Кой от двама ни постъпва егоистично?

• 6 965
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
В предишна твоя тема пишеш, че ти е казал да си заминаваш при вашите, а сега не те пускал на 50км да видиш майка си? Последно кое е? И изобщо има ли "забрана" от негова страна да ходиш там или просто държиш да избере теб пред майка си?

# 31
  • София
Явно не иска да я закара, а тя не може да шофира. Не може и да пише така, че да изложи реалния проблем.
Сега цял ден трябва да й теглим думите с ченгела - къде е тя, къде е майка й, кога е автобуса, защо не може на автобуса, ох изморих се, отивам да пия кафе...

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 16:33 от Rockstar

# 32
  • София
За 50 км разстояние е несериозно да се поставя като въпрос дори. Кара, оставя и си заминава при майка си.
Съвсем друг е въпросът, ако не иска да направи 45-минутно усилие в едната посока.

# 33
По самото заглавие и после споделеното , все едно не живееш с партньор, а с човек с който се съобразяваш.
Майка ми да живее в чужбина, да не си е виждала внучето и да очакваме срещата си.. Не поделжи на обсъждане..а е ясно. Ако човека до мен не го разбира, хващам автобуса и отивам.
А ти питаш кой бил егоист.. Sad

# 34
  • Пловдив
Авторке, а ти защо си толкова стресирана   от това как е погледнал и какво е изломотил мъжът ти? Нямаш ли право на собствено мнение? Значи той те е заврял при неговата маминка, за да я гледаш( 100% съм убедена, че е така), а не може веднъж на 2 години да те закара да видиш собствената си майка.

# 35
  • Варна
Абе, за какво закарване говорите, тоя не я пуска.

# 36
  • Най-красивата страна
Значи той не може да се отдели от майка си дори за 1 ден,а ти можеш да не се виждаш с твоята майка цяла година....

# 37
Винаги ми е бил странен въпроса "Мъжа ти пуска ли те'? "
Някак ме връща в детството и отношенията с родителите ми..

# 38
  • София
Хвърлих тука един боб и ви казвам какво ми говорят звездите:
Тя не получава майчинство или е минимално и в момента няма пукнат лев за автобус или такси или каквото и да е.

# 39
  • Най-красивата страна
Даже и така да е.
Не е човешко той да не и даде 20лв.да отиде да види майка си.

# 40
  • Варна
Даже и така да е.
Не е човешко той да не и даде 20лв.да отиде да види майка си.

Не е човешко казваш... Дано случаят да не е такъв, но има такива примати, които не само няма да й дадат 20 лв ами ще й зашият два шамара и ще й кажат да си затваря устата. Та нечовешко е, но пък и той ако не е човек...

# 41
А тя се чуди..дали не иска много.. Cry

# 42
Не вярвам пари да са проблема. Майка й дори може да я чака на автобуса да й плати билета ако толкова няма 20лв. Или тя да отиде да я вземе. Не знам ама ако беше моята майка и пеша щеше да дойде от Италия да ме види след две години. Още повече ако кажа, че мъжа ми ми прави проблеми.
Авторката да се каже какъв е реалния проблем.

# 43
  • Варна
Авторката отговаря избирателно и съвсем умишлено избягва някои неща. За мен работата е ясна. Сигурно и за нея.

# 44
Реалният проблем е, че е поредната, на която мъжът й е най-важното нещо в живота, а той 5 пари не дава за нея и как се чувства тя. Ще го чакам аз да ме пусне да видя майка си...

Общи условия

Активация на акаунт