Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 41 061
  • 422
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! И аз съм се насочила при д-р Лещарска и също се интересувам каква е цената на плануво секцио и избор на екип. Вярно ли е, че стаите са самостоятелни и че не се заплащат? Таткото дали може да присъства по време на секциото? Също не съм наясно има ли някъде публикуван списък са това какви неща ще трябва да подготвя за болницата? Ще бъда много благодарна, ако някой може да ни даде някаква обратна връзка за каквото и да било от въпросите 🙂

# 406
Стаите са самостоятелни, но ако има повече родилки може и по две да са. Капацитета не е голям. Таткото може да присъства по време на секциото, заплаща се допълнително 300 лв. Цената на секциото е под 1000, като това е само за избора на екип, всичко останало не се заплаща. Списък мога да пратя само за родилката, ако го искате пишете ми на лично.

# 407
Aбсолютно всички отговори на въпросите Ви ги има една до две страници по-назад. Поровете - прочетете.

Здравейте! И аз съм се насочила при д-р Лещарска и също се интересувам каква е цената на плануво секцио и избор на екип. Вярно ли е, че стаите са самостоятелни и че не се заплащат? Таткото дали може да присъства по време на секциото? Също не съм наясно има ли някъде публикуван списък са това какви неща ще трябва да подготвя за болницата? Ще бъда много благодарна, ако някой може да ни даде някаква обратна връзка за каквото и да било от въпросите 🙂

# 408
Аз имам друго питане. Какво е необходимо за бебето, понеже такъв списък не ми дадоха, а пише че ще го дадат след раждане. Мъжът ми е скаран с размерите и цветовете и няма да може да избере нищо.

# 409
До колкото помня в спиъка за бебето имаше крем за подсичане ,май Судокрем ,памперси голям пакет и още нещо ,което обаче не помня Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 23:22 от Koledna elha

# 410
Странно защо не дават списъка, преди да се роди бебето, за да се подготвим.

Моля ако някоя има инфо, да сподели, че имам само два дена да подготвя каквото трябва

# 411
Не съм сигурна дали не бяха подложки-памперси 60/90 ?

До колкото помня в списъка за бебето имаше крем за подсичане ,май аСудокрем ,памперси голям пакет и още нещо ,което обаче не помня Simple Smile

# 412
Странно защо не дават списъка, преди да се роди бебето, за да се подготвим.

Моля ако някоя има инфо, да сподели, че имам само два дена да подготвя каквото трябва
2 раждания имам там и при двете ми дадоха списък след тях. Включваха неща в зависимост от какво имат нужда. Дрехи не са ми искали, обличат си го с тяхни. Основно е пакет памперси. Другите бяха подложки, крем за подсичане , боди крем , но не и при двете всичко. Нищо ,с което таткото да не може да се справи.

# 413
А нещо носи ли се на персонала за почерпка, как сте процедирали?

# 414
Аз и двата пъти реших да ги почерпя с обяд ,вместо стандартното бонбони ,алкохол.
Единия път взех пици , а другия - пилета на грил с гарнитури .Нещо за пиене и торта евентуално .Бяха много доволни .
А за доцентката ,която водеше ражданията ,бях приготвила персонален подарък .

# 415
А кога ги почерпихте? Ще съм секцио и предполагам ще стоя 5 дена

# 416
В деня на изписването .Обикновенно сутринта ви казват дали ще ви изпишат същия ден .И двата пъти мен ме изписаха в 12:30 ,което чудесно съвпадна с обяда им.
Може направо да поръчате ,за да не шашкате допълнително  и без това притеснения татко Simple Smile

# 417
Здравейте, д-р Митева ми е гинеколог от няколко години. Родих при нея юни месец. Абсолютно насърчава естественото раждане, повечето й са такива. ☺ Работи само в частния си кабинет, тъй като е по майчинство. В болницата само изражда. Имах постоянна връзка с нея при нужда. Страхотен човек и лекар, препоръчвам я с две ръце, два крака и един 4-месечен пъпеш. 😁

Здравейте! Може ли актуални мнения за д-р Альона Митева?
Насърчава ли естественото раждане?

Както и другият ми важен въпрос е имате ли връзка с лекаря при нужда?

Също така виждам, че през Superdoc не могат да се запазват часове при нея в Лозенец, само с обаждане на регистратура ли става?

# 418
А да ви попитам, освен дрехи за изписването, други дрехи да си нося ли? Взела съм 2 нощници и чехли и халат, бельо (безшевно), сутиени за кърмене, но се чудя дали да не си взема още един чифт дрехи, за когато идва мъжа ми на свиждане

# 419
Родих там миналия месец при доц Асенова. Честно казано за следващо раждане бих избрала друга болница, от самото начало говорих, че искам естествено раждане, тя се съгласи и накрая започна да дърпа към секцио. Определено е добър специалист, но останах с впечатлението, че заради името си си позволява някои случаи да ги третира с  по-лека ръка и не й се занимава много.
За неонатологията - не са най-отзивчивите, не ти показват нещата за бебето, трябва много да ги питаш и молиш, имаше само една много Мила лекарка. Храната - болнична както може да се досетите, не е добра.
Странното е, че ти се карат ако преди визитация стаята ти не е във вид, като раждаш секцио и едвам се движиш хич не разбирам какво им пречат бутилките сок на масата или списания оставени отвън, това определено ми остава горчив спомен, защото едвам ходех и накрая хайде да оправяш, доста нелепо беше
Стаите са хубави, нови и чисти. Базата е добра, но нямаш даже и тоалетна хартия, не ти казват да си вземеш предварително и трябва да пращаш познат да ти купува, а като идва да дават мрънкат, че не можело външни хора. То, ясно, но напишете го в списъка за нещата за болницата.

За цените е ок (900 лв. с избор на екип), но личното ми мнение е, че не бих отишла да раждам пак там, все пак и това не са малко пари. Това е от мен. Каквото и да решите успех!

Общи условия

Активация на акаунт