Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 41 019
  • 422
  •   1
Отговори
# 420
Родих там миналия месец при доц Асенова. Честно казано за следващо раждане бих избрала друга болница, от самото начало говорих, че искам естествено раждане, тя се съгласи и накрая започна да дърпа към секцио. Определено е добър специалист, но останах с впечатлението, че заради името си си позволява някои случаи да ги третира с  по-лека ръка и не й се занимава много.
За неонатологията - не са най-отзивчивите, не ти показват нещата за бебето, трябва много да ги питаш и молиш, имаше само една много Мила лекарка. Храната - болнична както може да се досетите, не е добра.
Странното е, че ти се карат ако преди визитация стаята ти не е във вид, като раждаш секцио и едвам се движиш хич не разбирам какво им пречат бутилките сок на масата или списания оставени отвън, това определено ми остава горчив спомен, защото едвам ходех и накрая хайде да оправяш, доста нелепо беше
Стаите са хубави, нови и чисти. Базата е добра, но нямаш даже и тоалетна хартия, не ти казват да си вземеш предварително и трябва да пращаш познат да ти купува, а като идва да дават мрънкат, че не можело външни хора. То, ясно, но напишете го в списъка за нещата за болницата.

За цените е ок (900 лв. с избор на екип), но личното ми мнение е, че не бих отишла да раждам пак там, все пак и това не са малко пари. Това е от мен. Каквото и да решите успех!

То визитация може ли от бащата в индивидуална стая?Една приятелка ражда естествено преди 6 дни и не са дали на бащата да види бебето нито са го допуснали някъде?

# 421
На мен никога не са ми казвали нещо за вида на стаята, много странно.
При свиждания, вие излизате навън, не влизат външни лица в отделението, освен непосредствдно след раждане. Тогава пускат бащата да види Вас и бебето.
Аз съм много доволна от болницата, всички бяха изключително мили и отзивчиви ❤️

# 422

Родих там миналия месец при доц Асенова. Честно казано за следващо раждане бих избрала друга болница, от самото начало говорих, че искам естествено раждане, тя се съгласи и накрая започна да дърпа към секцио. Определено е добър специалист, но останах с впечатлението, че заради името си си позволява някои случаи да ги третира с  по-лека ръка и не й се занимава много.
За неонатологията - не са най-отзивчивите, не ти показват нещата за бебето, трябва много да ги питаш и молиш, имаше само една много Мила лекарка. Храната - болнична както може да се досетите, не е добра.
Странното е, че ти се карат ако преди визитация стаята ти не е във вид, като раждаш секцио и едвам се движиш хич не разбирам какво им пречат бутилките сок на масата или списания оставени отвън, това определено ми остава горчив спомен, защото едвам ходех и накрая хайде да оправяш, доста нелепо беше
Стаите са хубави, нови и чисти. Базата е добра, но нямаш даже и тоалетна хартия, не ти казват да си вземеш предварително и трябва да пращаш познат да ти купува, а като идва да дават мрънкат, че не можело външни хора. То, ясно, но напишете го в списъка за нещата за болницата.

За цените е ок (900 лв. с избор на екип), но личното ми мнение е, че не бих отишла да раждам пак там, все пак и това не са малко пари. Това е от мен. Каквото и да решите успех!

То визитация може ли от бащата в индивидуална стая?Една приятелка ражда естествено преди 6 дни и не са дали на бащата да види бебето нито са го допуснали някъде?

става дума за визитацията, на която минават лекарите сутринта и с тях се изипва една тумба студенти, в стаята не се допускат посетители като бащи и роднини. Вие може отвън да ги виждате.

Общи условия

Активация на акаунт