Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 42 219
  • 440
  •   1
Отговори
# 390
И аз се записах за раждане там, при д-р Лещарска. Много бих искала естествено раждане, но бебчо е седалищно за сега, 34 г.с. Да ви попитам дали след раждането се правят тестове и изследвания на бебето?

Вие кога започнахте да се следите там ? Казаха ли Ви каква е цената и като цяло какво изискват !? Благодаря предварително ☀

# 391
Цените си ги обновяват в сайта. Можете да проверите там. Изисквания за какво да имат ?

И аз се записах за раждане там, при д-р Лещарска. Много бих искала естествено раждане, но бебчо е седалищно за сега, 34 г.с. Да ви попитам дали след раждането се правят тестове и изследвания на бебето?

Вие кога започнахте да се следите там ? Казаха ли Ви каква е цената и като цяло какво изискват !? Благодаря предварително ☀

# 392
Ходих да се запознаем преди 2 седмици. Даде ми списък какво да нося за раждане, какво изследвания да нося. Следващи час е за след 2 свдмици, тогава ще съм 36 г.с. и после каза че всяка седмица ще следи тоновете. За цени не сме коментирали все още.

# 393
Цените си ги обновяват в сайта. Можете да проверите там. Изисквания за какво да имат ?
Няколко пъти влизам и не ми зарежда, за това попитах . Като изисквания имам предвид колко време преди термин да започне да се следи там и т.н

# 394
На мен пък веднага ми го отвори Simple Smile заповядай

Няколко пъти влизам и не ми зарежда, за това попитах . Като изисквания имам предвид колко време преди термин да започне да се следи там и т.н

# 395
На мен пък веднага ми го отвори Simple Smile заповядай

Благодаря Ви 🤗

# 396
Здравейте, и на мен ми предстои раждане в болница Лозенец, но все още нямам списък с необходими неща за мен и бебето. Виждам че и в сайта им няма. Някой дали разполага с такъв ?

# 397
Аз имам, даде ми го аг-то при което се записах при раждане. Ще го изпратя на лично, че малко съм го нашарила 🙂

# 398
Аз имам, даде ми го аг-то при което се записах при раждане. Ще го изпратя на лично, че малко съм го нашарила 🙂
Вие кой лекар избрахте ? И удобно ли е и на мен списъка да изпратите ?

# 399
Аз се следя при Доктор Дамянов и избрах и него за раждане! Simple Smile

# 400
Здравейте! Благодарение на многото положителни мнения съм се насочила към д-р Лещарска и болница Лозенец, в началото на ноември ми предстои първи преглед при нея да се запознаем и да ми даде насоки кога да се прехвърля при нея за наблюдение и раждане. Бих искала да попитам (като последна информация) се заплаща само избор на екип и евентуално присъствие на бащата по време на секцио или се плаща и за самото настаняване в стая и изхранване? Благодаря предварително!

# 401
През 2023г. беше само избор на екип. Мисля, че няма промяна.

Здравейте! Благодарение на многото положителни мнения съм се насочила към д-р Лещарска и болница Лозенец, в началото на ноември ми предстои първи преглед при нея да се запознаем и да ми даде насоки кога да се прехвърля при нея за наблюдение и раждане. Бих искала да попитам (като последна информация) се заплаща само избор на екип и евентуално присъствие на бащата по време на секцио или се плаща и за самото настаняване в стая и изхранване? Благодаря предварително!

# 402
Аз се следя при Доктор Дамянов и избрах и него за раждане! Simple Smile
Чудесен избор ❤️
Леко раждане

# 403
Как седят нещата със свижданията на таткото с майката?Ако има индивидуална стая?Чух че не давали бащата да влиза..по днешна информация?

# 404
Все още е така. Лекарката която ще ме изражда обясни че таткото се пуска само след самото раждане за 2 минути да види бебо и майката и после чак на изписването вижда бебето. С майката може да се вижда, когато отива и тя излиза. В отделението не се дава да влиза. Идната седмица ми предстои раждане там, надявам се поне откъм отношение да са на ниво

Общи условия

Активация на акаунт