Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са минималните балове за специалността „Софтуерно инженерство“ в СУ?
Какви са изискванията за кандидатстване в специалност "Софтуерно инженерство" в СУ, ако имам матура по английски език?
Кои оценки участват в изчисляването на бала за специалностите във ФМИ и какви са коефициентите им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са минималните балове за специалността „Софтуерно инженерство“ в СУ?
-
Какви са изискванията за кандидатстване в специалност "Софтуерно инженерство" в СУ, ако имам матура по английски език?
-
Кои оценки участват в изчисляването на бала за специалностите във ФМИ и какви са коефициентите им?
Балообразуването за специалности във ФМИ зависи от оценките на зрелостния изпит по математика, както и от резултатите от изпитите по Математика I и II. Коефициентите за тези оценки варират в зависимост от специалността. Например, резултатът от зрелостния изпит по математика може да бъде умножен по 2,5, докато оценките от приемните изпити по математика I и II имат различни коефициенти, които влияят на крайния бал.
-
Какви са настоящите тенденции в минималните балове за кандидатстване в специалности на ФМИ?
-
Ако не се явя на предварително записан изпит, но имам добра оценка от ДЗИ по математика, какво ще стане?