За неонатологията - не са най-отзивчивите, не ти показват нещата за бебето, трябва много да ги питаш и молиш, имаше само една много Мила лекарка. Храната - болнична както може да се досетите, не е добра.
Странното е, че ти се карат ако преди визитация стаята ти не е във вид, като раждаш секцио и едвам се движиш хич не разбирам какво им пречат бутилките сок на масата или списания оставени отвън, това определено ми остава горчив спомен, защото едвам ходех и накрая хайде да оправяш, доста нелепо беше
Стаите са хубави, нови и чисти. Базата е добра, но нямаш даже и тоалетна хартия, не ти казват да си вземеш предварително и трябва да пращаш познат да ти купува, а като идва да дават мрънкат, че не можело външни хора. То, ясно, но напишете го в списъка за нещата за болницата.
За цените е ок (900 лв. с избор на екип), но личното ми мнение е, че не бих отишла да раждам пак там, все пак и това не са малко пари. Това е от мен. Каквото и да решите успех!
То визитация може ли от бащата в индивидуална стая?Една приятелка ражда естествено преди 6 дни и не са дали на бащата да види бебето нито са го допуснали някъде?