Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Айде от днес и моя е на АБ. Това му е 2я за тази година.
Бях писала преди 2 страници че и аз давам солети, кроки , бисквити (в десерта,че сухи не ги яде). Сок не пие защото не съм му давала и не мисля скоро, правя фреш но не иска, само вода.
Днес лл изрично ми забрани да давам сок тип капи и т.н в тези кутии които вътре са като станиол,последно медицинско проучване било доказвало ,че има връзка с отключването на аутизма . То по принцип аз самата избягвам да пия газирано, сокове така ,че няма как да ги дам на детето.

hamsti дай снимка на лидълските перящи маркери,често ходя а не съм ги видяла.

# 601
Ползвате ли си количките/триколките все още?
Ние все повече вървим и вече до най-близката площадка сме без. За по-големи разстояния я взимам все още, но са големи уговорки и тръшканици...

# 602
  • Велико Търново
Не ползвам количка от половин година. Но за сметка на това се излиза винаги с кола за бутане/ тротинетка или нещо друго с гуми което да се дърпа или бута.

# 603
И в кауфланд има перящи се маркери.  Вече ги пробваха по дрехите и лицата си.  А бе поизпра се уж.. Може би на второ пране ще изчезне лекето. Децата чак като се написаха във ваната на втория ден им се скриха рисунките.  Иначе си ходеха леко надраскани.

# 604
Количката я махнах преди няколко седмици окончателно,преди това я ползвахме макс веднъж седмично.Изпрана и прибрана,чака ред за следващото или да я подаря.Триколката даже не съм я сглобявала,директно я продадох неразопакована.Тук тротоарите са ужасни,чак жал ми ставаше като гледах майките как се мъчат да ги качват и свалят по тия високи бордюри.Едно предимство на ранното прохождане,2-3 пъти се пробва на връщане от парка да сяда уморен на тротоара за да го нося, но най безцеремонно сядах до него за ужас на околните и след 2-3-5 минути като си починеше и виждаше че не му минава номера му доскучава и скача и сам си тръгва към вкъщи.Преродих се ви казвам,не съм го осъзнавала,но уморена и с 20 + кг. количка и дребен по нашия ужасен баир си е ад и сега с една раница само направо ми се тича по него.
Допълвам се.При нас вали четвърти ден без да спира.Аз излизах няколко пъти сама,но дребен не иска дъждобрана камо ли чадър и само с колата ходим до детския център и вечер на пазар за разнообразие.Издивява,с играчките играем,тв не го грабва някоя реклама най много за 10 секунди да му привлече вниманието и на терасата или прозореца гледа дъжда,много се впечатлява.

# 605
  • Down Under
И нашата количка изчезна след навършването на годинка. Тук разстоянията са големи и сме все с колата дори и до площадката. Иначе имаме колело тип триколка, не е лошо, леко е и дребния горе долу стои в него.
Аз купих перящи се маркери вчера, ами не са чак толкова перящи 😆 едвам ръцете му измих не вярвам дрехите да се изперат без накисване или допълнителен препарат.

# 606
Ние още ползваме количка. Много ми е удобно, той като се умори си сяда и си разглежда, а и винаги имам 2 торби с багаж за него + нещо за хрупане.

# 607
  • София
И ние си ползваме количката. Не мога да си представя да влезна в магазин и той да не е в количката... А ако имам да върша някаква работа и тръгнем пеша... значи да стигнем след 3 дни... всяко листо, всяко камъче трябва да се разгледа най-подробно... 🤣 Иначе ако излезнам само на разходка си ходи пеша много, чак аз се уморявам (той не)

# 608
Аз без количка сама рядко излизам.  Пробвах няколко пъти,  но се изнервям на третото тръшване на някое от децата.  Пробвах с раниците,  но като  кача едното в раница и другото иска.  Та се отказах.  Като съм с баща им ги извеждам без количка. Или ако имам познат,  който да държи едното или да бута количката.
Общо взето вървят,  но ако имам работа се ходи с количка. Май като чехите ще я влача  до три-четири години.

# 609
А като чехите?! И в САЩ ги бутат с количките, ац лично не виждам нищо лошо. Синът ми е тежък,  не мога да си представя да го нося на ръци Grinning

# 610
А като чехите?! И в САЩ ги бутат с количките, ац лично не виждам нищо лошо. Синът ми е тежък,  не мога да си представя да го нося на ръци Grinning
Колко тежък? Че и нашия е баят 😁

# 611
13 + беше преди време. Е сега откакто е болен яде по хапка-две.

# 612
  • София
Когато бях бременна извадих количката тип чадър. Детето беше на 3.6 год., но много пътувахме и беше изключено да издържи на темпото на възрастните. Още един плюс беше, че не се спирахме на всяка втора крачка Grinning

# 613
  • Велико Търново
Да ви се оплача, малкия падна от стол за хранене, по време на хранене с пълна уста. Секунди по-късно започна да повръща и си промени дишането. Изпаднах в някакъв пълен ужас, а той се успокояваше малко по малко. Заведох го в рамките на 5мин Макс в спешното - преслушаха го и ми казаха че няма нужда да правят снимка - не се чува нищо. Чух се със всички лекари поред - лл, педиатър, УНГ ( който аз посещавам), зъболекар ( сестра ми)  и един хирург който ми е много близък до семейството и всички до един ми казаха да следя детето поне три часа след удара за всякакви реакции и да не заспива. Вече заспа, но аз не смея и зъбите да стана да си измия.
П.с. никога досега не бях ходила в бърза помощ по долнище на пижама, тениска и яке, а малкия по клин, домашни пантофи, оповръщана блуза и яке. Не пиша това за да се извинявам пред себе си, как съм изглеждала, а да ви предупредя, че недай си Бог, се случи нещо подобно- действайте на момента!

# 614
  • пловдив
Да ви кажа и аз много искам да ползваме активно количката, но за съжаление явно й омръзва или е в такъв етап сега.
Понякога ми се налага да взема каката от училище и на връщане се е случвало да плаче много само защото е решила да слиза... Явно е доста инатлива.

Общи условия

Активация на акаунт