Зорлем се пуска и тича към мен...явно не се чувства сигурно детето, но скоро ще да е пускането
Преди тати да се прибере 
Катка и Любака е така...на друго място спи спокойно, визирам в кошарката. На морето, на вилата...глас не му се чува. Тук в легълцето се буди по няколко пъти, на сън, проплаква и заспива. Това е една от причините да съм суеверна и да си помисля, че в къщата ни витаят някакви лоши сили

Пък да се изфукам, вече бойлера ни е ремонтиран
Днес го поправиха, един луд майстор и неговият ортак, както той се изрази. Олекна ми, че цяла седмица се разправям с тая простотия и се чувствах безпомощна.А пък неприятното е, че татко е болен от този вирус с повръщане и разстройство и сега съм в очакване, дали ще ни подмине с Любака. По принцип баща ми такива неща не го хващат или ги кара на крак, но сега, като го видях как изглежда и лошо ми стана...Явно е страшна работа
И да попитам по-запознатите мами, скъпо ли е 25-26$ за грам злато 18 карата?
Да са му все гладки пътищата!
Току що, след повече от час молби, увещания, песни, заплахи, Силия заспа
И аз я пернах по гъзеца накрая. Ми че мога ли цял ден да лежкуня с нея на спалнята?! Оставям я да стане, да играе- като не ще да спи да не спи. Ма то кисело, мрънка, все отгоре ми се вре... Това е нещото, дето ми пили нервите най- много- приспиването!
Големи манипулатори са тия деца, ей!

Миналата година по това време купувах една гривничка за детето на кумците ни- около 2 гр-40 и няколко лева. Цените ли са скочили, при нас ли е евтино