Моля те, взимай си детето и отивай у майка ти завинаги и да се приключва с тая форумна драма вече!

# 53
  • София
Ааа, ама това оная свекървата пушачка ли е? Ужас.

# 54
  • Варна
Ама тя същата ли е?! Ми казвайте ги тия неща отначало още, че да не се хабим.

# 55
Винаги ми е бил странен въпроса "Мъжа ти пуска ли те'? "
Някак ме връща в детството и отношенията с родителите ми..
питах го дали мога да отида поне за ден а той започва да вика "Прави каквото искаш".
Явно има насилие в това семейство, за да се дискутира подобен казус. Най-правилната посока е към майката, ама без връщане.
Аз на мястото на майка ти с полиция щях да дойда, авторке. В това, което пишеш, няма нищо нормално.
нямаме насилие, до сега не ме е бил но с течение на времето от минали неща получавам като нервна криза и най малките неща ме дразнят ако се караме това е един път месечно.
Авторката нещо отбягва въпроса какво й пречи да отиде сама...
нищо не ми пречи но после ще има да се сърди че съм отишла.
Ти постъпваш егоистично, един билет ли не можеш да си вземеш за автобус или мъжът ти не ти дава джобни пари? Rolling Eyes
имаме пари това не е проблем при майчинство къде взимам и той добра заплата аз оставам с джобни.
Ааа, ама това оная свекървата пушачка ли е? Ужас.
да тя е.

# 56
Омг, ми да се сърди... Как ли пък няма да отида при майка ми, защото някой щял да се сърди. Аи дълбоко бих се замислила какъв човек е, щом се сърди, че отивам да се видя с майка си. Wtf

# 57
Признай си направо, че всъщност не искаш да видиш майка си.
Защото дори мъжът ти е казал, да правиш каквото искаш, а ти седиш във форума и пишеш?!
Ако бях на мястото на майка ти, щях да ти се обидя много. Чак толкова захласната по мъжа ти, не е нормално.

# 58
Предполагам не й се оставя/ не й се пътува сама с автобуса с бебето. На 8 месеца аз не бих го оставила на никой, а кат помисля как се качвам на автобуса с куфари, чанти и кошничка с бебе, я разбирам. Но това не отменя необходимостта от сериозен разговор с мъжа, който трябва да я закара и сетне да я прибере, а не да прави гримаси.

# 59
Не мога да повярвам ,че живееш с толкова несъобразителен и нетолерантен човек.
Уж много те обича, вижда че се мъчиш , но няма да те закара да посетиш майка си за два три дни. Това не е любов, Ти ходиш край него на пръсти.. нямаш собствено мнение за такова важно нещо.
 50 км са 40 мин- всеки ден може да ходиш и да се връщаш ако щеш по няколко пъти дори и с такси. И твоята майка толкова ли не можеш да я поканиш у  вас на гости .
Ако мъжът ти  се сърди за такова нещо, ще му мине - това неговото е пълна липса на уважение, а да ти напомня че и ти можеш да се сърдиш. 
Как може да нямаш никакво себеуважение , дете имаш как ще го възпиташ да отстоява себе си и да бъде толерантен човек.

Общи условия

Активация на акаунт