Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 7

• 56 244
  • 787
  •   2
Отговори
# 270
На предния ми ЗЕТ приемах естрофем 3х1 орално. На лекаря ми обаче не му харесваше как нараства лигавицата (а аз си имам проблем с нея) и ми каза да приемам още един естрофем вечер, вагинално. От същите тези сини таблетки. Имаше голям ефект за лигавицата, стигна 9.1 преди трансфер. А аз иначе едва добутвам до 8 и нещо.

# 271
Здравейте, току-що се регистирах във форума. Предстои ми замразен трансфер, така че се записвам да следя темата. Simple Smile

# 272
Здравейте момичета,
Имам въпрос предстой ми ЗЕТ, сега пия естрофем и утре трябва да си поставя инджекцията и след това започвам Утрогестан, но забравих да попитам дали трябва да спра естрофема или продължавам да го пия до датата на Зет?
Благодаря предварително!

# 273
Здравейте момичета,
Имам въпрос предстой ми ЗЕТ, сега пия естрофем и утре трябва да си поставя инджекцията и след това започвам Утрогестан, но забравих да попитам дали трябва да спра естрофема или продължавам да го пия до датата на Зет?
Благодаря предварително!
Естрофема го продължаваш дори и след трансфера. Аз продължавам да го пия и след + тест. Май след сърчице го спират.

# 274
  • София
Здравейте момичета,
Благодаря предварително!
Продължавате да пиете Естрофем,после,като включите и Утрогестан,продължавате и двете до тест.В зависимост от теста после се спират,или се продължават.

# 275
Момичета, ходите ли на работа по време на подготовката за ЗЕТ? И ако да, как успявате да поставяте вагинално лекарствата? Усвояват ли се добре, ако се поставят и не се лежи след това?

# 276
  • София
Слагах утрогестана и тръгвах за работа. Абсолютно безмислено е да се лежи по-малко от час. Започвам работа в 7:30, за да лежа преди да тръгна трабва да го сложа в 5ч...

# 277
Сутрин слагам и тръгвам и аз. На обед пак слагам ( вече на работа е малко неприятно) и си стоя на стола без да мърдам много много. Свиква се.

# 278
  • София/Севлиево
Моят трансфер пак го отложихме някъде за януари-февруари, но имаше известен ефект от слагането на Естрофем вагинално-само с 1 хапче вечер добудах до 6,5 ,обаче в крайна сметка с докторът ми решихме да спрем всички естрогени,т.к. ми се отразяват изключително неблагоприятно вече...

# 279
Ели, нашия късмет ще е през новата година. Понеделник и аз ще съм на преглед да видим дали има полип или не. Дано всичко е наред и януари да направя ЗЕТ.
Пожелавам ти за 14 февруари да сме с твърдо положителни тестове.

# 280
Стискам ви палци момичета. И аз съм за януари февруари при мен се получи хиперстимулация сега имам задържани фоликули и затова отлагаме. Късмет на всички дай боже новата година на всичкини да е късметлийска.

# 281
  • София/Севлиево
Момичета,днес ми е ден 16 от последния цикъл.Наложи се да спра преждевременно подготовката за ЗЕТ на 6.12 и от днес съм с кървене.Не е обилно,нито имам болки,но не знам дали е нормално.Докторът ми ме прегледа на 10.12 и не ми е казал скоро да чакам цикъл,а това определено прилича на такъв.На някой случвало ли му се е нещо подобно и има ли място за притеснение?!
Да допълня,че вечер пия аспирин от 100 мг заради тромбофилията,но досега не съм имала подобни проблеми...

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 13:57 от Елислава

# 282
Ели, докторът можеше да ти предпише прогестерон за да удължи лутеалната фаза след естрофема... Моят цикъл през последните месеци заради ранни пункции без трансфер е бил дори 14 дневен, 17 дневен. Следващите се нормализират горе-долу.

# 283
  • София/Севлиево
Малага, благодаря за включването.Явно трябваше така да процедираме,но нито аз се сетих да питам,нито той да ми напомни.Ще се наблюдавам и ако нещо ме притесни утре ще му звънна.

# 284
Здравейте момичета, в крайна сметка решихме този месец да направим ЗЕТ. в петък съм на преглед за да проследим О и евентуално да тане ясно от кога да започна да слагам Кринон. Хубаво ама не ми пуснаха никакви хормони и нищо само прегледи до сега за по 2 мин.
Има ли за какво да се притеснявам?
Да пусна ли на своя глава някакви изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт