МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 412
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет, мами. Мерси за честитките, ама аз още не го имам за проходил Blush Зорлем се пуска и тича към мен...явно не се чувства сигурно детето, но скоро ще да е пускането Simple Smile Преди тати да се прибере Simple Smile

Катка и Любака е така...на друго място спи спокойно, визирам в кошарката. На морето, на вилата...глас не му се чува. Тук в легълцето се буди по няколко пъти, на сън, проплаква и заспива. Това е една от причините да съм суеверна и да си помисля, че в къщата ни витаят някакви лоши сили Blush

Пък да се изфукам, вече бойлера ни е ремонтиран Flutter Днес го поправиха, един луд майстор и неговият ортак, както той се изрази. Олекна ми, че цяла седмица се разправям с тая простотия и се чувствах безпомощна.

А пък неприятното е, че татко е болен от този вирус с повръщане и разстройство и сега съм в очакване, дали ще ни подмине с Любака. По принцип баща ми такива неща не го хващат или ги кара на крак, но сега, като го видях как изглежда и лошо ми стана...Явно е страшна работа Confused

И да попитам по-запознатите мами, скъпо ли е 25-26$ за грам злато 18 карата?

# 166
Мисля, че скоро ще превъртя. Това приспиване ми пийва соса, ама честно. Един час рев, бутане, блъскане, истерия..... Накрая се скарвам, даже сега пернах по дупето. Нервите ми са накрая направо. Ей сега му дръпнах един рев.... И да дам да цока пак същото. Вечер е кошмар. Приспиваме се по час и половина, заспива най-рано в 11:30 вече. Тя първа от компанията започна да спи по веднъж на ден на 9 месеца, дали вече не е време да не спи през деня? А ако е така - аз кога да работя? Ще полудея просто, казвам ви..

# 167
Диана, честити първи крачици! Неусетно ще почне да тича Любаче Grinning Да са му все гладки пътищата!

Ами май е малко скъпо 25-26, не мога да си спомня колко дадохме за халките миналата година, ама дали не беше около 22 newsm78

За лошите сили - аз си имам светена вода и като ме хванат лудите препръсквам вкъщи. Искам да си направим и водосвет на къщата, но да я завършим окончателно, че нали сме още в тоя смотан ремонт....

# 168
  • Mediterraneo
Мисля, че скоро ще превъртя. Това приспиване ми пийва соса, ама честно. Един час рев, бутане, блъскане, истерия..... Накрая се скарвам, даже сега пернах по дупето. Нервите ми са накрая направо. Ей сега му дръпнах един рев.... И да дам да цока пак същото. Вечер е кошмар. Приспиваме се по час и половина, заспива най-рано в 11:30 вече. Тя първа от компанията започна да спи по веднъж на ден на 9 месеца, дали вече не е време да не спи през деня? А ако е така - аз кога да работя? Ще полудея просто, казвам ви..

С теб съм  Hug Току що, след повече от час молби, увещания, песни, заплахи, Силия заспа  #Crazy И аз я пернах по гъзеца накрая. Ми че мога ли цял ден да лежкуня с нея на спалнята?! Оставям я да стане, да играе- като не ще да спи да не спи. Ма то кисело, мрънка, все отгоре ми се вре... Това е нещото, дето ми пили нервите най- много- приспиването!

Дианка, честити първи стъпки на момчето! А за златото ми се вижда скъпо- при нас е около 15- 18 долара, наскоро търсихме едни обеци, дори го сметнаха по 30 лева  newsm78

# 169
Приспиването и на мен най ми трошеше нервите... обаче при нас някак...от самосебе си взе да заспива сам - просто го оставям в кошарата с бибата и някаква играчка музикална, попява не повече от 30 минутки и заспива.

Мартеа няма ли вариант да я оставиш сама да си играе, реве, и т.н. докато заспи?

Честити тропкащи крачета на Любачето!

# 170
Тиа, Калоян оправи ли се?

Мари заспива на цица, с това нямам проблем, обаче като се събуди най-често пак й трябва цица, за да заспи, рядко татко й успява само с гушкане да се справи. Особено сега като е сополива и кашля, нощите са някакъв ужас, въобще не спя! А в бавачката заспива кротко, гушнала едно мече и спи много повече,отколкото у нас, значи не е зависима от кърменето...Ако я оставя да реве, реве до посиняване, с часове, пробвала съм един-два пъти нощем, чак съседите ни питаха на другия ден какво става Sad Големи манипулатори са тия деца, ей!
Като се върна в БГ смятам да я оставя да спи с дядо си и да се изнеса в друга стая, последен опит да я науча да спи по цяла нощ.

# 171
  • Варна
Мартеа, ти май за нас си писала. Миналата нощ е заспал в два часа. Не успях да го приспя ни с гушкане, ни с кърмене, с нищо. накрая го дигнах и го отнесох в другата стая да играе, докато баща му гледа телевизия и се върнах и легнах. Мъжът ми ми го донесе към един и половина и каза, че му писнало и да си го приспивам. Най-после благоволи да заспи. Резултата е че днес спа до 11 и сега пада игра.
И Иво май прави опити да се откаже от дневния сън или се наканва и заспива към 19.30-20ч и тотално обърква вечения сън.
Не знам на какво се дължи, преди само като го сложех на гърдата и заспиваше, а сега се почва едно непрекъснато сукане, дърпане, сменяне на едната, на другата и наново, докато така ме нахапе, че вече не се търпи. При което аз спирам да давам, а той не иска да спи и двамата сме криви и недоволни от резултата. Sick
Диана, не се притеснявай скоро ще се престраши Любчо и ще почне да обикаля сам.
А за златото на мен ми се вижда много скъпо. Нещо ми се върти цена 18 лв за грам ама може и да ми е стара информацията, че като не нося такива неща не се интересувам и от цените им.

# 172
  • Му Кинд Оф Плаце
Тая седмица следобедният сън е някакво чудо. Фелипе заспива в 12 и се събужда 3 - 3:30 ч  Rolling Eyes Допреди тази седмица спеше от 12 до 1-1:30 ч. Нещо каталясва много ли-незнам. Ама, ако ми се криви за нощното заспиване, го оставям да се тръшка, усмихвам се, пия, като ми свършат нервите, викам бащата на смяна и така, докато клекне и заспи. Ама, като го сложа в леглото, не излиза извън спалнята-ред требе да има. Съседите тотално са ме заклеймили за мъчител на детето си  Rolling Eyes

# 173
Ей, момичета, съчувствам ви за това приспиване - звучи много тормозещо. При нас, да чукам на дърво (пу-пу), го няма тоя проблем. Дневния му сън е към 11,30, лягаме на спалнята, давам му да суче и до 10 мин. е заспал. Ако не му се спи все още, го оставям да си поиграе половин час и тогава вече заспива. Вечер след банята - същата процедура.

Тиа, наистина, как е Калоян?

Дени отново си има нова прическа LaughingМного е фешън Sunglasses

# 174
Леле мами с това кърмене сте истински героини,браво на вас  Peace
Криси заспива само в леглото си, но само там никъде другаде което означава че не можем да мръднем на никъде и сега се каним да ходим за седмица при баба и акъла ми не го побира как ще спим някъде другаде, ще видя зор това е ясно :crazyeyes:Diana мисля че златото при нас е около 22$...

# 175
  • Му Кинд Оф Плаце
Какви са тез цени, малиии  Money Миналата година по това време купувах една гривничка за детето на кумците ни- около 2 гр-40 и няколко лева. Цените ли са скочили, при нас ли е евтино  newsm78

# 176
  • гр.Велики Преслав
Привет и от нас Laughing
Диана,честит ти пешеходец.
Мартеа,когато ние се приспивахме с гушкане троших нерви като теб,но му хванах цаката.Дойде ли време за сън,което съответно е след хранене,оставям малкия вързан на стола му пред телевизора,включен на музикална програма и аз докато измия в кухнята-той заспива(max 10 min).След това го пренасям в леглото му.Случвало се е да се събуди сутрин в 5 часа и да не иска да заспива,и в този случай го връзвам на стола и музикалния канал  докато заспи,и пак в леглото до 9 часа.Така режимът му е непоклатим.
За златото,наистина цената е покачена.Наш приятел златар(има ателиета в Шумен,Пловдив и др.)продава на 32лв./гр.
За моето дете мога да кажа,че се потрушавам да бягам след него и да го озаптявам(както е и при вас),но пък вече мога да кажа и че си казва с думички,какво иска-"Мамо,кой туй","Тате,хайде бу","Дай водата/бутите(обувките)/тота(топка)"и др.Ние също бяхме с хрема и температура,доктори не сме посещавали,детенце лекувах с Виброцил,вит.С и Хустагил,вече е добре,но пък аз все още съм без глас.
Ние решихме вместо на море,да отмаряме семейно на планина.Резервирали сме в с.Чифлика(хотел "Дива").Някой има ли отзиви?

# 177
Привет! Hug
Честити ходещи крачета на Любаче! Heart Eyes
Честита нова фешън прическа на Дени! Heart Eyes
И при нас най-големият проблем е приспиването.Все още се приспиваме на ръце, с продължително гушкане и незнам ще се отучи ли някога това дете? newsm78
Относно златото - в Бургас покрай абитуриентските балове цената за грам злато беше 35 лв. Crazy

# 178
Диана скъпо е, златото е около 25-31 лв.
Честити ходещи крачета на Любака newsm68
Ние с приспиването да чукна на дърво нямаме проблеми, заспива си сама в креватчето с шишето с вода.
Честита прическа на Дени , дай да го видиме.

# 179
  • София
Привет от мен. Човек да не се похвали, начи!
Любака, като го насвиха едни колики от следобяда, та до вечерта...не искаше да яде!Не спа, рева, скачах с него на ръце...повръщаше ми се от умора. Накрая извиках свекито да дойде, защото четири часа съм друсала, скачала, без ръце и кръст останах. И всичкото това от...една трохичка хляб, която налапа и не можах да му извадя от устата. Друга причина не виждам.
Сега си е добре, папка си, заспа си спокойно...изобщо само от това ще да е било.

За златото питам за цена, ама тук е 14 карата, нали? Или бъркам. Може да са ми глупави въпросите, но нося само сребро и не знам нищо по въпроса.

За приспиването, пробвах да науча Любака само след обяд да спи, но не се получи. Сутрин спи 30-40 мин в количката в парка и след 4часа ляга за следобеден сън. В случаите, в които не го боли нищо, го оставям в леглото с биба и парцалче, той си попява, става и после си заспива. За целта трябва да съм извън стаята. Иначе и аз приспивам на ръце, когато го боли коремче или ушенце. Отнема ми около 20-30мин

Общи условия

Активация на акаунт