Ако нашите майки влизаха в бг-мамма...

• 3 709
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Щеше да инициира подфорум "купони" и да е модератор там:)

И моята.  Grinning
+ участие във всякакви теми за отглеждане на цветя и мода  Flutter
+ детски здравни проблеми, по-специално офтамологични такива  Tired
+ нощното напикаване  Crazy

Благодаря ти за всичко, мамо  Hug

# 31
Моята и сега е във форума,влиза навсякъде,а най си пада да чете къде и какво пиша аз Laughing Laughing

# 32
  • с/у ОколоМръсТното
Би "висяла" пред мен и брат ми, както и правеше.
Но тук - не, категорично Naughty. Бяхме лесни и послушни деца. Безпроблемни. А самата тя е супер тактичен човек.

# 33
За какво според вас би писала собствената ви майка?
В кой подфорум би висяла? Кой ваш проблем би споделяла?

В подфорум "Близнаци", за да сподели колко "са послушни" нейните деца-близнаци Grinning - братче и сестриче.

Мисля, че би била същият слънчев човек, какъвто е и наяве. Heart Eyes

# 34
   В "Нашите деца", за да търси отговор как да се справи с такъв проклет пубер, какъвто бях!  Peace

# 35
Кой ваш проблем би споделяла?

За нощното напикаване  Embarassed

И при мен така Sad

Също и в готварския.

# 36
  • София
Красива мама
Майки
Готварския
Доми семейство
Мисля си обаче, че ние виждаме отговорните жени които са ни възпитали и отгледали, а и те са били любопитни около пикантерии които не времето са били кът  Laughing
Та сигурно би висляла и в клюкарника  Joy

# 37
  • Варна
Въобще нямаше да влиза или щеше да идва крайно рядко по някоъ сериозен въпрос. Да речем затлъстяването на детето. Mr. Green
Наскоро беше потресена, щото прочела обръщението "мами", в заглавието  на някой тема.  Party Половин час търси успокоение в мърморене, с какви глупости съм се занимавала и какви неграмотни работи пишело в тоз интернет. А преди време имаше честта да прочете мое мнение и загуби ум и дум (поради неправописът, разбира се). Опита да каже нещо, но глас не излизаше.  Joy
Та тъй де, не би се занимавала с излишни работи, според нея.  Crossing Arms

# 38
В готварския непременно - миналата година като ми беше на гости, баща ми се съсипа да й диктува рецепти на Ути и др. по телефона, от не знам кой си тефтер. Не че беше зле, де.  Simple SmileИ (за мой ужас!) в Нашите деца. Там всички щяха да разберат, че най-бъбриво, най-послушно, най-ученолюбиво, най-умно от нейното просто няма. Щеше да си пуска специални теми за това. И (още по-голям ужас!) най-безмилостно би се вмъквала в теми като "как да накарам детето да чете", за да ми развява байрака, че ааааа, нейната щерка не е така. Умирах от неприязън към себе си, когато ме хвалеше така пред хората, и от неудобство пред техните деца. Зарекох се такова нещо с децата си да не правя. Истински и от сърце ги хваля само пред баща им. Ако извън семейството се изпускам - после съжалявам. Но явно и с баща им вече трябва да внимавам и да го правя по-дискретно, защото растат и развиват достойнство. Точно тази неделя се случи да сме в колата, аз започвам да разказвам за поредния подвиг, и някаква играчица полита троснато от задната седалка на пода.  Обръщам се и виждам нацупена брадичка и поглед, обидено забит в прозореца. Питам "Сърдиш се, че говоря за тебе ли?" - Той кима с  главица. След малко казва "Студено ми е". Питам "Искаш да те гушна, защото си обиден, затова ли ти е студено?" - Пак кима с главица. Явно и добронамерените похвали понякога са като секса - имат нужда от интимност.

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 18:04 от блажка

# 39
пууу, засрами ме.

# 40
Ела да те гушна  Hug

# 41
Ами моята си пише тук - вижте и профила и ще разберете.
Малко клюки сутрин с кафето тук, разкрасяване по обяд в Красива мама, изпитани рецептички за вечеря в Готварския и тук-таме съвет за дома в Дом и семейство

# 42
Моята би висяла в подфорум "Близнаци" и би искала съвет как се отглеждат две абсолютно различни по външен вид близначета Grinning
Вероятно би питала за храненето,обличането,разходките...за всякакви такива неща.Ама тя тогава си е имала форум от който е черпела информация,и той се е наричал "свекърва" Mr. Green

# 43
  • Кацнала на едно дърво.
Моята майка нямаше да има време за форум. При три деца, с разлика от около година и половина, без никаква помощ - просто не я виждам да седне ей-така, особено пък в Клюкарника. Всяка свободна секунда щеше да използва, за да рисува.
Може би, ако все пак надникнеше, щеше да се сдуши с майки, фенки на екстремните спортове. Тя е спортувала разни откачени неща като студентка.
А и като характер е много мъжко момиче е, за да се навре в кокошарника.  Rolling Eyes

# 44
Моята би влизала в готварския  chef
В красива мама
В дом и семейство,заради цветарките Party
Надали би харесала кюкарника

Общи условия

Активация на акаунт